aynısını kullanmadım ama microlab kullanıyorum kaliteli tavsiye ederim
bu seti philips 720sa dvd player ile kullandım performansı oldukça iyi tavsiye ederim ama pcde de kullanacaksan birde x-530 a bak derim
Zancelli henül almış olmadığın düşüncesiyle aynı fiyata A-6662 modelini al kesinlikle. Arasında çok fark var. Benim T-5900 faciasından sonra alacağım sistem bu (verdiğin linkteki firma yetkilisi ile yüzyüze konuşmamda banawww.microlab.com.cn adresinde görebileceğin X23 modelinin sanırım bu hafta içinde geleceğini söyledi. (Bu firma bizim hemen yakınımızda ö yüzden modelleri orada dinleme fırsatı buldum alırken de dinleyeceğim X23 ü) Vel hasıl Ne x530 nede diğer bir başka pahalı modellere kaymasın aklın. Karşıdaysan Mecidiyeköyde de bu microlabin bayisi vardı orayada bakabilirsin. (tabi istanbuldaysan) bir de F/P oranı A-6662 ile aynı tek farkı Amphinin harici değil Wooferın içinde olan modeli var. Uydular aynı Woofer X4D nin küçük modeli. O da çok güzel. Ama sana tavsiyem genede gelip kendin dinlemen çünkü her sistem orda numune olarak açık. Dinlersin. Ve Affan dostumun kulaklarını hep çınlatıyorum. Keşke Affan dostuma hep biraz abartıyor mu şüphesiyle bakmasaydım diye hep hayıflanıyorum. Bir bildiği olmasa o kadar özmezmiş :) Burdan Affana selamlarımı yolluyorum bu arada.
Saygılarımla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme