slm arkadaşlar.. almış olduğum MiCROLAB 4+1 MC-3500 SPEAKER ses sistemi kullanan veya bu konuda yardımcı olabilecekler yardım bekliyorum.
problem şu 4+1 olmasına rahmen 2 sinden ğüzel ses gelirken diğer 2 sinden çızırtılı bir tiz gelmekte uyduların yerini değiştirdim bu seferde diğerlerinden ses aynı bağlantımda bir problem olma ihtimali yok gibi zaten tek ğirişi var onuda anlamış değilim buna 2+1 ler gibi tek giriş yeşil renkte. şimdiden tşklr. saygılarımla.........
4+1 ler zaten 2+1 mantığı ile çalışır.Ses formatına göre bazen 4 hoparlörden eşit stero bazen ön ikiden eşit stero arkalardan cılız yankılı bir ses gelir.Çevresel sese sahip bir sistem değildir.
ilgin için tşklr. peki bunu düzelmenin bir yolu yordamı yokmudur ? ne bileyim çevirici veya başka bir teknik. elim de 4 adet hariçi ses kartı var hepsinde denedim sonuç aynı :( zaten bende creative A300 2+1 var hiç yoktan yere bir 2+1 daha almış olduk bilinçsizlik kötü şey :(
Surround ses alabilmen için ona göre çıkış olması lazım.Piyasadaki çoğu 5+1 ler de senin 4+1 in gibidir gerçek 5.1 kanal ses vermesine dikkat etmek gerekir.