Şimdi Ara

microlab x-25 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [simage]Uygun bi r ses sistemi almak için herkes gibi çeşitli araştırmalar yatım ancak hiç bir yerde Microlab x 25 hakkında bir yorum bulamadım sadece bir arkadaş çok güzel olduğundan creative’e meydan okuyacağından falan bahsetmiş. Fakat birilerinin incelemesi lazım bu ürünleri diğer kişiler fikri sahibi olsun değil mi. Ve be yaptığım araştırmalar sonucu Microlabın hayli kaliteli bir ürünü olan H500 modelini aldım. Gerçekten tarzı çok güzel ama ses konusunda bir takım problemler yaşadım sesi az çıkıyordu, 5.1 ses alamamıştım vs. bütün bunlar yetmiyormuş gbi birde Divx Playerım olan Voxline ile kumandaları çakışmaz mı yani binde bir başa gelecek şey benim başıma geldi öyle böyle değil hemen hemen bütün tuşları çalışıyordu. Mesela film izliyorsun filmin ortasında ses biraz fazla geliyo ve ses kısma düğmesine bi basıyorsun Divx in cd tablası açılıyor haydaaa film tabi gidiyor, sadece bunun gibi değil en kritik olarak kullandığın tuşlar bile birbiri ile çakışınca hazır yolun başındayken ses sistemini değiştireyim dedim ve x25 almaya karar verdim.
    seti dün kurdum uyduların ağırlıklarının cihazın kaliteli olduğunu gösterdiği aşikardı sadece ağır değil malzemelerini de gayet kaliteli yapılış olması çok belliydi. Ayrıca uyduların ayaklıkları olması şık bir tasarım için + puan kazandırıyor cihaza bunun yanında iki adet uzun ayaklık çıkıyor kutudan ki malzemeler gerçekten çok iyi iki ayaklı sadece 8. Kg bu hakikaten dikkate değer. Wooferı gerçekten büyük, tipide gayet başarılı tipik wooferlar gibi yuvarlak bir hava kanalının yerine daha keskin hatları bulunan bi tasarım fena olmamış bence. Ayrıca kumandanın da uyduruk değil gayet kaliteli bir malzemeden yapıldığını eklemeliyim. Bunun yanında kontrol paneli de digital saate benziyo ve çok şık Neyse stil konusunda bayağı yazdım biraz sesten bahsedeyim.
    cihazda dahilli bi decoder var ve gerçekten fazla kalabalık yapmamış. sateliteların tizleri ve midlerini ayrı olarak ayarlayabilmek aradaki karmaşıklığı çözmüş ve satelitelardan çok kaliteli bi ses alabiliyorsunuz. İlk olarak MP3 playerımda denedim ve müziklerin gerçekten çok ayrıntılı ve tatlı çıktığını söyleyebilirim. Woofer ise kesinlikle dağınıklık yapmıyor tizlerin arasına yumuşak bi şekilde yayılıyor müzikler konusunda zaten çok dağınıklık iyi bi şey değil ben dinlediğim şarkılardaki çoğu ayrıntıyı (keman gitar veya bir ara solo ) bu sistemde duyabilme imkanı buldum. Çok aman aman yürek hoplatan bi sesi yok ama yeterli ölçüde yüksek yani Logitech 5500 deki gibi sanki baslar göğüs kafesinde vuruyormuş gibi hissetmiyorsun ama çok temiz gerçekten. Zaten microlab da çok yüksek ses felsefesi yok yani daha çok kalite üzerinde durulmuş. Woofer aktif olduğu iin kumanda da bass sesi ve Woofer sesi olmak üzere iki ses kontrolü konulmuş bu da bası ayrıntılı olarak kendiniz kontrol edebilmeniz demek. Ama yok hayatımda dinlediğim en iyi sitem diye abartmak istemiyorum. Ama kendi kategorisinde il 3te yeralabilecek bir cihaz bence ben müzikle meşgul olan birisi olarak seti tuttum diyebilirim

Sonuç olarak ev ortamında PC değilde bir Home theatre kullanmak isteyenlere tavsiyemdir.
    bir kaç foto cihazın evdeki konumu hakkında;
    Saygılar

http://img9.imagevenue.com/img.php?image=27936_x-25_122_1179lo.JPG
    http://img130.imagevenue.com/img.php?image=27941_x-25514_122_411lo.JPG
    http://img158.imagevenue.com/img.php?image=27943_x-25428_122_1010lo.JPG]

• bende de x23 modeli var o bile harika ses variyo. eminim x25 ortalığı daha fena inletiyodur. bi de x27 var ki onu hiç sormayın..
  • evet gerçekten de çok sağlam sesi var bence bu modeller Microlabın kalitesini daha da arttıracağına benziyor.
  • cevaplara bakılırsa bu sistemler hakkında pek bilgisi olan da yok...
  • Sistem güzelde o subwoofer in yeri iyi olmamış sanki hocam.Duvar kenarına koyabilirsen daha iyi olur sanki.
  • ya odam biraz dar aslında daha iyi bir yere koysam mükemmel ses vereceğine eminim ki böyle bile çok başarılı
    ama wooferın arkadsında divx playera bağlantı yapmak zorundayım onun için oratya koydum dah auzun bi 6 RCA - &6RCA kablosu alınca onu biraz daha uygun bi yere koymayı düşünüyorum. tavsiye için sağol subwooferın yeri konusunda hiç becerikli değilimdir aslında
    bu arada erkan berk bu sistemleri birilerinin anlatması lazım genelde herkes logitech üzerinde duruyor forumlarda ama iyi ses sistemleri de var piyasa da bunları inceleyen birileri olmalı.
  • ya hocam hakkaten hoparlörler baya bunalır iyi ses vermezler. onlara şöle büyük bi odan olacak ki sen sesi gör. dediğinde haklısın herkes takmış bi logitech dir gidiyo. bence bu sistemler onlara taş çıkarır. bence millet pek güvenemiyo ama bu sistemin tadını bi alsalar eminim daha bırakamazlar. neyse bu ürünler hakkında deteylı bi inceleme açarız hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanberk -- 3 Temmuz 2007; 12:03:38 >
  • dostum gerçekten de öyle ses olarak gerçekten kaliteli cihazlar ben filmlerde yaptığım denemelerde çok başarılı bir performans elde ettim. Müzik içinde altına imzamı atabilirim.
  • konuyu hortlatmak istemezdim ama 2 aydır kullandığım şu an kutusuna koyup kaldırdığım sistemimde neymiş dedim okuyunca.

1- sesi berbat. müzik dinleyebilmek için her şarkıda ayrı ayar çekmekten bıktım..
    2- dahili decoderde ne olaki ? 2.0 ı 5+1 yaptığını kastediosan bildiğim en dandik markalar bile bunu yapıo.
    3- kutudan arka uydular için ayak çıkmıo. hyr bi yanlışlık olmalı diyip araştırdım ki dahil olmadığını anladım. pazarlarken tüm tanıtımlarda sanki içeriyomuş gibi davranılıo ama yok.
    4- zaten uzaktan kumandalıyken panelinde ayrı olması ilk önce hoş bi ayrıntı gibi gelio ama yer fazlalığı basitliği kısa zamanda canını sıkıyor.

resimlerden gördüğüm kadarıyla sizin sette var ayaklık ama benimkinde yok.. bunu tekrar araştırayim ! ama kutusuna dikkat ettim vardıda çıkarılmışmıdır diye ayaklık için kutuda bi yer yok.. sanırım benim aldığım partide yok :( şimdi daha çok canım sıkıldı! zevk meselesidir sizin hoşunuza gitmiş olabilir ama basları fln rezalet .. belkide ben daha iyileriyle karşılaştığım içindir..

almak isteyen varsa 2 aylıktır ve yarı fiyatına kutusu ve faturasıyla satabilirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: windshair

konuyu hortlatmak istemezdim ama 2 aydır kullandığım şu an kutusuna koyup kaldırdığım sistemimde neymiş dedim okuyunca.

1- sesi berbat. müzik dinleyebilmek için her şarkıda ayrı ayar çekmekten bıktım..
    2- dahili decoderde ne olaki ? 2.0 ı 5+1 yaptığını kastediosan bildiğim en dandik markalar bile bunu yapıo.
    3- kutudan arka uydular için ayak çıkmıo. hyr bi yanlışlık olmalı diyip araştırdım ki dahil olmadığını anladım. pazarlarken tüm tanıtımlarda sanki içeriyomuş gibi davranılıo ama yok.
    4- zaten uzaktan kumandalıyken panelinde ayrı olması ilk önce hoş bi ayrıntı gibi gelio ama yer fazlalığı basitliği kısa zamanda canını sıkıyor.

resimlerden gördüğüm kadarıyla sizin sette var ayaklık ama benimkinde yok.. bunu tekrar araştırayim ! ama kutusuna dikkat ettim vardıda çıkarılmışmıdır diye ayaklık için kutuda bi yer yok.. sanırım benim aldığım partide yok :( şimdi daha çok canım sıkıldı! zevk meselesidir sizin hoşunuza gitmiş olabilir ama basları fln rezalet .. belkide ben daha iyileriyle karşılaştığım içindir..

almak isteyen varsa 2 aylıktır ve yarı fiyatına kutusu ve faturasıyla satabilirim..

sevgili windshair
    tabiiki ne kadar ekmek o kadar köfte bu durumlar. Bence fiyatına göre o dönemde çok kaliteli bir üründü ben 400 ytl ye aldım ki o zzaman z5500 ler 750 ytl den fazlaydı. bir salon için gerçekten ideal bir sistem bende tabiiki daha iyilerini gördüm ve dinledim.
    Ayaklık meslesinde ise x 25 te iki tane ayak olduğunu x 27 de ise 4 tane ayak olduğunu belirtmişti satıcı bana sana eğer vermediler ise bu satıcı ile alakaklı bir dırım ayaklıkların ayrı kutusu var zaten. yaşadığım tek sorun içindeki kabloların bass membrane nine değmesinden dolayı gelen bir ses onuda servis halletti. yorumun için teşekkrüler

• Dvd playerda performans nasıl.Bunu denedinizmi?
  • Segmentin getirdiği bir üründen ne beklenir :)

Arkadaşlar şu inletiyor aman yıkıyr ortalığı olayından vazgeçin artık! Zaten müzk streo da dinlenir hoş ben film de olsa çoklu hoparlöre karşıyım...
  • ses kulaktan kulağa değişir. Film konusunda 5.1 alıcan konuyu kapıycan. Müzik performansı konusunda 5.1 lerin genelinden çok çok iyi şeyler beklemek zaten yanlış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.