@:::KR@L::: 1. sezonda amerikan'ın en güvenlikli hapishanesinden kaçtı.2. sezonda mahone'dan kaçtı.3. sezonda sona'dan kaçtı.4. sezonda amerikan'ın derin devletini çökertti.bunu polat gibi süper güçleriyle değil zekasıyla yaptı.
ciddi ciddi cevap veriyorum.
scolfieldddddddddddddddd
Polat alemdar
General zaten Polar Alemdar'ın adamı.
quote:
Orjinalden alıntı: NuTeRX
General zaten Polar Alemdar'ın adamı.
maykılın manitada doktor olan elifin teyzesinin kızı
Scofield.
Aynı anket geçen ayın Fhm ya da Boxer'ın sayısında vardı , oradan mı çaldın
Mark Hughes.
arkadaşlar polat alemdarı hic izlemediniz galiba adam tek başına orduyu devirebilicek gücte yani polat alemdar
quote:
Orjinalden alıntı: qraff
Aynı anket geçen ayın Fhm ya da Boxer'ın sayısında vardı , oradan mı çaldın
Okuduysam veya gördüysem şeref olayım sadece aklıma geldi konu dışına bi anket açayım değerlendirmeleri göreyim diye açtım
Micheal önceden herşeyi planladı ve tıkır tıkır planını yürütüyor.Adam kendi oyununu oynuyor.Ama Polat Alamdar her an farklı bir olay karşısında zekasını konuşturuyor.O başkalarının oyunu içerisinde oyunun kurucularına karşı oynuyor.Bence Polat ALEMDAR
polat almedar adı yeter elin gay adamını ne yapacaksınız
Polat nal toplar la Micheal ile karşılaştırınca.
T - bag
scofield tabi sormaya gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: Goku Raku
scylla 4. sezonla ilgili bişey bu 1 2.si scofield istese o scyllayla dünyayı çökertirdi.
yapamadı ama haticeye değil neticeye bak scofield taş çatlasa 5 adam öldürmüştür polatın öldürdüğü adamlar için ayrı bi mezarlık açılırdı
zeka yönünden : Michael Scofield.... cesaret yönünden : Polat Alemdar
yemin ediyorum scofield yani namı diğer fish yada kar tanesi
ondan hiç cesaret yok aklına uyuyor yani cesareti yok ve korkak.
polatta cesaret var ama onun kadar zeki değil...
AMA OKUDUĞU OKULLARA BAKALIM :
Polat Alemdar : ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ MEZUNU SCOFİELD : ADAM İNŞAAT MÜHENDİSİ ARTIK OLSUN O KADAR ZEKA...
Karı-Kız=ßarney Zeka=M.Scofield Kroluk=Polat Güzellik=Sarah Tatlılık+Komiklik=Chuck(Kızlar açısından aman yanlış anlaşılmasın) Karizma=Dean İ*nelik=House Al sana izlediğim dizilerdeki karakterleri ilişkilendirdiklerim.