Şimdi Ara

Michael Scofield vs Walter White (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
5.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: AmyLee<3

Michael havada karada alır Gereksiz versus

yav he he çizgi filmle gerçek bir dizi kıyas edilemez breaking bad in yanında çizgi film gibi kalır diğer dizi ikisinide izledim

Scofield karakteri hiç bir zaman ww kadar basit hatalar yapmamıştır. Ayrıca her tür ortamda hayatta kalmayı bırak hep bir çıkış yolu bulmayı başarmıştır
    edit: ayrıca pb'ye çizgi film demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmyLee<3 -- 2 Nisan 2014; 16:31:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

Şu Breaking Bad' i o kadar büyütüyolar ki görmekten sıkıldım artık yazılanları.

sana katılan bir ben miyim :D

Arkadaşlar dizi'yi izlediniz mi peki ?

Merak ettiğim için soruyorum yoksa sadece yazılanlardan dolayımı sıkıldınız ???
  • Bence ikisini karşılaştırmak mantıksız. Walter şirkette kalsaydı çok harika şeyler ortaya koyabilirdi.
  • Sıkoyfiıld zeki ama Walter da pratik adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

Walter Bishop ?

Michael Scofield vs Walter White

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

Walter'a hakaret olmuş resmen.
    Havada karada Heisenberg.

iki diziyide izledim tam olarak 2 karakteride seviyorum ama bence scofıeld genelde zekı heısenberg kımyada alır
  • İkisi de değil. Sherlock Holmes.

Bu ikisi arasında da Walt.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meth İmparatorluğu kuran bir adamdan bahsediyoruz beyler..
  • House > Scofield > W.W . Benim yorumum
  • quote:

quote:

quote:

yav he he çizgi filmle gerçek bir dizi kıyas edilemez breaking bad in yanında çizgi film gibi kalır diğer dizi ikisinide izledim

Scofield karakteri hiç bir zaman ww kadar basit hatalar yapmamıştır. Ayrıca her tür ortamda hayatta kalmayı bırak hep bir çıkış yolu bulmayı başarmıştır

e dediğin doğru bunun için ww çünkü Scofield süper kahraman gibi karekter gerçekciliği yok ama ww gerçek. süperman la ww yi kıyaslamak gibi bir şey bu

• quote:

quote:

quote:

quote:

e dediğin doğru bunun için ww çünkü Scofield süper kahraman gibi karekter gerçekciliği yok ama ww gerçek. süperman la ww yi kıyaslamak gibi bir şey bu

Dizinin tamamını izlediğine emin misin? Çünkü kaçış ve diğer planlar o kadar kolay gerçekleşmiyor, hatta çok farklı şeylerle karşılaşıyorlar. Bu yüzden Michael Scofield.

• W.W
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabian

Walter finalde dahilik kitabi yazdi ama scofield tum dizide zeki olandi ...bilmiyorum degisik

Spoiler icin saol sikayet ettim

• quote:

spartacus cı tayfa:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

RTE

• maykıl gay. o yüzden walter diyorum.
  • oo karşılaştırma.

Öncelikle daha Breaking Bad (bundan sonra BB olarak anılacak) izlememiş adamların zibil olduğu bir foruma Prison Break (bundan sonra PB olarak anılacak) ile ilgili bir karşılaştırma eklersen, kesinlikle PB alır.

Nedeni çok basit adam izlememiş. Sadece arkadaşlarından duydukları ve ekşi'den okuduğu iki entry üzerinden güzelim şaheseri yargılıyor. Önce otur bir izle arkadaşım şu dizi neymiş, neden 20 yaş üstü insanlar BB diye kendilerini yırtıyorlar. Sonra gel Sıkoofiıld de.

Zeka konusuna gelirsek, dövme falan hikaye.

Şu sahneyi hatırlayan dostlarım vardır;

BB'de adam neler yaptı, bir görün sonra zeka konusunu tekrar düşünün der, kaçar giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelimeyounu -- 2 Nisan 2014; 19:48:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: shngzm

quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

quote:

sana katılan bir ben miyim :D

Arkadaşlar dizi'yi izlediniz mi peki ?

Merak ettiğim için soruyorum yoksa sadece yazılanlardan dolayımı sıkıldınız ???

ilk sezonu bitirdim dahada dayanamadım :)
  • Hannibal Lecter Vs Will Graham
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.