Şimdi Ara

MİCRO USB HUB YAPIMI [ŞARJ+DATA] (BOL RESİMLİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
5
Favori
8.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sabah lehim işine girdim, operasyonu yaptım. tableti hub a bağladım flashdiski taktım sadece şarj oldu tablet.
    2 defa yeniden başlat yaptım ama flashı görmedi tablet. kablonun uçlarıyla biraz oynadım (içeri kaçmış biraz) ve flashın ışığı yandı. tablet hem şarj oluypr hem flashı görüyor şu an. şarj %52 de sabit fakat şarj oluyor işareti var.
    akşam hdmi ile tvye bağlayıp bir test yapıp burdan paylaşıma devam ederim...
  • desertstorm34 D kullanıcısına yanıt
    bende de sabit duruyordu . yaptığım aleti söktüm bende eski haline çevirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Akım ölçer ile test ettim, çektiği akım 1A den az, sabit durması hatta tablet pil azalması normal karşılanmalıdır. 2,4A blitzer adaptor ile denenmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imhiret kullanıcısına yanıt
    sanırım data aktarımı yaparken az akım çekiyor. o yüzdende şarj etmeye yetmiyor

• hdmi ile tableti tv ye bağlayıp youtube dan video izledim 15 dakikada %2 arttı şarj oranı. ama hdmi takılı iken tabletin ekranı kapanıyor belki bu etkiledi şarjın artmasını. hub bi taraftan teli şarj ediyor, flashı besliyor. hiç yoktan iyi. tekrardan konuyu açan arkadaşımın eline sağlık.
    yardımcı olduysam ne mutlu bana

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

yardımcı olduysam ne mutlu bana

eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: desertstorm34

Arkadaşlar bu sabah lehim işine girdim, operasyonu yaptım. tableti hub a bağladım flashdiski taktım sadece şarj oldu tablet.
    2 defa yeniden başlat yaptım ama flashı görmedi tablet. kablonun uçlarıyla biraz oynadım (içeri kaçmış biraz) ve flashın ışığı yandı. tablet hem şarj oluypr hem flashı görüyor şu an. şarj %52 de sabit fakat şarj oluyor işareti var.

Tablette şarj oluyor simgesinin üzerinde mouse ile gelince "şarj dolmuyor" yazıyor ama priz simgesi var. Sende nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

Arkadaşlar bu sabah lehim işine girdim, operasyonu yaptım. tableti hub a bağladım flashdiski taktım sadece şarj oldu tablet.

Tablette şarj oluyor simgesinin üzerinde mouse ile gelince "şarj dolmuyor" yazıyor ama priz simgesi var. Sende nasıl?

bende şarj doluyor yazıyor. haftasonu pil %10dayken deneme yapıcam kaç dakikada ne kadar oluyor diye. bu arada bu tabletin batarya 3500mah belki ondan bende şarj doluyor yazıyor.
     MİCRO USB HUB YAPIMI [ŞARJ+DATA] (BOL RESİMLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desertstorm34 -- 6 Ocak 2016; 23:59:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

bende şarj doluyor yazıyor. haftasonu pil %10dayken deneme yapıcam kaç dakikada ne kadar oluyor diye. bu arada bu tabletin batarya 3500mah belki ondan bende şarj doluyor yazıyor.
     MİCRO USB HUB YAPIMI [ŞARJ+DATA] (BOL RESİMLİ)

Bilgi için teşekkür. Ben hub'u lehimlemeyi tam beceremedim sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bugün şarj %86da iken yine deneme yaptım. age of empires 3ü 1 saat kadar oynadım oyundan çıktığımda şarj full olmuştu bile (sadece fareyi bağladım hub a). a101 den aldığım fare beklediğimden iyi çıktı bu arada.
    anlamıyorum neden bende şarj sabitleniyordu

üstelik internette sadece mouse ile surf yapıyordum.

konu sahibi benim benden daha iyi performans alan olunca şaşırdım

tablet-adaptör ayrıntıları verirmisiniz.

bnmki hometech w835 4000mah
    adaptör kutudan çıkan 2A 5v

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

anlamıyorum neden bende şarj sabitleniyordu

üstelik internette sadece mouse ile surf yapıyordum.

konu sahibi benim benden daha iyi performans alan olunca şaşırdım

tablet-adaptör ayrıntıları verirmisiniz.

bnmki hometech w835 4000mah
    adaptör kutudan çıkan 2A 5v

samsung tab 4 adaptörü kullanıyorum, tablet 3500mah markası linx 7 7inc sadece ingilterede satılan bir marka. Belki batarya kapasitesi düşük olduğundan dolayı şarj artıyor olabilir bende.

haklsınız o yüzden olabilir. belki tabletiniz böyle bir özelliği de olabilir. kim bilir belki adaptör iyidir umarım sorunsuz kullanmaya devam edersiniz
    sağolun, Tableti çok zorluyorum oyun, oyundan sonra hdmi ile film vs şu ana kadar sıkıntısız. 64gba kadar kart desteği vardı, 128gb lık kartı taktım çalıştı. Ölü pixel, wifi kopması problemlerinden korktuğum için ingiltereden bu tableti aldım, tavsiye ederim. ekran kalitesi, parlaklığı samsung tabletimden farksız, diğer konularda ise tab 4 ten üstün. 185tl ye bu kadar özellik olması süper.
    fiyatı anlattıklarınıza gören iyiymiş.

şuanki tablet işimi görüyor. eğer yine windows tablet alırsam kalemli istiyorum. eğer kalemli olmazsa 2 in 1 olsun. standlı falan olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 8 Ocak 2016; 2:02:31 >
  • ben de denedim çok güzel çalışıyor bu yöntem. ama bir şey farkettim eğer bu hub'ı tablet açıkken bağlarsak zamanla yavaşta olsa şarj azalıyor. ama tablet kapalıyken bağlarsak şarj azalmıyor, şarjı azsa da şarj ediyor.
  • Bu amaçla lehimle uğraşmamıza gerek kalmadan alıp direk kullacağımız bir micro usb hub yok mu?

http://www.aliexpress.com/item/Universal-usb-OTG-Charger-HUB-cable-for-Tablet-PC-thinkpad-8-X98-M80ta-WT-8-Miix2/2038609573.html

bu var ama 10 usd fazla gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 20 Ocak 2016; 20:38:44 >
  • buna benzer aleti alan arkadaşlar oldu.

fiyatı 10 küsür dolar ama benim yaptığım fiyatı nerdeyse 10 tl

hocam sizin çoklayıcıdan almıştım elimde var ama şarj etmiyor demişsiniz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.