Şimdi Ara

Microlab 2.1 FC-361 & Microlab 2.1 A-6323 ile CREATIVE I-Trigue 3400 kararsızlığı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Müzikle aktif uğraşan ve fazlasıyla müzik dinleyen birisiyim. Maddi sınırlılıklar yüzünden ve laptop kullanıcısı olmam nedeniyle ismini ve modelini verdiğim 2.1 sistemler arasında kaldım. Teknik bilgim sizler kadar yeterli değil o sebeple özellilerinde bahsedilen ayrıntılı elektronik özelliklerin karşılıkları benim için çok şey ifade edemiyor. Forumdaki uzun gezintilerim sonucunda Microlab'ın uygun fiyatının yanında dengeli ve net bir sesinin olduğu sonucunu çıkardım ki bu benim şu an aradığım şey. Öte yandan birebir deneyip beni tatmin eden bir CREATIVE I-Trigue 3400 var. Fakat fiyat olarak aralarındaki farkı Creative'e vermem için geçerli sebepler var mıdır varsa nelerdir; ya da Microlab terciği yerinde bir karar mıdır sizlere danışmaktayım. Şimdiden teşekkür ederim=)

• Fc361 daha dengeli bir sistem.Creativenin bahsedilen modelinin bassları sert derin bass sorun yaratıyor.
  • microlabın fc-530 modelini deneyebilirsin geçende vatan bilgisayarda 5+1 modeli fc-730 modelini denedim gayet güzel sesi vardı 6.5" subwoofer ı var ayrıca uyduları ahşap kabinde ve tweeter da bulunduruyo anfisinin de harici olması bence artı bi özellik

http://www.hepsiburada.com/microlab-fc-530-21-black-speaker/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd850484

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre6128 -- 2 Ağustos 2009; 12:37:56 >

• bende microlab fc 362 ile creative 3800 kıyaslaması yapabilecek birisini arıyorum
    ayrıca altec mx5021 bulursam almayı düşünüyorum
  • Öncelikle setlerin fiyatları farklı arada neredeyse iki kat fark var.Fiyat performans olarak kesinlikle fc362.Sese gelecek olursak tizlerde creative başarılı hoş fakat midler fc362 kadar başarılı değil.Bass performansı creative daha sert ve gergin bass karakterine sahipken fc362 daha derin basslara sahip.Kailiteli markalarda da bu tarz ses karakteri farkı olur bu kötü ya da iyi demek değil ama ben l serisi creativeleri beğenmiyorum.Benzetme yapacak olursak creative yamaha microlab onkyo tarzı ses veriyor kimisi onkyoyu yapay bulup yamahayı daha doğal bulurken kimisi de onkyoyu tercih ediyor.Dayanıklılık konusunda ise l serisi iyidir fc serisinin 362 çok eski bir seri olmadığından kesin konuşmak doğru değil ama en az arıza yapan seri fc serisi denebilir.
  • yani bu yorumlardan creative 3800 yerine 362yi mi öneriyorsunuz? (dinleyerek mi bu yorumları yaptınız sadece okuyarak mı?)
  • Okuyarak yapılan yorumlar belirtilir.Dinlemenizi tavsiye ederim.
  • dinleyenler dinledim de yorum yapıyorum derse daha güzel olur kulaktan dolma bilgilerle bilmeyenleri yanlış yola götürüyorsunuz...
  • Tam tersi okuarak yapılan yorum belirtilmeli.Okuyarak yorum yapmak eğer ulusal makalelerde dil sorunu olabilecek durumlarda geçerli diğer türlü tavsiye isteyen de okuyabilir.Yorumlar tecrübe yansıtmalı okuyarak yansıtıyorsa da yabancı makaleler olmalı ve belirtilmeli.
  • hocam ne demişsin birşey anlamadım
  • Çabala o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

Çabala o zaman.
  • Neye ban.Kısaca yazılar tecrübe yansıtır farklı türde olursa belirtilir.Oldukça yeterli bilgi verildi daha fazla bilgi için dinlemeniz tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

hocam ne demişsin birşey anlamadım

yav diyor ki microlab al da hangisini alırsan al,gerisi hikaye,kaptın sen onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

hocam ne demişsin birşey anlamadım

yav diyor ki microlab al da hangisini alırsan al,gerisi hikaye,kaptın sen onu

• Kendizinzle dalga geçin.:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.