arkadaşlar michel jaksın(imla hatası varsa düzeltin) ın kliplerini nereden bulabilirim.
bende 12-13 tane cd si var. hepsi onun görüntüleri klipleri falan. ankaradaysan ulaştırabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: cagri105
bende 12-13 tane cd si var. hepsi onun görüntüleri klipleri falan. ankaradaysan ulaştırabilirim
hadi ya. kaçırdım. istanbuldayım.düşündüğün için sağol.
Evet imla hatası var doğrusu MICHAEL JACKSON olacak. Nyse emule veya ares'te bir sürü klibi var,oradan rahatlıkla indirebilirsin.Zira ben çok rahat indiriyorum.Şimdiden sağlam bir MICHAEL JACKSON KLİP ARŞİVİ sahibiyim
michael jackson yaz,videolarda arat dökülüyor ne var ne yok.Hatta daha bu sabah MOONWALKER filmini indirdim bile
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY
Evet imla hatası var doğrusu MICHAEL JACKSON olacak. Nyse emule veya ares'te bir sürü klibi var,oradan rahatlıkla indirebilirsin.Zira ben çok rahat indiriyorum.Şimdiden sağlam bir MICHAEL JACKSON KLİP ARŞİVİ sahibiyim
michael jackson yaz,videolarda arat dökülüyor ne var ne yok.Hatta daha bu sabah MOONWALKER filmini indirdim bile
emule ve ares i kullanmasını bilseydim çekecektim ama. bu proğramlarla uğraşacak vaktim yoktu. ama şimdi lazım oldu. link verebilirmisiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: ismail217
quote:
emule ve ares i kullanmasını bilseydim çekecektim ama. bu proğramlarla uğraşacak vaktim yoktu. ama şimdi lazım oldu. link verebilirmisiniz.
Valla kardeş link bilmiyorum,en iyisi yine dediğim programlar Kullanması gayet kolay düşün ben bile kullanabiliyorum...Bir şekilde indir emuleyi filan ordan hallet
EEE B U SİTEDE LİNK VERMEK YASAK NASIL OLCEK ŞİMDİİİİ
pm yi boşuna çıkarmamışlar
quote:
Orjinalden alıntı: SLAHS
klip yasak değil !
ares içinwww.inndir.com a girip ares diye arat,çıkan sonuçlarda ares lite edition'u indirip bilgisayara kurup çalıştır sonra çekmeye başla
+1
quote:
www.mjturkfan' MJ nin Türkiye resmi sitesidir oraya girip istekte bulunabilirsin. Hangi şehirde olursan ol sana mutlaka ulaştırırlar klipleri.. Atakan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme