Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
4
Favori
138.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu arada solo8c diye bir model gördüm sitede, 3 yollu bir sistem görünüş itibariyle kaliteli bir sete benziyor herşeyden önce 3 yollu olması dikkat çekici geldi bu sistemi gören duyan varmı aranızda ?

• dost..:) kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.co.uk/Microlab-SOLO8C-SPEAKERS-TOSLINK-CO-AX/dp/B00HR1AWWG

Piyasada sadece Amazonda var almak şu an için imkansız gibi bişey....
  • Beyler elimde solo 7 var elden çıkartmam lazım bu yüzden korkunç fiyattan veriyorum 125 TL

Uzun zamandır kullanmıyorum, sahibinden e de ilan açtım ilk gelen alır...
  • dost..:) kullanıcısına yanıt
    şu an elimde var çok memnunum baya kuvvetli bi sistem

• Solo7cnin kumandası kırıldığı için aliexpressten aşağıdaki ürünü aldım.
    Nasıl kullanılacağını bilmiyorum.
    Yardımcı olurmusunuz?
  • Arkadaşlar selam,
    Solo 9C modelini almayı düşünüyorum.
    Sağlı sollu tv ye takıp kullanmak niyetindeyim.
    Hemde TV nin mp3 çalma özelliğini kullanıp adam gibi bass ve yüksek ses alma niyetindeyim.
    1150tl gibi bir fiyatı var tavsiye edermisiniz?

Benzer tipte sadece Sony bulabildim onunda fiyatı tek kolon olduğu halde 1500tl gibi...

Edit: Microlab Solo 9C aldım 1150tl ye.
    10-15dk kurcaladım bass ı tizi kökledim ses de hiç bozulma olmadı gayet güzel alet tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v1gor -- 13 Nisan 2017; 10:46:7 >
  • Tesadüfen hoparlör ararken bu konuya denk geldim
    1 yıl önce 1150 TL olan cihaz şimdi Vatan da 685 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/microlab-solo-9c-2-0-speaker.html#genel-bakis

7C modeli de 485 TL

ve stokta da var görünüyor

Alanlar kullanım durumları yorumlarında değişiklik var mı?
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi normalde bu iki cihaz da (solo 7c ve 9c) bu fiyatın iki katı değerde idi.Ben vatan bilgisayarı arayıp sorduğumda %50 indirimde olduğunu söylediler ve fırsattan istifade kendime bir tane solo 9c aldım.Herhangi bir sıkıntısı yok yani bildiğimiz solo 9c.Ses kalitesine zaten yeterince değinilmiştir sistem çok kaliteli bir müzik dinleme deneyimi yaşatıyor,çok temiz ve net bir sesi var (özellikle kaliteli kayıtlarda) ve doğru yerleşimle müthiş derin ve tok basslar elde edebiliyorsunuz.Tavsiyem bu sistemi bu fiyatta iken kesinlikle kaçırmayın tahminimce kısa sürede stoklar tükenecektir.Saygılar.İyi günler.
  • arkadaşlar bende ortalama 9 yıl önce aldığım mikado v11b 2.0 hoparlörlerim var ama evdeki çocuklar hoparlerin göbeklerini biri yırtık biri içine girmiş çalıyor ama tuhaf çalıyor evimde daha öncede bu sistemden başka sistemin olmadı hoparlöelerimden de çok memnundum değiştirmek istiyorum microlab solo 9c Hepsiburada da 1399 TL 6 taksit alınır mı istediğim ise ev ortamında müzik dinlemek iyi ses alır mıyım mikado dan iyi midir sahibinden de solo 7c kumandalı var ikinci el 550 TL bıraktı tertemiz diyor sahibi ama solo 7c de hoparlör üzerinde kontrol düğmeleri yokmuş yani kumanda kaybolsa yada kırılsa sistemi açamassın diyor sahibi değerli arkadaşlarım ikinci el 550tl solo 7c mi alayım yoksa hb 1399 tl sıfır solo 9c mi alayım dolar düştü hoparlörden fiyatı düşer mi beklesemmi bilemedim aldığım da değiştirmem bozulana kadar kullanırım ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaybee ürünü 2007 de 138tl ye almıştım o zaman dolar 1,10 tl idi heey gidi günler heeey ağlasammı gülsemmi ürünün incelemesini yapalı 11 yıl olmuş şimdi yazdığım incelemeyi tekrar okudum da duygulandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

vaybee ürünü 2007 de 138tl ye almıştım o zaman dolar 1,10 tl idi heey gidi günler heeey ağlasammı gülsemmi ürünün incelemesini yapalı 11 yıl olmuş şimdi yazdığım incelemeyi tekrar okudum da duygulandım
    kardeş senin yazının üstünde benim mesajım var cevaplarmısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • necmi657 N kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olmak isterdim ama güncel modelleri hiç bilmediğim için yorum yapamayacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 150 tl ye aldığım solo 7 yi hâla kullanıyorum.Alırım maşallahınızı(kumandasız model)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emodog -- 11 Ocak 2025; 23:46:33 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.