adam kendini anlatmış burda.. ama yönetim uyuyor.. 3 gündür herif elini kolunu sallaya sallaya saçma sapan konular açıyor, hala çizilmedi
sana ne drexler sana ne adam istediği konuyu açar yani sana ne napalım sende git ac allah allah
sanane acar acmaz sen ne karışırsın şikayet ettin mi olay bitti demek ki sakıncalı bişi yok eğer yönetimi beğenmiyorsan cek git forumu bırak allah allah....
adam kendini anlatmış burda.. ama yönetim uyuyor.. 3 gündür herif elini kolunu sallaya sallaya saçma sapan konular açıyor, hala çizilmedi
drexler22 ye şimdi hakk werdim olm sen kafayı danglatmışşsın anlaşılan psikopat
quote:
Orjinalden alıntı: J.P.Montoya
sana ne drexler sana ne adam istediği konuyu açar yani sana ne napalım sende git ac allah allah
sanane acar acmaz sen ne karışırsın şikayet ettin mi olay bitti demek ki sakıncalı bişi yok eğer yönetimi beğenmiyorsan cek git forumu bırak allah allah....
bacaksız bana akıl verme, adamı hasta etme.. sen git pokemonlarınla oyna
quote:
Orjinalden alıntı: drexler22
quote:
Orjinalden alıntı: J.P.Montoya
bacaksız bana akıl verme, adamı hasta etme.. sen git pokemonlarınla oyna
hoca cevap vermemk lazım..çoluk çocuk istilası yaşanıyor yine
hakkatende yaa olmaz böyle şey
ozan_james kendine ne diosun sen eski nickinle açıosun bu konuyu sonra ne diosun
çok pardon
peh bide pardon dio
her tanıdığına fan club açıyor hakkaten.bak yanda tenis var orayada bekleriz federer fan club açarsın ne güzel rep filanda alırsın belki
quote:
Orjinalden alıntı: quaking
.bak yanda tenis var orayada bekleriz federer fan club açarsın ne güzel rep filanda alırsın belki
quaking naptin sen abi!
Ben de içeride M.Schumacher fanatikleri var, Bir kaç foto inceleriz,yorum paylaşırız zannetmiştim.
İçeride kavga varmış
formula tarihinin en kral sürücülerinde biriydi diye düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ozan:23
Michael Schumacher tutkunlarını buraya bekliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: senokur
Ben de içeride M.Schumacher fanatikleri var, Bir kaç foto inceleriz,yorum paylaşırız zannetmiştim.
İçeride kavga varmış
bende öyle düşünüyordum. girişimci başka kimse yok mu ?
OH NE GÜZEL DEDİM ADAMLA İLGİLİ BİŞEYLER PAYLAŞIRIZ MEĞER MEVZU FARKLIYMIŞ. NE DİYİM HEPİNİZE KOLAY GELSİN..