Şimdi Ara

Microlab M820-Logitech Z333-Philis SPA5300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

www.vatanbilgisayar.com
    Mıcrolab M820 2+1 Speaker fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/microlab-m820-2-1-speaker.html

Logitech z333 200 TL

www.hepsiburada.com
    Logitech Z333 Multimedia Hoparlör - Siyah Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/logitech-z333-hoparlor-siyah-980-001202-p-BD804111

SPA5300 Philips 200TL

www.hepsiburada.com
    En Ucuz ve Kaliteli Speaker Modelleri hepsiburada.com’da
    http://www.hepsiburada.com/philips-spa5300-2-1-100watt-siyah-hoparlor-p-BD303533

Mikrolab bass konusunda yetersiz kaldığını söyleyen birçok kişi var.
    Logitech in genel olarak bass bakımından iyi olduğunu ancak müzik dinlemek için uygun olmadığını falan söyleyen çok.
    Philips için de bu modelde birkaç sorun varmış özellikle şu uyku olayı rahatsız edici imiş.

Mikrolab 16w subwoofer uydular 12w
    Philips 30w subwoofer uydular 10w
    Logitech 24w subwoofer uydular 8w

Kararsızım hangisi daya iyi? Oyun-müzik için kullanılacak çoğunlukla. Hatta çok daha fazla müzik için.

Edit: Çok fazla bir tecrübem olmadı ayrıca komşuları da rahatsız etmek istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 9 Temmuz 2016; 5:01:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Logitech tabi ki. Kim demiş müzik dinlemek için uygun olmadığını ? Eğer fazla bass için deniliyorsa ayarlanabilir bass ı sayesinde istediğine göre ayarlayabilirsin
  • Z333 bass konusunda tatmin etmez sizi. Philips spa ve z333 mediamarkette denemistim z333 bass yetersiz. Internettede kullananlar belirtmis hep. Spa5300 almıştım ben ikisini denedikten sonra. Sizde gidip deneyebilir daha rahat karar verebilirsiniz. Ayrica uyku modu diye sorunu yok. Diyelim sarki actiniz sarki bitti herhangi bir sarki vs calmazsa 5dk sonra kendini sessize aliyor. Bence cok guzel ozellik bosa calismiyor. Herhangi bir muzik vs acilinca kendi geri geliyor. Oyle durduk yere uyku moduna girmiyor yani. Internette cok sallayanlar olmus. Dedigim gibi gidip denerseniz kendiniz gorerek daha iyi anlarsiniz.

• Hocam sadece bass vurması önemli değil. Birde bass ı böyle boğuk boğuk vuruyor diyenler çok fazla spa 5300 için. O kadar boğuk bass ı kim ne yapsın. Kullanıcı yorumlarına baktım spa5300 ün çok olumsuz yorum var. Z333 ün en azından belli bir ideali var. Zaten apartmanda oturuyorum öyle son ses bass açamam. Hani arabada filan olsak dicem tamam spa5300 her türlü camlar titresin yer inlesin ama ev için kullanıcağım için tereddütyeyim. Ancak şu da var bu yorumları atan kişiler hani boğuk ses veriyor bass diyenler acaba bass ayarı yapmayı biliyor mu? Bunu bilmiyorum belki o yorumu atanlar biraz salaklık yapmış olabilir bu nedenle yine kesin bir şey diyemiyorum. Aslında dışarıdan çok güzel gözüküyor ürün zaten 30w subwofer canavar gibi. Denemek isterim tabi biyere gidip ancak biraz çekingenim o konuda bu nedenle forumda kullanan kişilerin tecrübelerini dinliyorum. Yani bu boğuk ses olayı hakkında fikriniz var mı sizce öyle bir şey var mı yoksa tamamen bass ayarının fazla açılması kaynaklı mı? Ayrıca sadece bass değil tiz seslerde performansı nasıl z333 ile?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

Hocam sadece bass vurması önemli değil. Birde bass ı böyle boğuk boğuk vuruyor diyenler çok fazla spa 5300 için. O kadar boğuk bass ı kim ne yapsın. Kullanıcı yorumlarına baktım spa5300 ün çok olumsuz yorum var. Z333 ün en azından belli bir ideali var. Zaten apartmanda oturuyorum öyle son ses bass açamam. Hani arabada filan olsak dicem tamam spa5300 her türlü camlar titresin yer inlesin ama ev için kullanıcağım için tereddütyeyim. Ancak şu da var bu yorumları atan kişiler hani boğuk ses veriyor bass diyenler acaba bass ayarı yapmayı biliyor mu? Bunu bilmiyorum belki o yorumu atanlar biraz salaklık yapmış olabilir bu nedenle yine kesin bir şey diyemiyorum. Aslında dışarıdan çok güzel gözüküyor ürün zaten 30w subwofer canavar gibi. Denemek isterim tabi biyere gidip ancak biraz çekingenim o konuda bu nedenle forumda kullanan kişilerin tecrübelerini dinliyorum. Yani bu boğuk ses olayı hakkında fikriniz var mı sizce öyle bir şey var mı yoksa tamamen bass ayarının fazla açılması kaynaklı mı? Ayrıca sadece bass değil tiz seslerde performansı nasıl z333 ile?

Ben Edm, trap, rap tarzı müzikler dinliyorum genelde. Benim müzik tarzima hitap ediyor spa5300. Ayrıca alacağınız ürünler 200 liralık ucuz şeyler.. Bass boğuluyor yana yattı çamura battı derseniz işin içinden çıkamazsiniz. Neticede 1500-2000 liralık sistemler değil çok fazla beklenti içine girmemek lazım. Dediğim gibi siz gidin mediamarkt'te denemek için yerleri var orada inceleyin.

• Microlab M820 öneririm. Di?erlerinden bir tyk daha iyidir emin olun. Bizzat Vatan da test etme imkanym olmu?tu. Ama yinede almadan bir yerlerde denemenizi öneririm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edifier S730 vs Logitech Z623
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.