merhaba arkadaşlar.bu yaz temmuz ayında eşim ve iki kızımla beraber orlandoya gideceğim.gitmişken 15 gün veya 1 ay kalmak istiyorum.internetden baktığim kadarıyla kiralık evler çok pahalı.otel fiyatlarıda öyle.tavsiyelerinize ihtiyacım var.Bana orlando veya miami de ev konusunda veya parklar konusunda yardım edecek turk arkadaşlar varmı acaba ?ayrıca orlando tam bir park cenneti.fakat park ücretleri inanılmaz pahalı.tabi bizim ailenin de 4 kişi olması bu fiatı arttırıyor.bu parklardan hangilerini almalıyım.ve tercihimi nasıl yaparsam avantajlı olurum.kusura bakmayın ince hesap yapmak durumundayım.belki içinizden diyebilirsiniz.''madem amerikaya gidiyorsun bastıracan parayı.''doğru haklı olabilirsiniz.ama niye 3 vermek varken 5 vereyim.herneyse beni bilgilendirmeniz dileğiyle;herkesin mevlid kandilini tebrik ederim.
iyi akşamlar 4 kişilik bir aile için büyük bir hamle deniyorsunuz. saat farkı gitiğiniz anda başta çocuklar olmak üzere siz alt üst edecek dönüşte yine jetlag yaşamakta bonusu :) şimdiden kolay gelsin. Orlando'yu gören birisi olarak bilet fiyatlarının uçak + park nasıl olduğu malum. Neden Paris Disneylandı düşünmediğinize saşırdım. hem bütçeniz rahatlar hemde park uçağa vereceğiniz farklar yerine diiek park içi bir otelde kalıp lüks katsayınızı arttırırdınız. Evet Orlandodaki park daha zengin ama Pariste hiç geri kalmaz; bonusu Paris gezmek için düzayak bir şehir olması nedeniyle tadından yenmez ben sizin yerinizde olsam birde Paris disneyland için bütçe hazırlayıp mukayese ederdim. kolay gelsin.
hızlı cevabınız için teşekkürler.haklısınız.fakat parise çocukları götürdüm.orayı biliyoruz.aslında orlando da 15 günlük kalacağım yerim hazır.herhangi bir ücret ödemeyeceğim.ayrıca uçak biletlerini de world puan kullanarak halledeceğim.yani bir kısmı halletmiş gibi görünüyorum.fakat parklar oldukça pahalı.bu kadar yolu gitmişken bir 15 gün daha kalayım diyorum.tabi bunlar hep bütçe ile ilgili.miami yada tampa veya başka neresi olur bilmiyorum ama ev kiralamak istiyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler..
merhaba parklarda günlük giriş 75 dolar civarındaydı. sanırım enflasyon çok artmadığı için değişmemiştir. seaworld ve epcot görmüştüm. ikisde oldukça etkileyiciydi sumo yaptığı numaralar için bile değer. aile giriş biletti maliyetinizi azaltacaktır. ev işin çözdünüz ve jetlag razısaysınz işinize yarayacak bildiiğim adresler bunlar kombine park bileti peşinie düşmek daha mantıklı görünüyor. sea world+ Busch Gardens ( güzel bir safari parkı deneyimi verir) ikisi bir arada daha avantajlıdır tropik kuşak yaz dönemi için oldukça bunaltıcı olacaktır şimdiden iyi tatiller