|
Bildirim
Xbox'a özel doğru dürüst oyun yok ki zaten? Kaldı ki PS exclusive'leriyle ünlü olmasına rağmen PS5'te de pek yok. Ben Xbox alsam exclusive için değil game pass için alırdım, bu haber yüzünden makineyi satmayacağım gibi başka platformlara çıkması da rahatsız etmezdi açıkçası.
Diğer taraftan exclusive PS oyunlarının PC'ye çıkmasıyla sanki timed exclusive modeli daha çok gündeme gelir oldu. Neticede Sony ve Microsoft hedef pazarı büyüterek karlılıklarını arttırma çabasındalar. |
Kral çok merak ediyorum neyi oynamak istedin de ps5'in gücü yetmedi?
|
Satılacak konsol varsa o da PS5 dir. Dünyanın en itici firmasının güçsüz çöp konsolu çünkü. Ömür boyu xbox devam... |
İyide xbox kullanırken oynadığın oyunun başka platforma çıkmasından sanane ki. Anlamıyorum bu insanlardaki bencillik seviyesini. Senin xboxun var diye senin oynadığın oyunu bilgisayar kullanıcısı veya ps kullanıcısı niye oynayamasın. Haydi oynadı diyelim, oynamasının sana ne zararı var.
|
Sevgili XBOX hayranları...
XBOX oyunlarının bizim için beta testini yaptığınız için hepinize teşekkür etmek istiyorum, artık oynadığımızda daha hızlı yükleme, daha iyi doku akışı daha iyi grafikler + harika oyun güncellemelerine sahip olacağız "PS5"te |
Xbox gelmiş geçmiş en büyük çöptür oyun şirketlerini resmen oyun yapmamak için almışlar bu kadar fanboy olma yaaa…Konsol satışın da exculusive oyunda Playstation açık ara önde herşey ortada fena fanboy olduğun için sana ne desem boş 🤷🏻♂️
|
Sonuçları kavramadigin belli. 1. Böylece PS tüm oyunları sahip olacak. 2. Xbox satışların yarı yarıya düşecek. Bunun sonucunda yeni nesil Xbox konsol çıkmayacak. 3. Halihazırda Xbox kütüphanesine sahip olanlar, ellerindeki konsol ömrünü tamamladığı zaman tüm kütüphaneleri yok olacak. Insanlar bu yüzden satıyor |
Sonuçları kavramak demişken sence gerçekten sadece insanlar konsolu sadece oyunları için mi tercih ediyor?
Bence bu kadar dar düşünmemen gerek, cihazların kalitesi, verdikleri teknik destek, cihazların performansı, fiyat politikası, kütüphabe için abonelik sistemi. Hani bunlarda tercih için birer etken ya. Ayrıca sunduğun maddeler o kadar saçma sebepler, god of war pc çıktığı için ps satışları mı düştü sence? Veya ps bir çok oyununu pc platformuna da çıkacağını açıkladıktan sonra ps satışları mı düştü? |
Dünyanın belki de en ucuz "click&bait" başlığı altında millet birbirini yiyor. Helal sana editör. Böyle saça böyle tarak yapmışsın. Sonra ülke niye bu halde, coğrafya kaderdir cart, curt. Sizce niye? |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sonuçları kavramadigin belli. 1. Böylece PS tüm oyunları sahip olacak. 2. Xbox satışların yarı yarıya düşecek. Bunun sonucunda yeni nesil Xbox konsol çıkmayacak. 3. Halihazırda Xbox kütüphanesine sahip olanlar, ellerindeki konsol ömrünü tamamladığı zaman tüm kütüphaneleri yok olacak. Insanlar bu yüzden satıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bir kişinin hareketini genele yıkmak... saçmalığın tarifsiz bir noktası gerçekten |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Satılacak konsol varsa o da PS5 dir. Dünyanın en itici firmasının güçsüz çöp konsolu çünkü. Ömür boyu xbox devam... |
|
ona göre yeni çıktı... pandemi ilede çok vakit kaybettiler... |