başka bir forumda da yazdım,tekrar olucak ama dün yazıcıoğlu'nda soruşturdum 6323ü kadıköyde.. hiçbiyerde yoktu. bırakın 6323ü,hiçbiyerde microlab yoktu nerdeyse. satıcıların burun kıvırdığı bi markaydı ya,işe yaramaz filan dediler,şaşırdım kaldım.. yine de yılmadım,üç ayrı yer getirebileceğini sordu. biri daha iyi fiyat verince-125 milyon-kdv dahil-6 taksit- tamam dedim,makinayı görmeden tartmadan,dinlemeden alıcam bu gün.. tbi yine de huzurlu deilim!!! daha önce alıp kullanan arkadaş da bi şe demio ki!! amaan,neyse,en geç yarın akşam buluşma anının sonuçlarını yazarım 6323ümle! hadi sağlıcakla!!!
neden yaramaz dediklerini söyleyeyim.1 microlabdan yaptıkları kar diğer markalardan çok daha az bunu cort elektro bass şirketi için de söyleyebiliriz o marka içinde böyle söylemler var.2 çinden mal getirmekle avrupadan getirmek çok farklı işler.3 adam bu markayı getirmez çünkü millette marka takıntısı var.Açıkçası param olsa microlab market açar tüm ürünleri test ettiririm.O zaman müşteri anlar ne adi ne kaliteli.
aldım arkadaşlar,getirdim eve kurduk,dinliyoz şimdi... çok şey beklemişim heralde makinadan,ilk bi hayal kırıklığı oldu. aksam neden ahşap değil de plastik,kablolar neden bu kadar kısa,bas nie anlaşılmıo filan gibi.. bas tiz gibi ayarlar yalnız kumandadan yapılıyo ve +7--7 arası değerler verilmiş,ööle çok süper havalı diil bas ve tizi..biraz daha zaman geçiriim bakim,ısınıyorum yavaş yavaş!!
hayırlı olsun.Bass ve tiz ayarları hallolur.Wooferı bilgisayar masasının altına koyarsan daha iyi sonuçlar alırsın.Gülegüle kullan.
daha önce alan arkadaşların yorumları gibi,evet,ses 30'dan hatta 40'dan sonra duyulmaya başlıo.. baktım,microlabın diğer düşük modellerinde yok ööle bişe.. dijital gösterge ses ayarını 1'den 80'e kadar kademelendirmiş ve 40dan aşağısı çok kısık,20den aşağısı ise hiç duyulmuyo,yani hoperlör kullanan biri 40dan aşağıyı asla ayarlamaz normal olarak.. normal dinleme seviyesi ise 55-60 arası.. üst sınır 80 olduğuna göre,epey saçma bi ayar yapmışlar. en üst seviye sesi öyle gündüz vakti bir apartman dairesinde dinlenmeyecek gibi deil. oysa 360 modelini yarıya kadar açtığınızda ortalık gümbür gümbür oluyo.. inanılır şey deil yau!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme