Şimdi Ara

Michelin Energy mi? Michelin Primacy Hp mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
21.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Primacy hp tabikide.benim arabanin ustunde bu lasrikler geldi.acayip memnunum bu lasriklerden.
  • Hangisi daha konforlu, daha yumuşak acaba
  • Primacy 3..
    91V..
    Almanya ve güncel üretim olsun..
    Gerisi fasa fiso..Kimse kusura bakmasın ;)
  • Değerli arkadaşlar araç üzerinde gelen eagle lastiklerimi bugün kışlık değişiminde lastikçide bıraktım (6.yılı doldurdular) yeni yaz lastikleri için michelin primacy ile enerjy saver + arasında kararsızım, aracı yüksek performanslı değil sıklıkla düşük devirlerde ve sakin kullanıyorum, bu konuda yorumu olanları beklerim.Saygılar..
  • hakankiraz1977 H kullanıcısına yanıt
    Golf 1.6 tdi kullanıcısıyım üzerinde gelen energy saver var. Limitleri aşırı zorlamıyorsanız kuru performansı çok belirgin farkettirmez, keskin virajlarda aşırı yüksek hız denesem bile bırakmadığını gördüm. Ancak gel gelenim ıslak zemin performansına, daha önce yol tutuşu berbat olan megane 2 aracımda bile bridgestone potenza ile yağmurlu zeminde daha çok güven veriyordu, bu lastiği alan yağmurlu havada sağ şeritten sakin sakin gider gerçekten tutuş hissedilir düşüyor ve bunun geri bildirimini de bariz hissediyorsunuz. Onun dışında tüketim anlamında memnun olduğumu belirtirim. Zorlanmadan 4.5 lt altı görülebiliyor, diğer lastiklerle karşılaştırınca benzer koşullarda 0.1-0.3 lt arası oynatıyor gibi farkettim. Benim gibi kaliteli asfaltta giden ve haftanın beş günü uzun yol yapan biriyseniz ve sakin de kullanırsanız öneririm, ancak bu koşullar yoksa primacy daha doğru olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adieu -- 1 Aralık 2016; 23:23:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.