Şimdi Ara

''Michelin Cross Climate '' Kış Lastiği Gibi Davranan Yaz Lastiği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.918
Cevap
64
Favori
261.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carviser bu lastiğin testini yaptı, biz göz atın isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goodyear vector 4 season, toyo vario v2+, honkook optimo 4s bunların hepsi 4 mevsim ve hepsinde "dağ içinde kar tanesi" simgesi taşımaya hak kazanan modeller.

forumlarda kaç senedir deniyor kimse dinlemiyor, michelin yeni bir şey bulmuş gibi çıkarınca prim yaptı.
  • 1 mayıs 2015 de geleceği söyleniyor. 215x55x16 için fiyat ne olur ? Eğer 300 üzeri olursa beklemeyip yaz lastiği alacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

goodyear vector 4 season, toyo vario v2+, honkook optimo 4s bunların hepsi 4 mevsim ve hepsinde "dağ içinde kar tanesi" simgesi taşımaya hak kazanan modeller.

forumlarda kaç senedir deniyor kimse dinlemiyor, michelin yeni bir şey bulmuş gibi çıkarınca prim yaptı.

Ben de yaz lastiği ama kışta karda da çekiş sağlıyor sandım, dediğin gibi 4 mevsim lastik bu, özellikleri biraz daha iyi o kadar. Yukarıdaki test videosunda da 4 mevsim rakibi ile karşılaştırmışlar, bir de gerçek yaz lastiği ile farkları görseydik fren ve yol tutuşta.

• Michelin CrossClimate 4 Mevsim Lastikleri 01 Mayıs 2015 tarihinde tüm Avrupa ile beraber stoklarımızda olacaktır, Michelin 23 adet 4 mevsim lastiği üretti ve fiyatlarıyla beraber açıkladı hepsini sitemize ekledik ve şu anda satıştalar 01 Mayıs itibarıyla dağıtımı yapılacaktır, Michelin CrossClimate lastiklerini incelemek ve satın almak isterseniz lastiksepeti.com sitemizde bu linkten michelin_crossclimate_lastiksepeti bakabilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastiksepeti -- 8 Nisan 2015; 14:04:02 >
  • Yeni bilgi var mı lastikle ilgili?

• Michelin CrossClimate 205/55R16 94V için sökme takma, balans ayarı dahil adedi 195 liradan pazarlık yaptım arkadaşlar. İnternet fiyatları biraz pahalı (adet başına 60 lira kadar). Bu akşam ya da yarın taktırıcam bi mani olmazsa. Diğer seçeneklerim, yaz lastiği olarak aynı ebatta, 185 liradan Goodyear EG, 185 liradan Michelin, 180 Liradan Conti CPC5. Kış sertifikalı yaz lastiği diye tanıtımı yapılıyor. Michelin energy saver+ ile denk yaz özellikleri olduğunu belirttiler. 3pmsf simgesi var üzerinde. Üç zirveli dağ içinde kar tanesi simgesi. Arada şehirler arası olmak üzere genellikle Isparta'da kullanıcam. Hayırlısı bakalım. Görüşlerimi bildiririm daha sonra.
  • byerlikaya B kullanıcısına yanıt
    Isparta da kullanacağınızı yazmışsınız ama yine de sorayım dedim. Nereden aldınız acaba...
  • 200 tl gibi bir rakamdan piyasada satılacaksa çok iyi fiyat demektir. her sene iki kez lastik değişimi 100 tl ve sıra beklemekten kurtuluruz
  • Çok ilginç bir milletiz velhasılıkelam, anlamakta ciddi sıkıntılar yaşıyorum!

Daha düne kadar tüm ülke olarak dört mevsim lastiğe karşı çıkan bir toplum vardı, şu an herkes sorgusuz sualsiz Cross Climate'e odaklanmış durumda.

Yıllarımı dört mevsim lastikle geçirdim, bu kadar enayi bir millet görmedim.
    Reklam, reklam ve bir daha reklam. Tanıtımı gözümüze sokan, ye-di-ri-yor!
    Tecrübeye de itibar yokmuş!

Tek geçerim!
     ''Michelin Cross Climate '' Kış Lastiği Gibi Davranan Yaz Lastiği

• yigitmete kullanıcısına yanıt
    Isparta'da bir Michelin bayiinden alacağım. Eğer bu civardan almak istiyorsanız adresini verebilirim.
  • hknorl kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde düşündüm. Çok fazla yol yapan biri değilim ama trafik regülasyonlarından dolayı iki takım lastik almam gerekecekti. Arada fazla bir fiyat farkı olmayınca bu şekilde bir lastik almak daha avantajlı olacak benim için.
  • byerlikaya B kullanıcısına yanıt
    Şu an için başka şehirdeyim. Ama o taraflar da gelme durumum var. Ebatlar aynı burada ki ile çok fazla fiyat farkı olursa, sizinle irtibata geçip adres alabilirim. Teşekkür ederim ilginize...
  • Kullanıcılarımız için CrossClimate ile ilgili bilgileri içeren bir sayfa hazırladık.
    www.rezulteo-lastik.com.tr
    Michelin CrossClimate fiyatları, lastik testleri, karşılaştırmalar
    http://www.rezulteo-lastik.com.tr/crossclimate-lastigini-kesfet

İyi okumalar ;)
  • a/t lastik işte
  • Dün taktırdım arkadaşlar lastiği (205 55 16 - 195tl/adet). Yanında bir yıllık ücretsiz yol yardımı kampanyası varmış onu da verdiler. Eski lastiklerim baya bi eski olduğu için bana güzel geldi. Sesinin düşük, lastik hamurunun yumuşak olduğunu söyleyebilirim şimdilik. Tabi ki daha tecrübeli arkadaşlar kullandıkça lastiğin artı ve eksi yönleri ortaya çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byerlikaya -- 11 Mayıs 2015; 11:19:27 >
  • Dun itibariyle crossclimate 205 55 16 olculerinde 4 adet lastigimi taktirdim.arac opel astra hb.lastik gorunus olarak kar lastigi gibi.170 km yaptim yarisi asfalt yarisi koy yolu toprak.asfaltta eski turanza larima gore cok daha sessiz camlar kapali oldugunda lastik sesi gelmiyor hic.cam acik oldugunda ruzgar sesi yolun sesini bastiriyor.kuru zeminde yol tutusu hosuma gitti.patiye kalkmiyor arac.virajlarda yol tutusu cok iyi geldi virajlarda tekerlerden hic ses gelmiyor.kaldirima surttum 3 4 kere yanaklari saglam geldi.efficent gripe gore yanaklari daha sert guclendirilmis conto contact 5 gibi yanaklari.islak zemin ve karida buldugumda dener yazarim gene

• quote:

Orijinalden alıntı: selim eses

Dun itibariyle crossclimate 205 55 16 olculerinde 4 adet lastigimi taktirdim.arac opel astra hb.lastik gorunus olarak kar lastigi gibi.170 km yaptim yarisi asfalt yarisi koy yolu toprak.asfaltta eski turanza larima gore cok daha sessiz camlar kapali oldugunda lastik sesi gelmiyor hic.cam acik oldugunda ruzgar sesi yolun sesini bastiriyor.kuru zeminde yol tutusu hosuma gitti.patiye kalkmiyor arac.virajlarda yol tutusu cok iyi geldi virajlarda tekerlerden hic ses gelmiyor.kaldirima surttum 3 4 kere yanaklari saglam geldi.efficent gripe gore yanaklari daha sert guclendirilmis conto contact 5 gibi yanaklari.islak zemin ve karida buldugumda dener yazarim gene

Hocam maşallah hangi ara aldınızda kaldırıma sürttünüz

• selim eses S kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden ve kaça aldığınızı da yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler...
  • Aldığınız lastigin boyutlari ile fiyatini da belirtirseniz ona göre alacak olanlar fiyat araştırması yapsın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.