Şimdi Ara

Microsoft 40 yılı geride bıraktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sn yıllarda geride kaldı bence win8 e kadar market yoktu win8 de market varda noluyor sağdan soldan program arıyorduk şu mağaza anlayışını apple hayata skmasa hala arar dururduk bence bu zaman kadar yapılanlarda xp 98 7 hakkını vermek gerek ama son zamanlarda dediğim gibi geride kaldı

• stradivardi kullanıcısına yanıt
    Bir de şunu ekleyeyim. İki sene önceye kadar, sözümona akıllı telefonlarımızın ekranının üstüne demirlemiş kapkara bir çubuk vardı hatırladınız mı?
    MS Windows Phone işletim sisteminde bu çubuğu arkaplansız yaptı. Ne oluyordu, arkaplan ne renkse bu çubuk ta o rengi alıyordu. Sonrasında Apple ve Android de çıkardıkları yeni sürümlerle çubukların kapkara arkaplanını kaldırdılar değil mi?
    Artık ekranın üst kenarında o kapkara çubuk yok. Hatırladınız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Long live microsoft sen olmasan sony nin konsollarina mecbur kalacaktik..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0nkey D. Luffy

Bir konuda Apple ve ya Microsoft geçmesin.
    Hemen windows osx kavgası çıkıyor.

Ülke olarak başka konularda da bu kadar duyarlı
    ve alınan haklarımızın peşinden koşan bireyler olsaydık,
    Çok daha farklı yerlerde olurdur.

Kimseye bir şey dediğim yok.
    Bende aynen sizin gibiyim =)

Bu kafaları değiştirmek gerek.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

sn yıllarda geride kaldı bence win8 e kadar market yoktu win8 de market varda noluyor sağdan soldan program arıyorduk şu mağaza anlayışını apple hayata skmasa hala arar dururduk bence bu zaman kadar yapılanlarda xp 98 7 hakkını vermek gerek ama son zamanlarda dediğim gibi geride kaldı

Adamlar mobil-masaüstü-konsol entegrasyonu için yaptılar onu.

Yoksa ms windows un mağazaya mı ihtiyacı var?

Direct-x sayesinde tekel oldu.

Katı model'den kod yazmaya her çeşit yazılım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Bir de şunu ekleyeyim. İki sene önceye kadar, sözümona akıllı telefonlarımızın ekranının üstüne demirlemiş kapkara bir çubuk vardı hatırladınız mı?
    MS Windows Phone işletim sisteminde bu çubuğu arkaplansız yaptı. Ne oluyordu, arkaplan ne renkse bu çubuk ta o rengi alıyordu. Sonrasında Apple ve Android de çıkardıkları yeni sürümlerle çubukların kapkara arkaplanını kaldırdılar değil mi?
    Artık ekranın üst kenarında o kapkara çubuk yok. Hatırladınız mı?

MS Android'ten zaten cihaz başı telif alıyordu. Bir şeyini kullanıyorlardı ama.
  • Adamlar yazılım sektöründe dünyanın açık ara bir numarası olmuş, hala yok öyle yaptı, yok bundan çaldı. Çeneden başka hiçbir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahaha...
    Sesli güldüm la yorumları okuyunca. O çalmış, bu çırpmış, öteki çormuş, beriki hani bana demiş

Ammaaaa, haber fotosunda; totoş bill'in suratındaki gerzek ifade ile bu günkü mikrofostun dünyanın kanını emmesi arasındaki tezat/ironi beni benden aldı.

Ve, jobs da hırsızın önde gidenidir, biline.
    en yakın arkadaşından 3 kuruş parayı saklayacak kadar....
    valla ben demiyom;
    arkadaşları
    etrafındakiler
    ve hatta eşşek cennetine gideceğini annayınca günah çıkarmak için tuttuğu yazarın araştırmaları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 8 Nisan 2015; 14:54:08 >
  • Daha millet çaldı çarptı diyor, elin amerikalı sını yargılayacağina kendi ülkendeki çalıp çırpanları bir yargıla

• Günümüzde bilgisayarların bu derece yaygın olmasını sağlayan en büyük etmenlerden birisidir Microsoft ve onun politikaları. Bu bakımdan oldukça önemli bir şirket.
  • Vay be geriye dönüp baktığında neler hissediyordur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Daha millet çaldı çarptı diyor, elin amerikalı sını yargılayacağina kendi ülkendeki çalıp çırpanları bir yargıla

Oraya hiç girme.
  • 40 yil dusunsem aklima gelmez her pc den 1 dolar almak :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.