Şimdi Ara

Microsoft 5000 ve Logitech V470 bluetooth arasında kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Log. V470 i Vista'da kullanan arkadaşlar fare imlecinin takılması durumu ile karşılaştınız mı?
    Fare gecikmeli hareket ediyor ya....
  • quote:

Orjinalden alıntı: zengin_47

Microsoft 5000 XP'de çok iyi ama Vista'da çalışmıyor.

vista kullanıyorum. sorun yaşamadım.
  • ya bende bugün v470 aldım kendime ama bi biras kullanılmayınca dedikleri gibi 1 saniyelik falan bi gecikme yaşıosunuzz..:(

acaba microsoft mu alsaydımm. aklımda microsoft da kaldı sanki.

bilemiorum
  • bence microsoft 5000 in tasarımı cok hos insan sadece bunun için almak istiyor..
  • Bugun V470 aldim Gittigidiyor'dan 65 YTL'ye; ilk izlenimlerim:
    Kurulumu cok basit, bir kere tanitiyorsunuz bitiyor; icinden cikan programi kurup eski mouse driver'im olan intellipoint'i kaldirdiktan sonra bir sorun yasamadim pek driver olayinda; ama hassasiyet'i wireless mouse'lar gibi degil hic. Benim laptop'umda 3 tane USB girisi de bozuldu (kirildi) bu yuzden zorunlu olarak aldim.

Ancak, bir sure kullanilmayinca (10 15 saniye) 1 saniyelik gecikme yasaniyor. Ayni zamanda wireless mouse'lar kadar rahat hareket etmiyor. Alismak sorun olmaz ama benim imkanim olsa asla bluetooth bir mouse almazdim. Sacmaligin önde gideni bluetooth mouse kullanmak.

1.'si Bluetooth acik kaldikca laptop'un pil omrunden yiyiyor
    2.'si, Bluetooth mouse'lar cok daha fazla pil sarfiyati yapiyor. Ben Microsoft'un tum wireless mouse'larini kullandim, 1 pille 1 ay gittigi oluyordu kapatmasam da, bu ise biliyorum ki 10 gunde bir kapatsam dahi pil degistir diyecek.
    3.'su o 1 1.5 saniyelik bekleme beni sinir ediyor
    4.'si mouse'u wireless ya da kablolu mouse'lardaki gibi rahat hareket ettiremiyorum; tabii ki oyle irite etmiyor, sinir etmiyor her zaman, ama icgudu mu dersiniz, huzursuzluk mu dersiniz, ne bileyim wireless in tadi yok iste..
    5.'si cok fazla model / marka secme ozgurlugu yok. Ya Microsoft 5000 ya bu, aralarinda cok fark oldugunu sanmiyorum
    6.'si wireless muadillerine gore x2 daha pahali
    7.'si USB portunuz bozuk degilse, takilma, 1 1.5 saniye beklemek bana acayip keyif veriyor, diyorsaniz alin.
    8.'si (cok emin degilim) 4 5 metre oteye gittim, algilama sorunu basladi. Toshiba M70 160 kullaniyorum, diger cihazlar 10 metre oteden islem gorurken bu mouse 5 metreden ote islem yapmiyor, takiliyor. Bilmiyorum ben kaba etimden de hesap etmis olabilirim metre olayini ama 9 metre falan cekmiyor..

Kisacasi,
    Bluetooth mouse almayin; ama USB girisiniz yok veya bozuksa dusunmeyin alin. Ergonomisi, aksesuarlari cok iyi. Kutusundan cikanlar: Kullanim kitapciklari / brosurler, kurulum CD'si, 2 adet Duracell pil, siyah şık bir kılıf.. Ancak ben Microsoft Wireless Optical Notebook 3000 5000 8000 vs serisini hicbir mouse'a degismem. Sinir oldum yahu, lanet olsun bluetooth 'tan mouse kullandirmak zorunda birakan USB stick sorunuma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGuardian -- 20 Haziran 2008; 12:47:46 >

• http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=WEXb5D_jvsrEKB7RT9tlaQ
    Burda da Cardfinans'a 12 taksit indirimli fiyati 60 YTL imis, beyaz renklisi. Ama mavi renk alin alacaksaniz, cok daha guzel duruyor bence:http://www.ucuzkolik.com/pinfo.asp?pid=11750 62 YTL birde burasi var en ucuz burada buldum:http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=14021187006# 59 kusur YTL.. Yani ne diyeyim, illa mavidiş mavidiş mouse diyorsanız düşünmeyin alın Logitech kaliteli iş çıkarmış kendi çapında

• kullanmayınca 0.5 sn gibi bi takılma yapıyor hassasiyet fazla ii degil hosuma gitmedi zaten yanlışlıkla aldım bu v470 i
  • Microsoft'u kullanıyorum ve çok mennunum.Hiç atlama yapmıyor ve gecikme yok.FPS oyunlarında bile çok iyi.Sanırım V470 800 dpi.
    Ama Microsoft 5000 1000 dpi.Pil ömrü bana 3 ay gidiyor.Günde 6-7 saat çalışıyor.2 AAA pille çalışıyor.Ben şarjlı pil kullandığım için pek sorun olmuyor.Ergonomisi bana göre iyi ve görünümü çok şık.Kullanmadığın zaman alttan düğmesiyle kapatabiliyorsun.Bluetooth ile çalıştığında örneğin telefonla aynı anda veri aktarımı yapabiliyor...
  • @aslanemre58

v470 1000 dpi hassasiyet olayı blutooth olmasından biraz farklı kabloluya alıştıgım için
  • arkadaşlarr bende microsftun şu 5000 modelinden kullanıyorum ancak şöyle bir sorunum var
    pcyi her açıp kapadıgımda mouse un ve pcnın bluetooth alıcısı açık olmasına rağmen mause çalışmıyor ve her seferınde kablosuz aygıt ekle kaldırdan aleti yeniden tanıttıktan sonra çalışıyor(windows vista)
    bunun bi çaresi yok mu ya da ben mi yanlış kullanıyorumm
  • microsoft al bence, microsoft 3000 var bende baya kullanışlı. 5000 daha iyidir tabi
  • fazla forumlarda yazan eden biri değilimdir ama
    burada yazılanları görünce yazmandan edemedim.

bu yazının tarihi itibariyle tam olarak bir yıl önce aldmış olduğum microsoft bluetooth 500 mouse bozuldu.
    ben de nette yorumlara bakayım yeni bir mouse alırım belki diyerek araştırmaya başladım.

yaw arkadaş yaklaşık bir sene kullandıktan sonra bozulan bu lanet bluetooth mouse için harcadığım pil parasıyla bu mouse'tan 5 tane daha alırdım belki.
    hep de kaliteli duracell pil taktım halbuki,
    namussuz banamısın demiyor 15 günde bitiriyor pilleri.
    en sonun da gecen gün de bozuldu zaten.
    önce ufaktan sapıtmaya 5~6 saniyelik geçikmeler yapmaya başladı.
    sonra durduk yere kopmalar filan derken,
    şimdi tamamen gitti.
    üzerindeki ışık hiç yanmıyor, pil filan da değiştirdim banamısın demedi.

şimdi diyeceksiniz ulan, bir yıl kullanmışın aleti şimdi bozulunca çemkiriyosun burada.
    hayır öyle değil,
    bu aleti genelde bilgisayarımın tüm usb portları dolu olarak kullandığımdan dolayı tercih ettim,
    bluetooth oh negüzel mis yok öyle transmitter filan diye balıklama aldım, ne eylersin pil masrafına da katlandım ister, istemez.
    şimdi bozulunca araştırdığım nette yazılan şöyle iyi mouse, pilleri böyle uzun gidiyo yazılarını görünce dumur oldum açıkçası.
    yok arkadaş paranız kıymetliyse yatırmayın paranızı böyle cihazlara, sinir sahibi olmayın

şimdi servisine göndereceğim ama yeni bir şeytanlık daha farkettim.
    bu mouseu yapan uyanık arkadaşlar ürünün seri numarasını mouse'un altında bulunan pil kapağının üstündeki bir etikete işlemişler
    tabir mouse kullana kullana bu etiketin üzerinde yazı, mazı kalmamış hepsi aşınmış gitimiş.
    şimdi servisine göndereceğim garanti kapsamında tamir etsinler diye adım gibi eminim bu silinen seri numarası yüzünden problem yaratacaklar du bakalım.

• 2 yıl sonra da olsun alacak olanlara örnek olsun diyerek bunları yazıyorum!

vatandan aldım 85tl ye. aaa dedik alırken hiç bişeye gerek yok tam kablosuz bluetooth dan bağlanıyormuş dedik. aldık kurana kadar tanıtana kadar zaten canımız çıktı ama kurduk . güzel isabet ettiğimiz yere tıkalyabiliyoruz.

akşam oldu e hadi dedik bi counter oynarız.. oda ne :)) adamı felan zaten vuramıyosun 1. pusuyosan oyunda mause kendini beklemeye alıp seni *öt edip bırakıyor !

son söz; 4 ay oldu sanırım son 1 aydır mause de dediğim isabet yok takılıyor artık sağa sola giderken. pil değiştiedim gene aynı. böyle sinirlenip bir iki vurunca düzelir gibi oluyor.

yani: 2 pilli model olmasına rağmen duracell ile 15 gün gidiyor. bluetooth u kapat açtıgında yeniden yüklemeniz gerekiyo yazılımı sil baştan. daha nelerr.
  • arkadaşlar v470 mouse u olanlara soruyorum bende de v470 var ve windows7 64 bit kullanıyorum fakat driver v4.20 yi yüklediğimde setpoint i açmıyor bile v6 yı buldum logitech in sitesinde fakat onu yüklediğimde setpoint diye bir program yüklemiyor bile bu nasıl bi sorundur allaşkına ya bune:D
  • ben dün aldım v470. pişmanım desem yeridir :) 3-4 sn hareketsiz bıraktığınızda (en basitinden şu yazıyı yazarken) tekrar mouse'a elinizi attığınızda 1 sn civarı bi gecikme ile hafif sapıtarak tekrar aktif oluyor mouse. ayrıca sanki mouse benim onu götürdüğüm yere gitmiyor. kıyaslamak yanlış olur tabi ama x7 750 bf kullanıyorum masaüstünde, ben onu nereye çekersem o oraya gidiyor, arkadaşımda kullandığım logitech g500 de aynı şekilde. onlara alıştıktan sonra bu mouse bi acayip geldi bana. daha ilk gün bakalım alışırım belki. neyse. Labigit ben içinden çıkan cd'den yükledim yazılımı. Control center version 4.80.103, Driver version 4.82.11. sürümler tam olarak bunlar ve setpoint de gayet rahat çalışıyor bağlantı problemi de yok. eğer yazılımı internette bulamazsan bana pm at ben setup'ı olduğu gibi bir yere upload eder linki veririm sana
  • yaklaşık 1 yılı dolduracak bu mause u kullandıgım süre. nasıl deyim eski yazdıgım yorumdaki aşağılayıcı düşünce artık yok. çünkü onun kötü ruhuna alışmış durumdayım ve hiç gariplik ve oyunlarda eskiden dediğim olayı hissetmiyorum. uyuştum.. artık eskisi gibi oyunlarımı oynar oldum. tek sorun alışmakmış megerse.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.