bencede öle olacak wooferı masanın altına koydum.Masa üstünde yer kaplamasın diye. Wooferın yer seçimi çok etkiler mi sesi.?
evet wooferın yerleşimi önemli bir etken bende masamın altına koydum memnunum şuanda size tavsiyem birde ses kartınızın ekolayzır ayarlarını iyi yapın birde winamp ın iyi yapın ayrıca winampa dfx 9 eklentisini indirmenizi tavsiye ederim tizler daha güzelleşiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Speed_Passion
evet wooferın yerleşimi önemli bir etken bende masamın altına koydum memnunum şuanda size tavsiyem birde ses kartınızın ekolayzır ayarlarını iyi yapın birde winamp ın iyi yapın ayrıca winampa dfx 9 eklentisini indirmenizi tavsiye ederim tizler daha güzelleşiyor
ben aimp2 kullanıyorum belki duymuşsunuzdur.winamp'a baya baya bir alternatif oldu.
Bi de ses kartım onboard Realtek ekolayzır ayarı yapılır mı yinede
realtek'i bilmiyorumda ben aimp2 ile karşılaştırdığımda çok üstün geldi benim kullandığım wmp o yüzden söyledim siz bilirsiniz
buldum galiba ses kartının ekolayzırını.Şu anki sesten memnunum aslında ama en iyi sese ulaşmak en güzeli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme