Şimdi Ara

Miami Vice dizisi - Türkçe Altyazı Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar hepinizin bildiği gibi internette kimsenin bulamadığı Miami Vice kanun namına diye geçen dizi var. Bu dizinin 5 sezon bütün bölümlerini buldum arkadaşlar ve bu diziye Türkçe altyazı yapmak istiyorum çünkü malum Türkçe alt yazılı hali yok internette ben bu diziye Türkçe altyazı yapacağım arkadaşlar tüm bölümlerine ve sonucu da buradan paylaşacağım sadece o projeden haberiniz olsun istedim...

Aşama 1: Dizinin ilk 6 bölüm altyazılı hali hazırlandı.

Aşama 2: Dizinin ilk 9 bölüm altyazılı hali hazırlandı.

Aşama 3:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SehmusInalV -- 22 Temmuz 2024; 4:9:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip ediyorumm

Güzel bir dziydii.

• SLAHS kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Proje bitiminde mutlaka bildireceğim

• teşekkürler, nerde paylaşacaksınız altyazıları ? turkcealtyazı sitesinde mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Hayır direkt bölümlerin üzerine altyazı yapacağım. Paylaşacağım dosyanın içinde ise hem altyazılı bölümler olacak. Hem de altyazı dosyaları olacak. Fakat daha nerede paylaşacağımı bilmiyorum. Yüksek ihtimal o dediğiniz sitede paylaşırım

• SehmusInalV S kullanıcısına yanıt

Haberin olsun ilk sezonun altyazıları yeşil onaylıymış. 2. sezon altyazıları kırmızı, yalan dolan, imla hataları ... İstersen 2. sezondan başla.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

O nasıl saçma olay ya? 1. Sezon dahil bütün Bölümlerin Altyazıları Beyaz renk+ Siyah kontur olarak ayarlı.

• @Ziromen

@Can851

Selamlar arkadaşlar hepinizin bildiği gibi internette kimsenin bulamadığı Miami Vice kanun namına diye geçen dizi var. Bu dizinin 5 sezon bütün bölümlerini buldum arkadaşlar ve bu diziye Türkçe altyazı yapmak istiyorum çünkü malum Türkçe alt yazılı hali yok internette ben bu diziye Türkçe altyazı yapacağım arkadaşlar tüm bölümlerine ve sonucu da buradan paylaşacağım sadece o projeden haberiniz olsun istedim...

TAKİP EDENLERİN DİKKATİNE

Aşama 1: Dizinin ilk 6 bölüm altyazılı hali hazırlandı.

Aşama 2: Dizinin ilk 9 bölüm altyazılı hali hazırlandı.

Aşama 3:

• up, proje devam ediyor mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.