Şimdi Ara

Michael Scofield eşcinsel olduğunu açıkladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de de bir dönem çok sevilen Prison Break dizisinin başrol oyuncusu Wentworth Miller, St. Petersburg Uluslararası Film Festivali'ne davet edilmesi üzerine eşcinsel olduğunu açıkladı.

41 yaşındaki aktör festivalin direktörüne yazdığı ve ABD'li LGBT oluşumu GLAAD'ın internet sitesinde yayımlanan mektupta, şu ifadeleri kullandı:
     Michael Scofield eşcinsel olduğunu açıkladı

Nazik davetiniz için teşekkürler. Geçmişte Rusya'yı ziyaret etmekten keyif almıştım. Ataları arasında Ruslar da olan bir insan olarak 'evet' demek beni çok mutlu ederdi.Ancak gay bir erkek olarak davetinizi reddetmek zorundayım. Rusya hükümetinin son dönemde eşcinsel kadın ve erkeklere yönelik muamelesi beni çok rahatsız ediyor. Durumun kabul edilebilir bir tarafı yok ve benim gibi insanların en temel hakları olan yaşamak ve sevmenin reddedildiği bir ülkenin ev sahipliği yaptığı bir kutlamaya gitmeye vicdanım el vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosnia -- 23 Ağustos 2013; 18:19:25 >
  • Ne desem bilemedim
  • Prison Break'in ana konusunda verilmişti bu haber. Aslında 2010 yılında falan izlemiştim ben PB'yi, daha o zaman Wentworth Miller'ın eşcinsel olduğunu duymuştum, şimdi bunu kendi doğrulamış oldu.
  • Çok önceden biliniyordu zaten bu durum.2007 yılında buna dair haberler vardı zaten.
  • Rusya'nın tutumu iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Çok önceden biliniyordu zaten bu durum.2007 yılında buna dair haberler vardı zaten.

Aynen, bunu söyleyecektim. Bu haber yeni değil. Sadece Rusya ile ilgili demeci yeni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakışıklı adamdı yazık oldu
  • Sorgulamak veya yorumlamak bize düşmez.Üzüldüm orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabia Del Pueblo

Sorgulamak veya yorumlamak bize düşmez.Üzüldüm orası ayrı.

İkinci cümlenle ilk cümledeki eylemi yapmış oldun sanırım.

Bayansan, lafım yok.
  • Saygı duyulmalı. Elden ne gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta ne yaptın çok eski bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi hayatı kendi bilir
  • Daha şaşırtıcı olan 41 yaşında olması Max 27
  • Hayırlısı olsun ne diyelim.Delikanlı dediğimiz biri daha kaydı Saygı duymak lazım...
  • bilmiyordum kahroldum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.