Şimdi Ara

microlaba kim kötü demiş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben cretive logitech microlab arasında kaldım... ama sonunda microlab a6623 sistemi aldım bu ne yaw apartman dairesinde kalıyosanız fazlasıyla yetiyo tizler mükemmel her enstrümanı ayırabiliyosunuz baslarda çok sert deil 20-30 düşük seste bile bas alabiliosun düşük seviye bi sistem diosanız hiç kaçırmayın ben bayıldım u.k. sanki hediye bu fiyata bu özellik....

• Abi sen beğendiysen sorun kalmamıştır..Beğenmeyen beğenmez..Sorun değil..Setin hayırlı ugurlu olsun..
  • Kim demiş

tiz kafası vurula
  • quote:

tizler mükemmel her enstrümanı ayırabiliyosunuz baslarda çok sert deil 20-30 düşük seste bile bas alabiliosun

arkadaşım böle açıkladığın için çok saol.. ama böle yazmayıp da forumdaki çoğu kro gibi sesi heryeri yıkıyo.. camlar kapılar zıngırdıyo deseydin "sadece!!" . işte o zaman sana da kızacaktım..

helal olsun.. diğerlerinden böle sıyırdın kendini
  • Bir de nerden aldın kaça aldın yazar mısın. Ben de niyetliyim o sete.
  • microlab ii dir kim kötü demişki ? Bi kere dinledim xp kurulumu yaptığım sistemde gayet tatmin edici sesi vardı creative almak isteyen lerin alternatifi olabilir fakat logitech in değil
  • arkadaşlar eyvallah ben baya bi karassız kalmıştım bi anda buna karar verdim eğer kararsız arkadaşlar varsa onlara yardımcı olmak istedim... creative tartışılmaz kaliteli biset ama ses kartı falan alacak sın yanında bunu son ses dinledim mükemmel ve onboard ses kartında bile hiç bozulma yapmıo ... tabi ille kaliteli bi setim olsun istiyosanız bırakın creative micro logitech i falan gidin sony alın dolby digital ses onda ama 200 milyon civarı idarelik apartman dairesi için alacaksan hiç durma ala derim tavsiye isteyenlere hıı bu arada müstakil bi evde kalsaydım düşünmeden sony alırdım bakmazdım microlab falan buda aklınızda bulunsun bu arada bi arkadaş sormuş kaca aldın die vatan bilgisayardan alım 195 ytl kargo ücreti yok 2 günde teslim ediolar istanbul dışına...

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=19113

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.