Şimdi Ara

Microlab Fc861, Edifier X750, ..... [Tavsiye]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 200-300Tl aralığında bir ses sistemi almayı düşünüyorum fakat bir türlü karar veremedim. Şimdilik sadece Pc ye bağlı şekilde olacak. Genellikle film ve oyun için kullanacağım ara sıra müzik dinlerim fakat müzik performansının iyi olmasını özellikle isterim. Gigabyte 890Gpa anakartının üzerindeki onboard ses kartını kullanacağım.

Ses kartı bu özelliklere sahipmiş;
    1. HD Ses Desteği
    2. SPDIF Giriş/Çıkış bağlantı noktaları
    3. CD Ses Giriş bağlantı noktası
    4. Realtek ALC892 codec (Kodlayıcı/Kod Çözücü)
    5. Dolby® Home Theater desteği
    6. 2/4/5.1/7.1-kanal

Uzaktan kumandalı bir model olsun istiyorum biraz araştırınca şu seçenekler çıkıyor;

Microlab MC X23 :http://www.vatanbilgisayar.com/microlab-mc_x23_5.1-mc-x23-5.1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=21135

Microlab X14 :http://www.vatanbilgisayar.com/microlab-x14-x14-5+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=40015

Microlab Fc 861 :http://www.vatanbilgisayar.com/microlab-fc-861-fc-861-microlab-5+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=27066

Edifier X750 :http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-x750-x750-5+1-60w-rms-speaker/productdetails.aspx?I_ID=50088

Bunların haricinde aklımı çalan stereo bir sistem var ama çevresel ses olayına değişmeye değermi bilmiyorum;

Microlab Solo7C :http://www.vatanbilgisayar.com/microlab-solo-7c-solo-7c-1+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=39898

Ne almalı?

• Fc serisi herhangi bir microlab.
  • x23 aralarındakı en ıı secım olur bence
  • Deneyerek almalısın oyun ve film diyorsun o yüzden solo 7'yi sil öncelikle

Geri kalanlar arasında benim tercihim FC 861 > x14 >x23

Ama öncelikle kesinlikle dinlemeni tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhn_ -- 2 Şubat 2011; 19:17:36 >
  • ikinci el alabilirsen creative gigaworks g500 alabilirsin ama kumadası yok ben kulanıorum ve yenı aldım tavsiye ederim

bu dedıgın sıstemlerı de denedım ama creative ayrı ses b-verıo :D

not: bu aletın sıfırı satısatn kalktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozican0148

ikinci el alabilirsen creative gigaworks g500 alabilirsin ama kumadası yok ben kulanıorum ve yenı aldım tavsiye ederim

G500 iyidir güzeldir sesi bu sistemlere göre çok daha iyidir ama kronik galiba kumanda problemi var o yüzden mega almıştım ben şimdide kumandası bozulan arkadaşlar var forumda
  • Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar şimdi çıkıp vatana gideyim en iyisi dinleyerek seçmek olucak sanırım. Karar veremezsem yine buralardayım beklerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

quote:

Orijinalden alıntı: ozican0148

ikinci el alabilirsen creative gigaworks g500 alabilirsin ama kumadası yok ben kulanıorum ve yenı aldım tavsiye ederim

G500 iyidir güzeldir sesi bu sistemlere göre çok daha iyidir ama kronik galiba kumanda problemi var o yüzden mega almıştım ben şimdide kumandası bozulan arkadaşlar var forumda

yok ole bır sorun elimde 2 senelik g500 ar su an o bahsetıgınız olay bazı serılerde cıkmıs biliosunuz burada saglam kumandalıda bir çok kişi var

• Akşam gidip Microlab X14 aldım arkadaşlar. Dinlediklerim ise;
    - Logitech Z-623; Dinlediklerim arasında en etkileyici sistem bu oldu 2.1 olduğuna bakmayın ses netliği ve bass uyumu tam kıvamında bir sistem olmuş hem fiyatından dolayı hemde 2.1 olduğundan dolayı bu sistemi pas geçtim.
    - Edifier X750; Uzaktan kumandasının olmayışı ve çıkış gücünün az olmasından dolayı eledim fakat sesi temiz diyebilirim.
    - Microlab X23; Dinlerken sw ve uydular dengeli çalıyor fakat sw uzun bass frekanslarında benim tabirimle "pırrrlama" yapıyor.
    - Microlab Solo7C; Bass&Tiz dengesi çok güzel bir cihaz ve yüksek seslerde bozulma yapmadan çalabiliyor. Çevresel ses çevresel ses diye tutturdum bu cihazı da eledim.
    - Microlab X14; Fc861 ellerinde yoktu dinlediklerimin arasında kulağıma yatkın gelen sistem x14 oldu birde baktım saat 10 olmuş mağaza üstüme kapanıcak aldım çıktım hemen. Eve gidip dinlemek için saat geç olmuş gittim küçük parkta ıslattım

• hayırlı olsun ....
  • Teşekkür ederim
  • Şu başlığı görünce uydular için bugün 4 tanede ayak yaptım
    http://forum.donanimhaber.com/m_41609849/tm.htm
    Aynı şekilde 4 tane süpürge sapı aldım 4 tl tuttu milyoncu sağolsun
    Elimde 50*50cm boyutlarında suntalam vardı onu marangozda 20*25cm boyutlarında 4 parçaya ayırttırdım 1 tl tuttu.
    Toplam 5tl ye iş tamamdır. Vidalar bende vardı onlarıda satın alsaydım toplam 6-7tl yi geçmezdi heralde

• banada lazımdı ıyıkı yazmııssınız
  • Aradan 2 gün geçmesine rağmen aldığıma pişman oldum arkadaşlar. Dün bu sorunla karşılaştım;http://forum.donanimhaber.com/m_46499075/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    Bugün eve gelip tekrar kurcalayayım belki olur derken subwoofer ı çalıştırmayı başardım. Subwoofer ı yerine oturtayım artık ortalıkta durmasın dedim havaya kaldırdım çapraz tutarak masanın altına yerleştirecektim yere koymadan içinden "lök" diye bir ses geldi sanki içindeki subwoofer arka kısma ilerledi merak ettim aynı şekilde ters olarak dik tuttum bu seferde öne doğru "lök" diye bir ses
    Neyse yerine yerleştirdim açtım müziği birde ne duyayım bass seslerin en yoğun olduğu kısımlarda iğrenç bir bass sesi çıkıyor. Hani dandik ses sistemlerinde sert teneke bir bass sesi olurya aynen öyle. Baktım olmayacak hemen çıktım geri götürdüm 48 saat içinde geri dönecekler. Ona göre iade veya farklı bir ürünle değişim yapacağım

• x 15 kullandım iade edene kadar anam ağladı,6 kanal ses almadım cihazdan ne yaptıysam gönderdim segmente önce biri tamir oldu gönderiyoruz dedi sonra başşkası olmadı dedi,servis müdürüyle görüştüm cihaxda hiçbir şey yok dedi sen yapamıyorsundur diyor herşeyi denedim daha ne yapacağım,neyse gönderdiler sistem geldi o ne tamir görmüş aradım söyledim olurmu öyle şey diyor servis müdürü dedim kardeşim açılmış bariz belli,5800' bağladım aleti müzik çalıyordu sonra ses sistemini kapattım hala ön sol hoparlörden ses geliyordu bunuda söyledim adam takıntılı muamelesi yapıyor bana merdiven altı firma değiliz diyor ama bence merdiven altı basbaya o yüzden x serisine ayarım,dün gg üzerinden 2.el microlab A6662 aldım kargo dahil 104tl'ye geldi alet süper mid,tiz çok iyi son sesde gram bozulma yok sadece woofer uyduların yanında eziliyor(dün bir daha denedim bedük çaldım ve woofer coştu resmen uyduların yanında ezilme falan olmadı)biraz o kadar onuda çözdüm fc530 var birde bende onun wooferını takacağım alete iş tamam olacak alacaksan fc serisi al ben fc530 kullanıyorum 2+1 ama 10 numara alet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 6 Şubat 2011; 10:12:33 >

• Öncelikle kötü bi durum geçmiş olsun umarım sorunu çözerler hemen microlab iyi firmadır aslında giriş seviyesinde iyi sistemleri vardır ama neden böyle oldu bilmiyorum değişim isterseniz yine x-14'mü alacaksınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

Öncelikle kötü bi durum geçmiş olsun umarım sorunu çözerler hemen microlab iyi firmadır aslında giriş seviyesinde iyi sistemleri vardır ama neden böyle oldu bilmiyorum değişim isterseniz yine x-14'mü alacaksınız ?

Sağolun gerçekten hevesle alıp bir film bile izleyemeden geri götürmek kötü bir durum oldu, elektronik cihaz şans işi buna inanıyorum umarım vatan bilgisayar madur etmez. Eğer değişim yaparsam açıkçası tekrar microlab almayı düşünmüyorum fakat başka ne alabilirim? Uzaktan kumanda olsun diyorum ortalama bu fiyatlara farklı bir marka görünmüyor. Gözümü karartıp sesi güzel diye 2.1 Logitech Z623 alsam üzerine 100 Tl para vermem gerekecek ve kablolu kumandası bile yok, Z2300 stoklarda yok. Microlab ı tekrar tercih etsem Fc861 modeli vatan bilgisayar izmir stoklarında yok ve hiç dinlemediğim bir sistem. Karar veremedim ne yapsam?

• hocam sen fc861 al bence fc serisi aletler güzel ses veriyor memnun kalırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 5 Şubat 2011; 12:57:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

hocam sen fc861 al bence fc serisi aletler güzel ses veriyor memnun kalırsın

Hocam iyi hoş diyorsun da Fc861 şuan stokta yok ve gelip gelmeyeceği tamamen muamma.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.