Şimdi Ara

Microlab M-820 mi ? Logitech S220 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda bu iki speaker hakkında baya yorum var ama yinede karar veremiyorum.Kesin ve net şekilde bunlardan birini önerir misiniz?

Bunları kullanan herkesten görüş bekliyorum.Özellikle ikisini kıyaslama şansı bulmuş kişilerden daha öncelikli yorum bekliyorum . Kısa süre sonra alacam buradaki yorumlar kesinlikle almamda en etkili kısım olacak.

ben Microlab M-820 almaya daha yakınım Ama yinede endişelerim var.(kararsızım)

Bir de şöyle bir şey istiyorum:Bass önemli ama tizleri boğmasın.Aşırı bassdan hoşlanmıyorum.

Bu doğrultuda ve genel kıyaslamayla cevap verirseniz sevinirim.

Öncelik bu 2 si olmak kaydıyla bunlarla fiyat bakımından aynı sınıfta daha iyi diyebileceğiniz varsa onları da söylerseniz sevinirim.

Herkese iyi forumlar, teşekkürler...

• 2 side çok iyi setler ama ses kalitesi olarak m820 daha iyi ve f/p oranı daha yüksek
  • Microlab M-820 u hıc kullanmadım ama eskı sistemim s220di . uyduları kucuk ama İyi ses cikiyordu. Ses temizdi. Bass ı da o sevıye de bı ses sıstemıne Gore guzel.Gorevını iyi yapıyodu.
    Bence hem Goze Goruntusu olarak Hemde kalite olarak s220 DErim..
    Dedıgım gibi m-820 yı hıc kullanmadım
    Saygılar
  • arkadaşlar durum 1-1 lütfen süre azaldı acil yorumlarınızı bekliyorum.

iyi forumlar...
  • m820 en iyi f/p ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: logi_Z

m820 en iyi f/p ürün

pişman olmuyacağım demi ??

benim için ses netliği ve müziğin arkasından akan sesler çok önemli bu üründe bunlar umarım iyidir. tabi bass da önemli ama çook abartı bası sevmiyorum.
  • işte o zaman m820 senin kalemin al yatıp kalkıp bana dua ediceksin sana önerdim diye

• m820
  • logitech genelde olduğu gibi bu sistemindede bass ağırlıklı m820 ise daha kaliteli ve dengeli bende olsam m820 alırdım s2200den çok daha fazla tatmin edici bir sesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: logi_Z

işte o zaman m820 senin kalemin al yatıp kalkıp bana dua ediceksin sana önerdim diye

saol arkadaşım.Bende büyük ihtimal bu speakarı alacam ve memnun olacağıma inanıyorum.Yorum yapan ve yapacak arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbalboa -- 22 Ocak 2010; 16:40:47 >

• 1 saat once vatan bılgısayardan 69 lıraya aldım. urun gercekten beklenenden fazla performans sunuyor. acıkcası bu kadarını beklemıyorudm. sıddetle tavsıye ederım alacaklara. bu fıyata bu kalıte ve performansta urun yok bence... MİCROLAB M820

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesarda -- 4 Şubat 2010; 21:02:21 >
  • en iyisini yapmışsın s220 ile karşılaştırılmaz m820 daha üstün bir set ekolayzır ayarlarıyla çok daha kaliteli ses alabilirsin
    logi_Z forumdaki postlarına bakıyorumda 1 yararlı bilgi verdikten sonra sapıtıyorsun resmen post kasmak içinmi yapıyorsun bunları anlayamadım ama çok gereksiz mesajlar yazıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

en iyisini yapmışsın s220 ile karşılaştırılmaz m820 daha üstün bir set ekolayzır ayarlarıyla çok daha kaliteli ses alabilirsin
    logi_Z forumdaki postlarına bakıyorumda 1 yararlı bilgi verdikten sonra sapıtıyorsun resmen post kasmak içinmi yapıyorsun bunları anlayamadım ama çok gereksiz mesajlar yazıyorsun

yok estafrullah ne postu ? bir sonraki rütebeye 700 mesaj var kendimi onlamı yoracagım zaten 3 - 4 gün sonra uzun süre yokum ve dikkat edersenizde adam bana pişman olurmuyum diye sormus bende cevap verdim

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logi_Z -- 5 Şubat 2010; 1:49:19 >
  • quote:

en iyisini yapmışsın s220 ile karşılaştırılmaz m820 daha üstün bir set ekolayzır ayarlarıyla çok daha kaliteli ses alabilirsin

bu arada özel mesaj atmak yerine herkesin içinde uyardıgınız içinde ayrıca teşekkür ederim

• özel mesaj atamıyordum profilinizi gizlemiştiniz şimdi açmışsınız zaten sadece smiley içeren post'unuzu silmişsiniz benim amacım sizi küçük düşürmek falan değil boşu boşuna kirlilik yapmaya gerek yok ne 1 post la adam olunur ne da başka bişey kolay gelsin
  • quote:

özel mesaj atamıyordum profilinizi gizlemiştiniz şimdi açmışsınız zaten sadece smiley içeren post'unuzu silmişsiniz benim amacım sizi küçük düşürmek falan değil boşu boşuna kirlilik yapmaya gerek yok ne 1 post la adam olunur ne da başka bişey kolay gelsin

ben silmedim yönetici silmiş postu.

ve bu arada da 'ne 1 post la adam olunur' lafını kullanırken biraz dikkatli ol .

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logi_Z -- 5 Şubat 2010; 12:41:35 >
  • ben zaten onu yeterince iyi seçtiğim düşüncesindeyim ne 1 post yukarı olsa bişey olur nede aşağı olsa olur sende biliyorsun bunu zaten pm dende konuştuk bunu forumu kirletmeye gerek yok
  • quote:

ben zaten onu yeterince iyi seçtiğim düşüncesindeyim ne 1 post yukarı olsa bişey olur nede aşağı olsa olur sende biliyorsun bunu zaten pm dende konuştuk bunu forumu kirletmeye gerek yok
  • bende bu speaker ı aldım memnunum

Almamda yorumlar etkili oldu.Onun için yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbalboa -- 6 Şubat 2010; 14:10:49 >
  • hayırılı olsun sizi üzmez bu set
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.