Şimdi Ara

microlab FC362-logitech x-230 karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

• microlabı dınlemedım ama microlab dıyorum... arastırmalarım sonucu gordugum kadarıyla cok dengelı bır sıstem.. bızım ınsanımızda bassı ıyı olan sıstem ıyı sıstem olarak damgalanıyor.. bu anlamda x230 bass olarak ıyı bır sıstem ama mıcrolabın verdıgı temız ve net sesı veremez... x230 kullandım
  • fc361 ve x230 denemiş biri olarak fc serisi daha başarılı ilk etapta x230 bassları ile dikkat çekse de 5 dk sonra uydularının yetersizliğini anlıyorsunuz ve microlabın da detay ve sert bassları daha başarılı verdiğini görüyorsunuz.İkisi de iyi settir ama ben akustik ses ve detayda microlab daha iyi olması sebebi ile tercih olarak fc serisini seçerim.
  • x230 fc 361in rakibi değildir ama 2+1 düşünüyosan alteng lansingin hoparlörlerinide göz ardı etme lakin fc serisi anfisiylen bir adım önde gibi duruyo fc 861 5+1 kullanan biris olarak microlap çok güzel hoparlörler çıkardığını kanıtladı zaten bana göre orta halli 400 ytl ye kadar olan hoparlörlerde alteng lansingden sonra microlab gelir eğer
  • Bu 2+1 setlerde kulaklıklardaki gibi burn in olayı varmı. Yeni aldığım Microlab M900 beni pek tatmin etmedi. Baslar burada söylendiği gibi okadarda yumuşak ve derin değil slow şarkılarda baslardaki zırlama rahatsız edici. Ilerde seste bir iyileşme olurmu acaba.
  • Biraz olur.Seste woofer yerleşimine dikkat ederek iyi sonuç alabilirsiniz.
  • Benim amcamda microlab ses sistemi vardı ve gerçekten çok dengeli bir sistem herşeyiyle tatmin edici ama yinede siz bilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Microlab Fc362'yi test etmek isteyen arkadaşlar.

http://video.google.com/videosearch?q=microlab+Fc362&hl=tr&sourceid=gd&rlz=1D1ACEW_trTR332&um=1&ie=UTF-8&ei=FX_rSv_SCqqNjAfxvfWgDQ&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CBoQqwQwAw#

adreste hem seyredip, hem dinleyebilirsiniz. Ben notebookda dinledim, bilgisayarımın böyle kaliteli ses verdiğine ilk kez tanık oldum.

Gerçekten harika bir set. Notebooktan müzik dinlemek pek zevkli olmadığı için 2+1 almak istiyordum. Tabi ilk baktığım adres "donanimhaber" oldu.
    Başka sitelere de baktım, bu örneğe denk geldim, dinledim. En azından benim için yeterli. En kısa zamanda almayı düşünüyorum.

• x-230 la 361 yada 362 kıyaslanabilirmi microlab hem microlab olrak kullanılır hem x-230 olrak çünkü zayen fc serisinin bi uydusu logitec serisinin 2 uydusundan güçlü w
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.