Şimdi Ara

Microsoft 5000 ve Logitech V470 bluetooth arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft Notebook Mouse 5000 ve Logitech V470

Microsoft Notebook Mouse 5000 ve Logitech V470 arasında kaldım yardım bekliyorum . Kalbim microsoft ,aklım logitech i istiyor. :D

yardım ve öneri bekliyorum. Kullanan arkadaşlarda yorum yazabilirler.

• sanırım laptop için alıyosun, o zaman Logitech V470
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotiledon

sanırım laptop için alıyosun, o zaman Logitech V470
    Ben microsoft 5000 aldım. Çok beğenerek ve severek kullanıyorum. Bağlantıda ve çekim gücünde hiçbir problem yaşamadım. Ayrıca bilgisayarla arasında usb bağlantısı, port işgali gibi derdi yok. pili 3 ay gidiyormuş alalı 15 gün olduğundan henüz 3 ayı test edemedim
    Logitech i görmedim ama sade bir görüntüsü var internette ve fiyatı da daha çok. Aralarında özellik olarak bir fark yok.
    Bluetooth bilgisayarlarda bugün koşullarında microsoftu tek geçerim pişman olmazsınız.
    En ucuz fiyat koysepete.com da şuanda.
    http://www.koysepete.com/en+ucuz+microsoft+69r+bluetooth+notebook+mouse+5000+94030.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnasuyu -- 18 Nisan 2008; 23:50:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turnasuyu

Ben microsoft 5000 aldım. Çok beğenerek ve severek kullanıyorum. Bağlantıda ve çekim gücünde hiçbir problem yaşamadım. Ayrıca bilgisayarla arasında usb bağlantısı, port işgali gibi derdi yok. pili 3 ay gidiyormuş alalı 15 gün olduğundan henüz 3 ayı test edemedim
    Logitech i görmedim ama sade bir görüntüsü var internette ve fiyatı da daha çok. Aralarında özellik olarak bir fark yok.
    Bluetooth bilgisayarlarda bugün koşullarında microsoftu tek geçerim pişman olmazsınız.
    En ucuz fiyat koysepete.com da şuanda.
    http://www.koysepete.com/en+ucuz+microsoft+69r+bluetooth+notebook+mouse+5000+94030.aspx

Alıntıları Göster
    aynı ikileme ben de düştüm.

logitech kılıf veriyor sanırım. zaten o mouse'un üzeri çizilmeye meyilli. ondan sanırım kılıf.

ben ikisini de inceledim. logitech'te 4 yön scroll var. 2 adet AA ile çalışıyor. microsoft'ta 4 yön scroll yok ama ekstadan "back" tuşu var. ayrıca 2 adet AAA ile çalışıyor.

belki microsoft daha hafif olabilir.

aralarında yanılmıyorsam 10 dolar fiyat farkı var. sanırım microsoft alacağım. kesin karar vermedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: coco76

aynı ikileme ben de düştüm.

logitech kılıf veriyor sanırım. zaten o mouse'un üzeri çizilmeye meyilli. ondan sanırım kılıf.

ben ikisini de inceledim. logitech'te 4 yön scroll var. 2 adet AA ile çalışıyor. microsoft'ta 4 yön scroll yok ama ekstadan "back" tuşu var. ayrıca 2 adet AAA ile çalışıyor.

belki microsoft daha hafif olabilir.

aralarında yanılmıyorsam 10 dolar fiyat farkı var. sanırım microsoft alacağım. kesin karar vermedim.

Alıntıları Göster
    Microsoft 5000 almıştım ama memnun kalmadıgımdan geri iade edtim. Yabancı forumlara baktıgımda genelde v470 tercih ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.O.F

Microsoft 5000 almıştım ama memnun kalmadıgımdan geri iade edtim. Yabancı forumlara baktıgımda genelde v470 tercih ediliyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: E.O.F

memnun kalmadım demişsiniz. nedenini sormamın sakıncası var mı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: E.O.F

memnun kalmadım demişsiniz. nedenini sormamın sakıncası var mı?

Alıntıları Göster
    Ergonomisi kötü geldi, 2 3 sat kullandıktan sonra elimde agrılar oluştu. İkinci olarak scroll tuşu kötü, çok ses çıkarıyor ve kullanınmı çok rahatsız ediciydi. Üçüncüsüde sol tutma yerinde buton olmamasına ragmen mauseu tuttugumda back tuşu kendi kendine çalışıyordu. Bunların yanında baglantıda hiç problem yaşamadım. Herhangi bir tavsiye veremiyorum bunu al veya alma diye, memnun olanlarda var.

• quote:

Ergonomisi kötü geldi, 2 3 sat kullandıktan sonra elimde agrılar oluştu. İkinci olarak scroll tuşu kötü, çok ses çıkarıyor ve kullanınmı çok rahatsız ediciydi. Üçüncüsüde sol tutma yerinde buton olmamasına ragmen mauseu tuttugumda back tuşu kendi kendine çalışıyordu. Bunların yanında baglantıda hiç problem yaşamadım. Herhangi bir tavsiye veremiyorum bunu al veya alma diye, memnun olanlarda var.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kararımı verdim ve geçen hafta , Logitech v470 aldım . Gerçekten iyi bir alet. Üst yüzeyi çizilmiyor ve Kutu içeriğinden fare için kılıf ve pilde çıkıyor. Bağlantıda sorun yok. Yanlızca farenin butonları biraz sesli çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahony99

Arkadaşlar kararımı verdim ve geçen hafta , Logitech v470 aldım . Gerçekten iyi bir alet. Üst yüzeyi çizilmiyor ve Kutu içeriğinden fare için kılıf ve pilde çıkıyor. Bağlantıda sorun yok. Yanlızca farenin butonları biraz sesli çalışıyor.

Alıntıları Göster
    Mahony99 hayırlı olsun. Yabancı forumlardaki yorumlarda mouseun 10 yada 15 saniye kullanmayınca sleep moda düştügü ve daha sonra tekrar kullanmaya çalışınca 1, 2 saniyelik bir geçikme, tıkanma gibi bir şey oldugu yazıyordu. Böyle bir şey sende oluyormu. Mouseun Ergonomisi nasıl. 2 pil olmasından dolayı bir agırlık yada denge sorunu varmı. Teşekkürler...

• quote:

Mahony99 hayırlı olsun. Yabancı forumlardaki yorumlarda mouseun 10 yada 15 saniye kullanmayınca sleep moda düştügü ve daha sonra tekrar kullanmaya çalışınca 1, 2 saniyelik bir geçikme, tıkanma gibi bir şey oldugu yazıyordu. Böyle bir şey sende oluyormu. Mouseun Ergonomisi nasıl. 2 pil olmasından dolayı bir agırlık yada denge sorunu varmı. Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    mic 5000 aldım. aşık oldum

• quote:

mic 5000 aldım. aşık oldum

Alıntıları Göster
    Logitech v470 kullanan varsa hassasiyetini söyleyebilir mi? Birde MX Revolution kullanan arkadaslar da kotu yanları varsa yazarlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRAD

Logitech v470 kullanan varsa hassasiyetini söyleyebilir mi? Birde MX Revolution kullanan arkadaslar da kotu yanları varsa yazarlarsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    microsoft bluetooth 5000 kullanıyorum. ergonomisiyle ve bağlantılarıyla ilgili hiçbir problemim yok. kutusundan pili ve güzel kılıfı da çıkıyor. windows açıldıktan 2 saniye sonra mouse kullanıma hazır oluyor. yalnız scroll tuşundan memnun değilim. çok gevşek, döndürürken ister istemez basılıyor. bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı? yoksa bana has bir problem mi? (ayrıca back tuşu da gereksiz. olmasa daha iyi olurmuş.)
    ilerde daha iyi mouselar çıkacaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: GRAD

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GRAD

MX Revolution kullanıyorum. Programı , tekerleği , tuş yerleşimi , ergonomisi mükemmel. Bence tek kötü yanı dahili pilinin olması ve değişmemesi. Sonuçta bir süre sonra pilin ömrü kısalacak ve o kadar para verdiğimiz mouse bi işe yaramayacak. Boyutu rahatsız etmezse vx revolutionu tavsiye ederim. Yandaki yarım tekerlek hariç tüm özellikleri aynı. Ayrıca kalem pille çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Mos

microsoft bluetooth 5000 kullanıyorum. ergonomisiyle ve bağlantılarıyla ilgili hiçbir problemim yok. kutusundan pili ve güzel kılıfı da çıkıyor. windows açıldıktan 2 saniye sonra mouse kullanıma hazır oluyor. yalnız scroll tuşundan memnun değilim. çok gevşek, döndürürken ister istemez basılıyor. bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı? yoksa bana has bir problem mi? (ayrıca back tuşu da gereksiz. olmasa daha iyi olurmuş.)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: edumlupinar

arada bana da oluyor. hassas olduğu için oluyor bence. back tuşu aslında fena değil. ama alışmak gerek. çok yukarıda olması biraz dezavantaj gibi. istenilen bir başka fonskiyon ile değiştirilebilseydi çok daha faydalı olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 7 Mayıs 2008; 0:53:59 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: edumlupinar

arada bana da oluyor. hassas olduğu için oluyor bence. back tuşu aslında fena değil. ama alışmak gerek. çok yukarıda olması biraz dezavantaj gibi. istenilen bir başka fonskiyon ile değiştirilebilseydi çok daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    mx revolution isteyen varsa bana ulaşabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: cgdincer

mx revolution isteyen varsa bana ulaşabilir

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bu iki mouse un pil ömrü nasıl acaba...
    logitech v470 9m microsoft5000 10m menzilli yazıyo dogrumudur acaba...izlenimlerinizi yazarsanız dogru bir karar verebiliriz şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar60

Arkadaslar bu iki mouse un pil ömrü nasıl acaba...
    logitech v470 9m microsoft5000 10m menzilli yazıyo dogrumudur acaba...izlenimlerinizi yazarsanız dogru bir karar verebiliriz şimdiden teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Microsoft 5000'i öneririm, ayrıca her iki mousa da 10 Metre çekebiliyor hatta daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Microsoft 5000'i öneririm, ayrıca her iki mousa da 10 Metre çekebiliyor hatta daha fazla.

Alıntıları Göster
    hocam saol...pil ömrü hakkında bilgin varmı acaba bir de microsoftta ac kapa tusu varmı onu soracaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar60

hocam saol...pil ömrü hakkında bilgin varmı acaba bir de microsoftta ac kapa tusu varmı onu soracaktım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Elessar60

microsoft 'ta aç kapa tuşu var. ayrıca pil seviyesi düşükse uyarı ışığı yanar. ben çok kullanıyorum mouse' u. 2 ay dayandı pil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 4 Haziran 2008; 20:42:16 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Elessar60

microsoft 'ta aç kapa tuşu var. ayrıca pil seviyesi düşükse uyarı ışığı yanar. ben çok kullanıyorum mouse' u. 2 ay dayandı pil.

Alıntıları Göster
    Microsoft 5000 XP'de çok iyi ama Vista'da çalışmıyor.

Sorun Çözüldü. Şu anda Vista'da çalışmakta.

http://forum.donanimhaber.com/m_23750056/mpage_1/key_//tm.htm#23830397

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dor Niro -- 8 Haziran 2008; 22:57:27 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.