Şimdi Ara

Microsoft 11 Kasım'da ilk Lumia modelini tanıtacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nightbringer

Telefonun donanımını Nokia mı üretiyor yoksa artık Microsoft kendi fabrikasını mı kurdu?

Hayır qualcomm firmasına ürettiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Windows 10 ile birlikte tanıtmasını beklerdim.Yeni geleceği için uygun fiyatla satılacağını düşünmüyorum.Fiyat da yüksek olunca kimse almaz gibi geliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    ergonomi ve tasarım göreceli kişiden kişiye ama kamerası iyi olmadığını biliyoz ve fiyatına göre normal zaten
    ama artık insanlara artık daha güncel donanım gelse bu sanada dolaylı yolla banada yarar benim demek isteğim bu
    şuan lg g2 kullanıyom 2 abimde lumia 820 var gayet iyi çalışıyor ama onlar bile g2 bazen kullanıyorlar
    kendileri bile çok beğeniyorlar ne samsung ne lg nede nokia (microsoft) markası bize para vermiyor
    marka fanı değilim seni olduğunu idda etmiyorum ama yeni çıkan bir telefonda günümüzün orta seviye donanımı istemek doğal değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreek

ergonomi ve tasarım göreceli kişiden kişiye ama kamerası iyi olmadığını biliyoz ve fiyatına göre normal zaten
    ama artık insanlara artık daha güncel donanım gelse bu sanada dolaylı yolla banada yarar benim demek isteğim bu
    şuan lg g2 kullanıyom 2 abimde lumia 820 var gayet iyi çalışıyor ama onlar bile g2 bazen kullanıyorlar
    kendileri bile çok beğeniyorlar ne samsung ne lg nede nokia (microsoft) markası bize para vermiyor
    marka fanı değilim seni olduğunu idda etmiyorum ama yeni çıkan bir telefonda günümüzün orta seviye donanımı istemek doğal değil mi

Bence donanımın varlığı çok ta bir şey değiştirmez açıkçası. Orta seviye olsa yine yükleyebileceğin uygulamalar sınırlı kalacak.

Belki daha fazla yüklersin, onun dışında bir artısı yok bence. Lumia 820 600 tl, G2 1000-1200 tl. İstemeleri normal değil mi sizce? Biri donanım bazında sınıf olarak üstün.

Karşılaştırmanız yersiz olmuş fanboy olmadığınızı belirtmenize rağmen.

• 500 lira nın üzerinde gelirse satmaz bu telefon. Donanımı şaka gibi.

• BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    lumia 820 750 800 tl civarı ama uzun ömürlü kullanım için demiştim ama lumia 1520 1500 tl gibi gayet güzel bir cihaz g2 rakip donanımlar vs var ama lumialar aynı donanıma sahip android cihazlara göre daha uzun süre güncel kalıyorlar
    ama şuan çıkan lumia 830 modeli çok güzel ama snapdragon 400 ile geliyor motorola moto g aynı donanım mini versiyonu olan cihazlarda aynı donanım oluyor bilginiz olsun en pahallı telefon işlemcisi 45 usd apple a8 işlemcisi bile 20-25 usd ama telefonun güncel kalması için en önemli donanımdır yazılım zaten windows phone oluğu için stabil ve uzun ömürlü oluyor aldığımız bir ürün 2 sene güncel ve performanslı kalması hepimize yarar sonuçta
  • quote:

lumia 820 750 800 tl civarı ama uzun ömürlü kullanım için demiştim ama lumia 1520 1500 tl gibi gayet güzel bir cihaz g2 rakip donanımlar vs var ama lumialar aynı donanıma sahip android cihazlara göre daha uzun süre güncel kalıyorlar
    ama şuan çıkan lumia 830 modeli çok güzel ama snapdragon 400 ile geliyor motorola moto g aynı donanım mini versiyonu olan cihazlarda aynı donanım oluyor bilginiz olsun en pahallı telefon işlemcisi 45 usd apple a8 işlemcisi bile 20-25 usd ama telefonun güncel kalması için en önemli donanımdır yazılım zaten windows phone oluğu için stabil ve uzun ömürlü oluyor aldığımız bir ürün 2 sene güncel ve performanslı kalması hepimize yarar sonuçta

Windows phone sürekli kararlı çalıştığı için 2 sene sonra kararlılığından bir şey kaybetmeyeceği için böyle bir şey gereksiz kalıyor.

Ben telefonda müzik dinleyen internette gezinen ve arama yapan insanım. Bana 520 bile yıllarca gider.

Ben bu devirde 2 sene sonra elindeki telefonu eskidi diye satan o kadar çok kişi görüyorum ki...

İnanın bana siz bile lg daha iyi bir amiral gemi çıkarsın ve durumunuz olsun, direk gidip alacaksınız.

Çünkü açığınızı biliyorlar...

Cihazlar sadece benim için birer araç ve uygun fiyata uzun vadeli kullanabiliyorsam o bana yeter.

4s ile aynı işi yapan adam da var 5 ile de. E ne oldu donanım güncel oldu da?

4s in daha yavaş çalışmasının sebebi apple ın bilinçli şekilde uyguladığı yeni politikasıdır. Bunu ilk jobs başlattı (son zamanlarıydı) sonrası aldı başını gitti Tim ile.

Neyse bu konu çok su götürür, isteyen istediğini alsın. İsterse böbreğini, karısını satsın.

• Mikrosofttan hic umudum yok bu konuda. Neyi ucuz satmiski bu dandik donanimli telefonu ucuza satsin. Birkac denemeden sonra tarihe gomulecektir bu telefon isi bence.

• microsoft diye telefon markası mı olur aga
  • Nokia markasını kaldırınca nedense acayip microsofta kızdım. Nokia markası devam etsin sende işletim sistemini sat kardeşim. niye ninemin bile ezbere bildiği bir markayı kaldıryorsun. kendi bindiği dalı kesmek bu olsa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

doğru ama ürünün bir çok eksiği var bir kere insanlar menüsünden ötürü windows phone almak istemiyor şimdi bu modelde snapdragon 200 kamera vasat ama normal bu fiyattan ötürü flash olucakmı? yada pil performansı ne olucak
    tasarımı olsun kullanıcılara albeni hissi vermesi lazım

Tasarımı Samsung'dan daha iyi. Daha ergonomik.

Menüsünden dolayı almak mı istemiyor? Pardon da alan bir daha bırakmıyor bu markayı.

Snapdragon 200 işlemci ile kararlı çalışıyor sistem.

600 liralık telefondan 2000 liralık telefon performansı beklemeniz tuhaf.

O fiyata gidip de en kaliteli Carl Zeiss lensi koyacak hali yoktu.

Samsung kamera konusunda hala vasatlığını sürdürüyor ona bakarsanız. Video çekimleri telefonda güzel görünüyor ama 42" tv ye yansıttınız mı bit oranının düşüklüğünden ne kadar berbat bir çekim kalitesi sunduğunu ve karanlıkta ne kadar vasat kaldığını görürsünüz.

O değil de samsung nr koymuş içinize dert olmui arkadas lm920 sini satip s4 aldı hemde söve söve bune böyle diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

İnşallah flaş vardır androide geçmicem vazgeçtim bunu alırım ben eğer flaş falan olursa

Microsoft 11 Kasım'da ilk Lumia modelini tanıtacak

Harbi leğen yalnız..

• Microsoft 11 Kasım'da ilk Lumia modelini tanıtacakMicrosoft 11 Kasım'da ilk Lumia modelini tanıtacakMicrosoft 11 Kasım'da ilk Lumia modelini tanıtacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 9 Kasım 2014; 12:25:03 >

• Mobil donanım kısmını aldıkları fiyatın beşte birine Finlandiya Nokia ya geri satarlar 1-2 seneye kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

quote:

doğru ama ürünün bir çok eksiği var bir kere insanlar menüsünden ötürü windows phone almak istemiyor şimdi bu modelde snapdragon 200 kamera vasat ama normal bu fiyattan ötürü flash olucakmı? yada pil performansı ne olucak

Menüsünden dolayı almak mı istemiyor? Pardon da alan bir daha bırakmıyor bu markayı.

Samsung kamera konusunda hala vasatlığını sürdürüyor ona bakarsanız. Video çekimleri telefonda güzel görünüyor ama 42" tv ye yansıttınız mı bit oranının düşüklüğünden ne kadar berbat bir çekim kalitesi sunduğunu ve karanlıkta ne kadar vasat kaldığını görürsünüz.

O değil de samsung nr koymuş içinize dert olmui arkadas lm920 sini satip s4 aldı hemde söve söve bune böyle diye.

Ben o kadar şey yazdım cevaba bak, "ne koyduk yeeaaa"

Büyü de gel.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

quote:

Ben o kadar şey yazdım cevaba bak, "ne koyduk yeeaaa"

Büyü de gel.

Komiksiniz wp olarak yaşayamadığım çocukluğumu böyle anımsıyorum canlarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

quote:

İnşallah flaş vardır androide geçmicem vazgeçtim bunu alırım ben eğer flaş falan olursa

Harbi leğen yalnız..

Glossy olması leğen olduğu anlamına mı geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

quote:

quote:

Harbi leğen yalnız..

Samsung yapınca neden leğen oluyor ? bildiğin plastik işte buda. Bu arada Nokia ismi kalmalıydı Microsoft yazısı hiç yakışmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

quote:

quote:

Harbi leğen yalnız..

Görünüşü berbat ama..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.