Şimdi Ara

Microlab 2+1 SilverCrest İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
3.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun aldıgım Microlab 2+1 SilverCrest İnceledim ve bunu sizinle paylasmak istiyorum.
    Bugune kadar hep 2+1 kullandım kullandıgım speakerler asagıda

Creative 2+1 2500
    Creative 2+1 sbs370
    Logitech 2+1 S200
    Philips 2+1 modeli aklımda deil

Bunların hepsini bir problemi oldugu icin satmadım.Baska parcalarla takas vs.....
    Bunları size yazmamın nedeni + larını ve - lerini kendimce dogru bir bicimde anlattıgımın teminatıdır.

Neyse gecelim Microlab 2+1 SilverCrest e
    Kutunun içerisinden
    1 Adet 20 w rms subwoofer
    2 Adet 10 w rms Uydu Hoperlör
    1 Adet Amfi
    1 Adet Ses kartına giren jack
    1 Adet Dvd vd Vcd icin jack
    1 Adet Kullanma kılavuzu
    Bulunmaktadır...

İlk göze çarpanlar supwooferı diger 2+1 lere göre baya büyük ve ses yükseltici ( amfi ) icinde deil ayrı tutulmus bass lar baya tok ve yukses sesi acınca pek bozulmuo ama bozuldugu zamanda lop lop ses cıkartıyo
    uydu hoperlorlerin sesi guzel ama tasarımı bana gore kotu amfisi gayet guzel uzerinde bass tiz ses birer adet kulaklık ve mikrofon girisi mevcut aynı zamanda amfinin arkadasında acma kapama tusu var ama amfinin onundeki bir dugme ilede bekleme moduna gecebiliyor.

Son Olarak:Yukarıda yazılı olan 2+1 leri almak isteyen arkadaslara bir oneri mu speaker hepsini DÖVER!

Şimdi Resimlere Gecelim

Bu Subwoofer

Bu Uydu Hoperlorü

Buda Amfi

• bu review değilde biraz preview olmuş sanki.

peki fiyatı ne kadar.
  • 70 YTL yazmayı unuttum
  • fiyatına göre iyi bir sisteme benziyor tabi duymadan bir şey söylemek güç.
  • Ben 59 YTL ye aldım.Şuan kullanıyorum.Süper birşey.Creative 2+1 yerine bunu aldım.Gayet memnunum.Arkadaşım o lop lop çıkması bazen bendede oluyor.Bass ayarını fazla açma bence.2 tane küçük gibi görülen hoparlörden öyle bir ses çıkıyor ki @boraaktas bilir son sese ben zor açıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

Ben 59 YTL ye aldım.Şuan kullanıyorum.Süper birşey.Creative 2+1 yerine bunu aldım.Gayet memnunum.Arkadaşım o lop lop çıkması bazen bendede oluyor.Bass ayarını fazla açma bence.2 tane küçük gibi görülen hoparlörden öyle bir ses çıkıyor ki @boraaktas bilir son sese ben zor açıyorum

evetde bu 59 ytl isi beni biras dusundurdu yoksa kazık mı yedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: boraaktas

quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

Ben 59 YTL ye aldım.Şuan kullanıyorum.Süper birşey.Creative 2+1 yerine bunu aldım.Gayet memnunum.Arkadaşım o lop lop çıkması bazen bendede oluyor.Bass ayarını fazla açma bence.2 tane küçük gibi görülen hoparlörden öyle bir ses çıkıyor ki @boraaktas bilir son sese ben zor açıyorum

evetde bu 59 ytl isi beni biras dusundurdu yoksa kazık mı yedim

Geçmiş Olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    microlab m-200 2+1 incelemem
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bende 59 ytl'ye aldım arkadaşlar, Hemde D&R'dan oldukça pahalı bir yerden :)

Sesi bu fiyata gerçekten harika, özellikle bas'ına bittim. Tavsiye ederim.
  • oldukca fiyatına göre ii bir alet...
  • tam da bu civarda bi alet arıyordum..

yarın vatandaki kampanya bitmeden bi urayayım
  • Bu aletten bende kullandım,fiyat performans olarak microlap ın üstüne varsa yazssınlar,çünkü ben tanımıyorum.
  • beyler bendede bu alet ten var da
    bunu tv ye nasıl bağlayabilirim yardım lütfen.
  • Dvd vcd bağlantıcını lcd kulaklık çıkışına bağlarsınız
    Ama uydu alıcı yada dvd player falan varsa lcd yerine direkt kaynağa bağlanır
  • mrb arkadaşlar bende 2007 yılında istanbuldan 70 tl ye aldıgım aynı ürünü hala kullanıyorum mükemmel bi hoparlör
    ses kalitesi dayanıklılığı ve performansı diğer kaliteli olarak bilinen markalardan çok çok daha iyisi :) Microlab 2+1 SilverCrest İncelemesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.