Şimdi Ara

MİAMİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ILGILENIRSE SEVNIRIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 yasındayım lise bitti unı sınavına hazırlanıyorum ıngılızce hazırlık bölum ıstıyorum hedef YURT DIŞI.. ve bır cok ulke sehır vs.. araştırdm MİAMİ hakkındada bircok sıtelerden sayfalarca yazı okudum.. ama tabıkı oraya her hangı bır amacla gıden kişiler ıle netten okuduklarım aynı olmaz.. bu yuzden

Sorularım Şunlar : Miami'ye yaşamak için gitmek istıyorum desem bu konuda ne dıyebılırsınız? YAŞAM TARZI , (YAŞAM MALIYETLERİ) ÖZELLIKLE.. , ORTALAMA EV , ARABA FİYATLARI.. , YAPILABILECEK İŞLER VS... BİRCOK şey hakkında bılgı sahıbı olmak ıstıyorum.. DİL SORUNU OLMAYACAK BENIM ICIN , SADECE bu söyledıklerım hakkında bılgı edınmek ıstıyorum..

Yazacak olanlar ıcın sımdıden tesekkur edıyorum...

• merhaba hocam ben 22 yaşındayım ben 11 yaşındayken gitmiştik tur ile 2 hafta kalmıştık miami/florida. ama tabii o zaman cocuktuk 11 sene önce. universal studioları var girişte o zman 20 dolar mı ne ödemiştik gerçekten çok güzel şeyler var tabii 20 dolar veriyorsunuz ama içerideki şeyler paralı. bi avm vardı içerde çok güzel ev telefonları vardı ucuza şimdi ne durumdadır bilemem

onun haricinde zenci mahalleri var rehber uyarmıştı gitmein diye ama babamlarla gitmiştik orda afrikamsı güzel hediyelik evlik eşyalar var çok ucuza.

geceleri 4-5 gibi bazı avmler açılıyor ama kaçak mal satıyorlar iyice araştırın bizimkiler radar falan almıştı 100 dolardan polislerin kullandığı.
  • hemen arkasındaki tampa ve mississipi dakotadan sonra en ucuz yerlerdir USA daki.
  • BenKimimSizce kullanıcısına yanıt
    BenKimimSizce : tesekkur ettım arkadasım ama bana dedıgım gıbı daha cok ev , araba , yasam giderlerıne yıyecegın aylık yemek gıderlerıne kadar olan bılgıler lazım.. :)
  • byob kullanıcısına yanıt
    byob : varsa aylık tahmını gıderler ıcın söyleyebılecegn şeyler buyur dınlerım ve gıttıysen oraya.. yanı ev araba yeme ıcme tahmını fıyatlar.. calısma ortamları calısılabılecek yerler vs vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numb1

byob : varsa aylık tahmını gıderler ıcın söyleyebılecegn şeyler buyur dınlerım ve gıttıysen oraya.. yanı ev araba yeme ıcme tahmını fıyatlar.. calısma ortamları calısılabılecek yerler vs vs..

valla orda ingilizceden çok ispanyolca konuşuluyor, 1 hafta falan kaldım. asgari ücret 1500 dolar civarında hiçbişey yapmam dersen yeter o para. ispanyol+zenci kaynıyor. araba şart her yer uzak, bizim gibi fazla belediye otobüsü yok, benziin ucuz ama (dizel pahalı)
  • byob : genel olarak ıspanyolca konusuluyor evet bunu bende bılıyorum.. pekı ya ev fıyatları ıcın ne dıyebılırsın? kıra olarak veya satlık fıyatı olarak? ve ayrıca bekar bırısı oraya gıtmek ıstese bırıkım yapmak ıstese tahmını ne kdr bırıkım yapıpta oraya gıtmelı yerlesmek amaclı ? dılı var say. her hangı bır unıden mezun olarak say bırde. yanı bu kısı bır bakıma ben oluyorum. :) yapılabılırmı yanı başarılabılırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numb1

byob : genel olarak ıspanyolca konusuluyor evet bunu bende bılıyorum.. pekı ya ev fıyatları ıcın ne dıyebılırsın? kıra olarak veya satlık fıyatı olarak? ve ayrıca bekar bırısı oraya gıtmek ıstese bırıkım yapmak ıstese tahmını ne kdr bırıkım yapıpta oraya gıtmelı yerlesmek amaclı ? dılı var say. her hangı bır unıden mezun olarak say bırde. yanı bu kısı bır bakıma ben oluyorum. :) yapılabılırmı yanı başarılabılırmı ?

amerikaya öyle kafana esip gidemessin gitsen bile yerlesemessin bunu bil.fiyatlar bölgeden bölgeye degisiklik gösterir baraka gibi eve ucuk fiyatlar ödeyeceksin ve birsürü utilities ödemen gerekecek minimum $30.000 - $40.000 en kenar köse yerler icin türkiye diplomasını saymıyorlar bunuda bil gidersen onlar icin vasıfsız iscisin yani imkansız git gez turist olarak oda olmadı git dil okuluna gör he birde minimum aylık masrafın kalıcak yer dahll 2000 ini gecer dolar iyi geceler

• deskel kullanıcısına yanıt
    ben kafam esti hadı abd'nin her hangı bır sehrıne bır yerıne gıdecem demedım zaten arkadasım bılgıyı bosa edınmıyorum ıste edındıgım bılgılere göre hareket etmek ıstıyorum dusunmek ıstıyorum ve kolayda degıl hıc kolay degıl bununda farkındayım emın olabılırsın , ve bu arada bu söyledıgın fıyatları neye dayanarak söyluyorsun bu kadar netmı ? 30 bın 40 bin dolar utilities için yanı kamu hızmetlerı acıkcası buna pek ınanasım gelmedı cunku kamu hızmetnı kıralamaya satın almaya degıl sade yasamaya oraya gıtmek ıstıyoruz 30 veya 40 bın dolar sade bu utilities 'se sacmalık acıkcası pek ınanasım gelmedı mıamıde 30 40 bın doların uzerıne 15-20 daha koyulduktan sonra daıre satın alabılıyorsun coook sıteden baktım kısılerın göruslerını aldm buna dayanarak söyluyorm ben orada yasayanların söyledklerı.. ve halada bılgı sahıbı olmya calısıyorum farkndaysan ve sende oradamı yasıyorsun varsa resım gösterırsen iyi olur.. veya neye göre dayanarak söyluyorsun , ayrıca bunu merak ediyorum şuan?<

net bir sekılde konustuguna göre ve ılk defada tabı senden duydum bu 30 bın 40 bın olayını neyse eger neye dayanarak söyledgnı acıklarsan anlarım hmm tamam derim.. ? ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numb1 -- 25 Ocak 2014; 18:31:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.