Şimdi Ara

''Michelin Cross Climate '' Kış Lastiği Gibi Davranan Yaz Lastiği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.918
Cevap
64
Favori
261.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan Aracın Üzerinde Bu Lastik Var Üreticide Bunu Öneriyor : 205/65R15 99V Ama Bayiyi Aradım O BOyutlarda Lastik Ellerinde Yokmuş Bunu Önerdi 195/65R15 95V Sizce Sorun Olurmu
  • Eray2535 E kullanıcısına yanıt
    %2 çap farkı oluyor küçülüyor lastik hız göstergen gidilen hızdan fazlasını gösterecektir %2 bunun dışında çekişi artar yol tutuşu biraz zayıflar lastik ömrü biraz daha erken bitebilir benim aklıma gelenler bunlar.
  • ceya023 C kullanıcısına yanıt
    Sizce Deiştirmelimiyim aracım Peugeot Partner 205 Haziran Sonu Belki Gelir Diyolar Hemde bi 80-90tl Fiyat farkı oluyor 340tl için Değermi Haziranın 12 Sinde İlk Defa Araçla 5 Saatlik Uzun Yola Gidicem aradığım 2 bayiden biri cross climate 95v et kalınlığı yüksek kesinlikle sorun olmaz dedi elinde Varmış. Diğerinin eline haziran gibi gelicekmiş o hem cross climate size gereksiz olur izmirde gerekmez dedi Hemde Lastik Küçültmeği Pek tavsiye etmem büyültseniz Sorun Olmazda Küçültmeyin dedi. Şahsen Fiyatının Daha Uygun Oluşundan Dolayı Sorun Olmazsa 195 Almayı Tercih etmeyi düşünüyorum lastiklerin herşeyi aynı ama fiyat farkı muazzam.
  • Eray2535 E kullanıcısına yanıt
    Hocam karar sizin ama ben orjinal boyutunda lastik takmanın sağlıklı olacağını düşünüyorum.
  • aracım yeni kasa citroen berlingo 205 65 15lastik ölçülerim. bugun 265 tl fiyat aldım ve haziranın 16 sında gelicegini söylediler. bende bir miktar ödeme yaparak sıraya girdim. tam aradığım lastik iki senedir kış lastiği alsammı diye bakıp bakıp duruyordum. istanbulda oturduğum için genelde yağmurlu oluyo kışın. kar lastiği pek cazip gelmiyordu.
    kar sadece 4-5 gün oluyo. geri kalan yağmur ve soğuk hava. benim için yağmur performansı daha önemli. karda da yolda bırakmaz en azından. hem aracım ticari geçtiği için kış lastiği uygulaması başladığında ceza ile de karsı karsıya kalmam. her yönüyle avantajlı gözüküyor.

aracınız partner tepee modeliyse kesinlikle 195 lastik takmayın derim. iki gün önce aracı muayneye götürdüğümde gördüm yeni kasa berlingoya 195 65 15 lastik takmışlar cok komik duruyordu. güvenlik içinde hiç tavsiye etmem.
  • Arkadaşalar Kafamda soru işaretleri var ama Adana bayisi de tavsiye etti crosse climate i bugün taktırmayı düşünüyorum.
  • bayiye gittim taktırmak için ellerinde lastik kalmamış :( Pazartesi geleceğini söyledi. Orada takılı olan bir araç vardı inceledim duruşu bayağı güzel lastik.
  • @ Arkadaşlar,

Bugün sabah taktırdım...

Golf 4 için... 195*65*15 175 TL Nakit Ankara Koçak Lastik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mngb

@ Arkadaşlar,

Bugün sabah taktırdım...

Frenleme performansi,ses,yol tutus hakkinda izlenimlerinizi bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mngb

@ Arkadaşlar,

Bugün sabah taktırdım...

Hayırlı olsun. Sibop değişimi dahil mi. 195 65 15 ucuz benim araçta olmuyor yüklü sürtüyor. 195 60 mecburi ve daha pahalı bu lastik. İzlenimlerini bekliyoruz bende pazartesi taktıracagım inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Frenleme performansi,ses,yol tutus hakkinda izlenimlerinizi bekliyoruz

Dün kuru ve ıslak zeminde kullandım...

Ses kesinlikle daha az...

Fren ıslak zeminde çok başarılı...

Kuru zeminde de gayet iyi...

Yol tutuş ve virajlarda bir önceki ES ye göre daha iyi diyebilirim...

Ankara nın kuru sıcaklarında ne yapar bilmiyorum...(Temmuz Ağustos)

Kullandıkça öğreneceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceya023

Hayırlı olsun. Sibop değişimi dahil mi. 195 65 15 ucuz benim araçta olmuyor yüklü sürtüyor. 195 60 mecburi ve daha pahalı bu lastik. İzlenimlerini bekliyoruz bende pazartesi taktıracagım inş.

Bir önceki lastik değişiminde Sibop ları yenilemiştim...

Sizin aracı bilmiyorum...

Bende yüklü iken sürtme yok...

Bu lastik aracını kışın çok kullanmayanlar için ideal bir ürün...

Havalar çok ısındığında ne olacak onu göreceğiz...
  • mngb kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yil sonunda bakmak lazim karda ise yariyormu.

bende yeni bi teknoloji falan sandim bileigin 4 m3vsim lastik.

sole yaz lastigiyle bi karsilastirsinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

2 yil sonunda bakmak lazim karda ise yariyormu.

bende yeni bi teknoloji falan sandim bileigin 4 m3vsim lastik.

sole yaz lastigiyle bi karsilastirsinlar.

Ben sıradan bir 4 mevsim lastiği oldugunu düşünmüyorum michelin 3yıl ar-ge yapmış bu ürün için bir dünya para harcamış ve etiket değerleri çok çok iyi 4 mevsime göre ben umutluyum bu lastikten. Alanlarda şuanakadar hep olumlu şeyler yazdı. Ama kuru sıcakta yaz lastiği ile karşılaştırılmasını bende merak ediyorum frenleme performansının deseni nedeniyle daha iyi olacağını tahmin ediyorum. sadece uzun ömürlülük konusu şuan muallak fakat yeni ürün yeni birleşim michelinin öbür ürünlerine bakınca kötü bir ürün olmayacagı kanısındayım

• Arkadaşalar Lastik bayiye gelmedi stokta hiç yokmuş 195 60 15 sipariş bile veremedi bayi..
  • Yazın yaz lastiği, kışın ise kış lastiği performansı vermeyeceğini Michelin kendi bile söylüyor zaten.

Yazın çok sıcak, kışın çok soğuk olmadığı aracını sadece hafta sonu kullananlar için ideal bir lastik.

Aracınızdan yaz, kış hiç inmiyorsanız bence yaz ve kış lastiklerine sahip olunmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TDB

Yazın yaz lastiği, kışın ise kış lastiği performansı vermeyeceğini Michelin kendi bile söylüyor zaten.

Yazın çok sıcak, kışın çok soğuk olmadığı aracını sadece hafta sonu kullananlar için ideal bir lastik.

Aracınızdan yaz, kış hiç inmiyorsanız bence yaz ve kış lastiklerine sahip olunmalı.

Hocam yaz lastiği performansını verdiğini ve lastiğin yaz lastiği olduğunu söylüyorlar. bir çok yönden enerji saver+ dan daha iyi olduğunu söylüyorlar. Kış koşullarında çok iyi degilmiş sadece geçiş için yeterli düzeyde. Bu açıdan etiket degerleride yaz lastiklerinden iyi yük endeksi çok iyi bunun için michelin okadar ar-ge yaptı söz ettiğiniz gibi bir ürün çıkardıysa zaten hiç bir işe yaramaz. ses düzeyi 68db bu çok ilgi çekici mesela. ve şuanakadar alıp kullananlar çok memnun bu insanın aklını çeliyor. continental Premium contact 5 almayı düşünüyorum onla karşılaştırınca daha sessiz yakıt verimliligi daha yüksek gibi duruyor enerji saer dan daha iyi oldugunu michelinin kendisi söylüyor . şimdi gelde karar ver?

• Yukarda arkadaş paylaşmıştı Michelin yazın yaz lastiği, kışın kış lastiği ile karşılaştırılamayacağını kabul eder diyor.

quote:

Despite the tyre’s impressive performance, Michelin accepts that the Cross Climate can’t compete with proper summer tyres in hot conditions or proper winter tyres on snow and ice.'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TDB -- 26 Mayıs 2015; 21:19:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TDB T kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı metinde de vardı sanırım michelinin diger açıklamalarında da Enerji saver + ve primacy 3 ile denk ve hatta daha iyi performans gösterdiğini yazmışlar. yani burada tam bir açıklık söz konusu değil . bunu ancak bir yaz lastigi ile yaz koşullarında karşılatırıldığında görebileceğiz. Ve michelin her fırsatta kış sertifikalı bir yaz lastigi oldugu vurgusu yapıyor. bakalım havalar ısındıkca belli olacak. Ben yapılan ar-ge nin büyüklüğünden ötürü açıkcası gerçekten devrim olabileceğini düşünüyorum michelin okadar parayı boşa harcamamıştır sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.