Şimdi Ara

Microlab Fc861, Edifier X750, ..... [Tavsiye] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle gösterdiğiniz sistemler ev sinema sistemleridir bu yüzden pc ile çok güzel bi ikili olacağını sanmıyorum açıkcası ama eğer deneme imkanınız varsa dinleyin oradaki tüm sistemleri dinleyin kulağınıza en hoş gelen sistemi alın tavsiye ile sistem almak çok mantıklı değil ama eğer sorunsuz x14 bulabilirseniz tekrar almanızı tavsiye ederim ( tabi fc serisi stokta varsa o tercih edilmeli bence )

Tekrar geçmiş olsun
  • Tekrardan teşekkür ediyorum tavsiyeniz ve iyi dilekleriniz için
    Vatan bi dönüş yapsın bakalım şu ev sinema sistemlerine de bir göz atarım sorar soruştururum, dinlerim ona göre son kararı veririm
  • hocam en iyi al bir mıcrolab M820 tamamdır suan onu kullanmaktayım ve sesi olsun bası olsun memnunum zaten bu m820 alma sebebımde Z-5500 acamadıgımdan aldım tavsıye ederım bır dene.
  • x23 kullanıyorum vatanda fc861le 2si arasında kararsız kalmıstım bassları x23 ün daha kuvvetli bu yüzden x23 tercih ettim son seste hiç bi bozulma omuyor.
  • Dostum eğer üstüne biraz daha eleyebilirsen x-15 öneririm vatanda varmı bilmiyorum ama hepsiburadada 384 TL şuan
  • @hektorSTK geçmiş olsun hocam, kötü olmuş olaylar
    kendim sırf dts desteğinden dolayı z5500 kullanıyorum fakat ufak-orta bir odada film ve müzik amaçlı kullanımda x750 yi öneririm, sesin temizliği ve gücü bence yeterli orta halli bir sisteme göre
  • @samsunbafralıemre_şimdilik 2.1 sistem düşünmüyorum eğer düşünseydim kesinlikle Logitech Z2300 veya Z623 modellerine bakardım yinede sağol hocam

@archerdeno_x23 ü vatanda dinledim fakat bass larda bir sıkıntı vardı sanki belki de teşhir ürününde sorun olmuştur. Ellerinde sadece teşhir ürünü kalmış

@Ogzhn_ _X15 modeli vatanda malesef yok sadece aşağıdaki ürünler görünüyor tabi üstteki mavi-kırmızı oklara tıklayarak stok bilgisine de bakmak gerekiyor

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=PERMME&sb=30&sk=0

@fundin_sağol hocam oldu bi talihsizlik bakalım haber bekliyorum hala. Az önce aradım henüz benim sisteme bakmaya sıra gelmemiş hafta sonu işi halledip çıkmak için biraz sıkıştırdım arkadaşla konuşurum siz saat 8 gibi arayın dedi bakalım ne cevap gelicek. Tavsiye ettiğiniz ürünü orda dinledim sesi güzeldi fakat hem basit görünüyordu hemde kumandası yoktu. Ses kontrol potansiyometresi subwoofer in üzerine konumlandırılmış harici bir kontrol durumu yok dolayısıyla hiç pratik gelmedi.

• Bu akşam nihayet vatanbilgisayar dönüş yaptı. Gecikmeden dolayı özür fln fln... Neyse değişim yada iade kararı çıkmış microlab a yanaşmak bile gelmedi içimden Edifier x750 ve Logitech Z623 arasında kaldım(nasıl bir kararsızlık düşünün aralarında fiyat farkı fazla sayılır ve bambaşka sistemler) kararttım gözümü Z623 aldım. Sesi temiz, bass için zaten söze gerek yok diye düşünüyorum. Şimdi dinliyorum önceden dinlediğim müziklerde duymadığım yerler varmış gibi geliyor
    Tavsiye için çok teşekkür ederim herkese
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.