- Aparat yurdışından geliyor, micro-sim haline getirdiğiniz kartı normal sim olarak da kullanabilmeniz için.
- O aparatlardan bahsediyordum dağıtırım diye :)
- Nokta falan yok hocam :) Ben Vodafone kullanıcısıyım, Turkcell micro-sim'i neyleyeyim :) Bir de muhtemelen telefon yarın alınacak, Vodafone micro-sim çıkartıp satışa sunana kadar 9 doğururum ipad4'üm elimde :p
Yalnız simcard'ı satmıyorlar, beraberinde internet paketi de iteliyorlar gibi geldi bana açıklamadan!
Yurtdışında da bazı firmalar aynı mantıkla pazarlıyor microsimleri. Bu nedenle de yurtdışında microsim satışları bulunmasına rağmen hala insanlar sim kartlarını kesmeye ihtiyaç duyuyor.
Alacak olan arkadaşlar bir sorsun bakalım. Umarım haksız çıkarım ama içimden bir ses tek microsim vermezler diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ejlover
- Aparat yurdışından geliyor, micro-sim haline getirdiğiniz kartı normal sim olarak da kullanabilmeniz için.
- O aparatlardan bahsediyordum dağıtırım diye :)
- Nokta falan yok hocam :) Ben Vodafone kullanıcısıyım, Turkcell micro-sim'i neyleyeyim :) Bir de muhtemelen telefon yarın alınacak, Vodafone micro-sim çıkartıp satışa sunana kadar 9 doğururum ipad4'üm elimde :p
normal sim kart olarak kullandığınız kartı TİM vb merkezlerden micro sim kart olarak kestirmeniz durumunda arta kalan kısmı (çöpe gidecek olan fazlalık diyelim) atmayıp saklamanız durumunda kartı hala norml sim kart olarak kullanabılırsınız. normal sim kart kullanacagınız telefonda (fazlalık kısmı) dikkatlice yerleştirmeniz halinde (kartın kesilmeden önceki durumuna en yakın hali) kart normal sim kart olarak kullanılabılır.. bizzat denenmiştir. ilgilenen arkadaslara duyrulur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme