Şimdi Ara

Michael Sikkofield'ın yeni yazısı 'Yalnızlık' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yeni Hayat Belgesi

Sırf meraktan soruyorum bu yazılara müthiş yakıştırmasını yapan arkadaşların eğitim düzeyleri, meslekleri, yaşları acaba nelerdir? Hayır kabullenmek gerekir. Birçoklarından daha bilinçli, hiç olmazsa birşeylerin peşinde, uğraşında olan bir şahıs. Fakat yazılarında o kadar da abartılacak, ahım şahım bir farklılık göremedim. Lanlı, lunlu, taş.klı göndermeleri ise hoşunuza giden, eh Türk Milleti sonuçta demeli Ama doğru ise, lise son sınıf bir öğrencisi bu yazıları kaleme alıyorsa, bravo doğrusu.

Kolejde iyi egitim veriyorlar demek ki!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeX -- 14 Nisan 2012; 16:03:01 >
  • Çokk iyi.
  • 1)Lise son değil sanırım üniversite okuyordu.Hatta yazıda da lise sondayken diyor.Yani liseyi çoktan bitirmiş.

2)İsmi unisex bir isimdi ama kendisi erkektir.
  • Ekonomi okuyor bildiğim kadarıyla.23-24 yaşlarında olması lazım . Bu Adnen denen adam tarafından şikayet edildiğinde karakolda kız olduğunu görenler varmış. Öyle diyolla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstLight

1)Lise son değil sanırım üniversite okuyordu.Hatta yazıda da lise sondayken diyor.Yani liseyi çoktan bitirmiş.

cemre adında kaç tane erkek görüdün? hadi deniz olsa tamamda.19-22 yaşlarında etine dolgun esmer bi genç kız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Nisan 2012; 16:37:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Ekonomi okuyor bildiğim kadarıyla.23-24 yaşlarında olması lazım . Bu Adnen denen adam tarafından şikayet edildiğinde karakolda kız olduğunu görenler varmış. Öyle diyolla.

Her sakalliya da DEDE diyolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

1)Lise son değil sanırım üniversite okuyordu.Hatta yazıda da lise sondayken diyor.Yani liseyi çoktan bitirmiş.

cemre adında kaç tane erkek görüdün? hadi deniz olsa tamamda.19-22 yaşlarında etine dolgun esmer bi genç kız..

benim kafadan 3 tane cemre isimli erkek tanıdığım var:D tabi bu şahsı bilemem kız mı erkek mi diye ama cemre isimli erkek de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

"Bir kız arkadaşın, muhabbet kuşunu bu kadar içten sevişini görünce kıskanır, hayıflanır. Eh, en masum kadın odur hayatındaki."

Bu bir kız anlatımına benzemiyor. Bir kız "kız arkadaşım" yerine direk arkadaşım der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Bu adamı tanıyan felan var mı ? Yaşı,mesleği ?

Adam değil kızmış kendisi.

adı da cemreydi sanırım

Yok artık.Ejderha dövmeli kız romanındaki kız gibi hayatı sanırım.

Herkes için şok oldu.Kendisi de milletin şok geçireceğini bildiğinden inkar falan etti ama tanıdığını idda edip kız diyenler var.Gerçeği bilmiyorum, durum böyle

yok bence kanka bi kizin boyle yazilar yazmasi imkansiz. onlar anca ask cicek bocek sex vs. yazar

bkz: pucca

• bı kız oyle yazamaz yok yanı oyle bı dunya
  • Yalnızlığı severim. Okuyalım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Hayat Belgesi

Sırf meraktan soruyorum bu yazılara müthiş yakıştırmasını yapan arkadaşların eğitim düzeyleri, meslekleri, yaşları acaba nelerdir? Hayır kabullenmek gerekir. Birçoklarından daha bilinçli, hiç olmazsa birşeylerin peşinde, uğraşında olan bir şahıs. Fakat yazılarında o kadar da abartılacak, ahım şahım bir farklılık göremedim. Lanlı, lunlu, taş.klı göndermeleri ise hoşunuza giden, eh Türk Milleti sonuçta demeli Ama doğru ise, lise son sınıf bir öğrencisi bu yazıları kaleme alıyorsa, bravo doğrusu.

yazıları samimi olduğu için seviliyor bence. illuminatiyle kafayı bozmasını ben de sevmiyorum, ama bu tip konu dışı yazıları çok içten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.