Şimdi Ara

MİCRO USB HUB YAPIMI [ŞARJ+DATA] (BOL RESİMLİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
5
Favori
8.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yararlı bilgi. Teşekkür ederim. Başta şarj etmiyordu ama sonra anladım ki MikroUSB tam oturmuyormuş. MikroUSB kablosunun ağzını biraz çıkartarak başarı elde ettim.
  • multimesut kullanıcısına yanıt
    rica ederim. yardımcı olduysam ne mutlu bana
  • sadece mouse kullancam bide şarj olsun istiyorum tabletim W7IC REEDER OLURMU SENCE
  • unlovedman kullanıcısına yanıt
    ben yaptığım o aleti söktüm.

tablet verimli şarj olmuyordu. sabit kalıyordu. hatta biraz düşüyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    ne öneriyorsunuz sadece kablosus mouse ve şarj istiyorum
    aleti sökmeseydim sizin için bir deneme yapardım ve o zaman öneride bulunurdum.

ben sizin yerinizde olsam aklımda kalmasın derdim yine alıp denerdim huyum böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

aleti sökmeseydim sizin için bir deneme yapardım ve o zaman öneride bulunurdum.

ben sizin yerinizde olsam aklımda kalmasın derdim yine alıp denerdim huyum böyle

ablet kullanımdayken bende şarjı yükseltmiyordu sabitleniyordu veya ağır iş yaparsam yavaş yavaş azalıyordu

eğer tabletin Ekranını kapatırsam (güç tuşuna basınca ekran kapanması) şarj yükseliyordu

benim istediğim bu bunu yaparmı %100 şarjda 2 saat kullanacam %50 olurmu ?? yoksa %90 mı olur

bu alet ile eğer ekranı kapatırsam (güç tuşu) şarj yükseliyordu tabletin.

maalesef % veremeyeceğim

•  MİCRO USB HUB YAPIMI [ŞARJ+DATA] (BOL RESİMLİ)
    sizin adınıza sevindim.

• http://www.bimeks.com.tr/urun/146309/greentech-gt-h007-usb-4-port-hub--micro-usb-sarj-data-kablosu.aspx

Bu konuda anlatıldığı gibi üstteki hub ile çok kullanışlı bir düzenek oldu. Teşekkür ederim.
  • Bende yurtdışından linx 7 marka windows 8.1 tablet aldım (yılbaşına kadar elimde), sanırım sadece ingilterede satılıyor bu marka. Sırf hdmi çıkışı var diye aldım ve 10 metre hdmi kablo, wireless touchpad li mini klavye, birde şu ilk sayfadaki beyaz hub dan sipariş ettim. Umarım bende de çalışır...

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

http://www.bimeks.com.tr/urun/146309/greentech-gt-h007-usb-4-port-hub--micro-usb-sarj-data-kablosu.aspx

Bu konuda anlatıldığı gibi üstteki hub ile çok kullanışlı bir düzenek oldu. Teşekkür ederim.

bu kabloyla hem şarj hem de usb kullanabiliyor musunuz hocam yani şarj yüzdesi yükseliyor mu usb kullanırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/146309/greentech-gt-h007-usb-4-port-hub--micro-usb-sarj-data-kablosu.aspx

bu kabloyla hem şarj hem de usb kullanabiliyor musunuz hocam yani şarj yüzdesi yükseliyor mu usb kullanırken

Biraz derme cartma yapabildim coklayici montajini. Sanirim bu yuzden yeterli verim alamiyorum. Sarj simgesi cikti ama sarj olmuyor yaziyor uzerine gelince. Yenisini alip daha ozenli yapmaya calisicam ama vaktim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Biraz derme cartma yapabildim coklayici montajini. Sanirim bu yuzden yeterli verim alamiyorum. Sarj simgesi cikti ama sarj olmuyor yaziyor uzerine gelince. Yenisini alip daha ozenli yapmaya calisicam ama vaktim yok.

Resimdeki gibi microsunu tablete usb kısmını adaptöre takip diğer usb hubları flash bellek taktığımızda şarj olmuyor mu siz linkteki ürünü alıp üzerine işlem mi uyguladınız anlamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Resimdeki gibi microsunu tablete usb kısmını adaptöre takip diğer usb hubları flash bellek taktığımızda şarj olmuyor mu siz linkteki ürünü alıp üzerine işlem mi uyguladınız anlamadım

Su anda yazdigin konunun basligini ve ilk mesaji okumani oneririm.

• koppa kullanıcısına yanıt
    güldürdünüz hocam Allahta sizi güldürsün

• Hub bugün geldi, lehim işine girmeden normal şekilde deneme yaptım. elimde usb girişli fiş olmadığı için hub ı modemin usb girişine taktım, hub portunun tekine 8gblık flashbellek ve mini usbyi de antika galaxy ace a bağladım. Modemden aldığım güç ile telefon şarj oldu(malum otg özelliği yok telefonda).
    Tab 4ümle modem ayarlarına girdim aynı anda ve flashbellekteki içeriğe ulaştım, hub beklediğimden iyi çıktı.Linx 7 tablet haftaya geldiğinde hub kablolarının yerini değiştirip yine modemden güç alıp sonucu buradan paylaşacağım. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler...
     MİCRO USB HUB YAPIMI [ŞARJ+DATA] (BOL RESİMLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desertstorm34 -- 23 Aralık 2015; 21:08:47 >

• desertstorm34 D kullanıcısına yanıt
    hocam gerçekten hub banada çok kaliteli geldi. o fiyata bu kadar kalite beklemiyordum.

Rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: unlovedman

MİCRO USB HUB YAPIMI [ŞARJ+DATA] (BOL RESİMLİ)

Hocam şarj+data olayını dökümandaki Usb hub alıp kabloların yerlerini değiştirerek mi yaptınız yoksa bu resimdeki kabloyu mu aldınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat121 -- 26 Aralık 2015; 21:50:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.