Şimdi Ara

Micro USB Sorunu IDEOS X5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar root olmak için telefonu usb-pc bağlantısı yapmaya çalıştığımda usb aygıtı tanınamadı hatası alıyorum. Ama telefon şarj oluyor. Başka kablo da denedim ondan da sonuç alamadım. Cevaplarınızı bekliyorum.

• kardes bunu indir driverlarını tekrar yükle;
    http://www.huaweidevice.com/tcpsdownload/downLoadCenter?category=&flay=software&downloadID=Mzk1MzA=
  • Kardeşim başka bilgisayarda da denedim ama yine sonuç alamadım :( Birde bunu deneyelim. İnşallah çözülür ya
  • Mini usb girisine toz dolabiliyor temas promblemi oluyor o girisi igne yardimiyla temizlemeyi dene banada benzer bir sorun yasatmisti
  • farklı bir usb girişine takın.
  • programı yükledim anacak değişen birşey yok. nasıl yapılacağını anlatırsan sevinirim.
    teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydin_21

programı yükledim anacak değişen birşey yok. nasıl yapılacağını anlatırsan sevinirim.
    teşekkürler...

Farklı usb kablosu deneyin samsungunkiler kaliteli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperspeed55

quote:

programı yükledim anacak değişen birşey yok. nasıl yapılacağını anlatırsan sevinirim.
    teşekkürler...

yazdığın mesaj için çok teşekkür ederim öncelikle.

şu an elimde samsung usb kablosu var yeni aldım (orjinali bozuldu çünkü) .
    buna ragmen hicbir pc telefone görmüyor. sürekli rom değiştiriyorum belki olur diye ama nafile.. yardımcı olursan çok sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler...

buna ragmen hicbir pc telefone görmüyor. sürekli rom değiştiriyorum belki olur diye ama nafile.. yardımcı olursan çok sevinirim.

Orijinal romu (B528 tavsiyemdir) yukleyip bir de oyle deneseniz? Windows 7 li ve internete baglı (driverları kendi buldugu icin) pc lerde hemen gormesi lazım telefonu, usb den sarj oluyorsa rahat olun bence usb girisinde sıkıntı yok buyuk ihtimal cunku

Edit: Usb hata ayıklama ve sahte konumlara izin ver aktif olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberDriver -- 6 Ekim 2012; 22:32:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler...

Orijinal romu (B528 tavsiyemdir) yukleyip bir de oyle deneseniz? Windows 7 li ve internete baglı (driverları kendi buldugu icin) pc lerde hemen gormesi lazım telefonu, usb den sarj oluyorsa rahat olun bence usb girisinde sıkıntı yok buyuk ihtimal cunku

Edit: Usb hata ayıklama ve sahte konumlara izin ver aktif olsun

bu sorun için pc win7 ye de çevirdim, telefona b528 i yükledim ama sonuç yok
    telefon şarj oluyor ama pc de görünmüyor.(samsung usb kablosu kullanıyorum. htc kablosunu da kullandım, sonuç aynı)

başka önerin varsa bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydin_21 -- 11 Ekim 2012; 10:34:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.