Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Microsoft - ABD ve Başımdan Geçen Olaylar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
34
Favori
5.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takip
  • Uzun zaman olmuş yine. Merakla bir dahaki bölümü bekliyoruz.
  • amerikaya giden biri daha takip edelim
  • evet yeni bölümü bekliyoruz dört gözle
  • Kaç ay olmuş hala yazmamışsın
  • Konuyu daha yeni gördüm

Yeni yazılarınızı beklemedeyiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hocam devamı nerde yaklaşık 5 ay olmuş bende merak etmekteyim :D
  • İşe güce dalıp bizi unuttum hocam. Arada gir de sil şu kulağımızın pasını.
  • Devamını bekliyoruz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

Konuyu daha yeni gördüm

Yeni yazılarınızı beklemedeyiz.

Aynen ben de yeni gördum ama birbölum yazmış, beş aydır yeni bölum yazmamiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yaziya devam etmeyecegim. Sebepler;

1. Isimin yogun olmasi ve kalan zamanimi sosyal cevremle gecirmem.
    2. Yazinin devamini yazacagim sirada acilan `odevinizi parayla yaparim` basliklari ve bu basliklara "birader dur ne yapiyorsun" diyen tek kisi olmamin (ustune ustluk insanlarin parayla odev yapana degil de bana karsi cephe almasinin) beni donanimhaberin yazilim bolumunden inanilmaz sogutmasi.

Kusura bakmayin, herkese basarilar.
  • Tüh be hocam keşke böyle demeseydin.Neyse artık hayatında başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Şöyle düşünüyorum, ABD'e yaşamak için giden kişiler, orayı çok seviyorlar. İş ortamı çok güzel, özellikle Microsoft da mükemmel imkanlara sahipler. Daha sonra insanların bir sosyal yaşantısı var. İnsanlar eğleniyorlar, buradaki gibi işden eve, evden işe değil. İnsanlar hayatlarını yaşıyorlar. Ve orada edindikleri düşünceleri forumda paylaşıyorlar. Oradaki özgür ortama alışıyorlar. Mesela geçenlere shadow_shooter domuz eti yediğini paylaştı. Sonuç olarak konu 24 saatte 6-7 sayfaya çıktı, dinciler yorumları doldurdular ve konu kapandı. Yani burada kimse başkalarının düşüncelerine saygılı değil. Ödev konusunda da burdaki insanlar tembeller. Gerçekten herkes tembel, herkes boş yaşıyor. Ben de dahil, sırf bu nedenle burada yaşamak istemiyorum. Ve birisi burada yaşayan insanların aksi görüşü belirttiğinde herkes ona karşı cephe alıyor, sen yurtdışında yaşıyorsun, yok çok propaganda yemişsin gibi yorumlar yapıyorlar. Haliyle insanları hem buradan, hem forumdan soğutuyorlar.
    Forumda da eski tadı bulamıyorum zaten. Eskiden biraz da olsa saygı vardı. Ben de dahil birçok kişi forumdan yavaş yavaş soğuyor.

OnurJAM , sana oradaki iş hayatında başarılar dilerim. Mutlu bir hayat yaşaman dileği ile...

Dediklerine kesinlikle katılıyorum.+999.

• Amerika'da Microsoft'ta çalışıyorum diyene biraz acıyorlar ama Türkiye'yede çalışmaktan onbinyüzmilyon kat daha iyi olduğu aşikar. Hayatınızda başarılar.
  • Yazıya devam etmeyeceğini gördüğümde üzüldüm. Hayatında başarılar dilerim.
  • Amerikayla ilgili tecrübeleri okuyunca nedense çok imreniyorum. Belki de benim için imkansız olduğu içindir. Hüzün bastı beni şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moloss -- 1 Ağustos 2012; 13:46:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel bi yazı dizisi olabilirdi. neyse yine de teşekkürler bu kadar yazdığın için.
  • Yazının devamı nerede ?
  • Bi onceki sayfaya bakarsaniz yazmiycagini acikladi. İns yazar tabikide. Sahsen bana cok motive oluyor bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.