Şimdi Ara

Microsoft, Age of Empires: Online yapımının geliştirmesine son verdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Age of Empires ile bir alakası yoktu,grafikler oynanış diğer firmaların online oyunlarından kopyalanmıştı,bitmesi iyi olmuş.Microsoft'un şimdi yapacağı en güzel şey klasik Age of Empires için mobil ve masaüstü yeni bir versiyon hazırlamak olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Starcraft bitti... Tabirimizle Eyc of bitti... C&C Generals F2P oldu o da bitti... Company of Heroes var tek umudumuz. Strateji türünün sonunu getirdi bu paragöz herifler lanet olsun bunlara...

THQ u da battı ne yazık ki, CoP 2 gelecek ama devamı ne olur belli olmaz. Onları satın alan firma Relic' e dokunmaz umarım.
    Gerçek zamanlı strateji türü Moba oyunlarına yuvasına döndü sadece ne yazık ki...

THQ battı ama CoH'u düzgün bir şekilde sunacaklarının garantisini verdiler. Ben şahsen başarılı bir oyun yapacaklarını düşünüyorum. Zaten tek umut onlar kaldı. Başka da bi şey yok piyasada...

Cop2 ne ya, polis oyunu gibi, yanlış yazmışım
    Metro List Light, Southpark Stick of Truth ve Company of Heroes 2 gibi eli kulağında olan oyunlara bir şeey olmaz zaten. En fazla biraz erken, cilalanmadan piyasaya sürülebilirler ki bu da zaten yeni moda son zamanlarda :)

Umarım adam gibi bir firma satın alır THQ ve yan firmaları da devam oyunları görürürüz. El attıkları seriyi katleden EA, Activision gibileri olmaz umarım...

• Age of empires 2 nin tadı hiçbirisinde olmadı zaten.
    Keşke aoe2 yi daha kaliteli grafiklerle, yapay zeka ile tekrar kodlasalar.

• Bilseydik para harcamazdık oyuna. Milletten premium parası topla sonra da desteğini çek, ne güzel dünya. İşlerine gelince emeğe saygı deyip orjinal windows kullanın derler, işlerine gelmeyince de "kar etmiyoruz" deyip bizim emeğimizi ziyan ederler.
  • Ya beyler THQ battı ama adamlar iyi çalışıyorlar.Kar edecek bir durumları yok Bu yüzden oyunda kalmaz stratejide.Git internetten indir oyna.Böyle olursa para kazanamazlar ve gelişmez biraz akıl ..!!
  • ben rome 2 yi bekliyorum :)
  • beyler nasıl hacker olabiliriz yani nasıl yazılım kurabiliriz oyun yapailiriz

• Adamların para hirsi yüzünden güzelim oyunları bitirdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |M|N|Ç|

şu online oyunu kapatacağına wp8 mobile a uyarlasa hem oyunu sevenleri memnun eder hemde wp8 in çekiciliğini artırırdı

adamlar zaten maliyet'i ve getirisi olmadığı için durdurmuşlar projeyi hocam. O oyunu windows phone'a da getirseler muhtemelen bakım masrafları ve sürekli yazılım geliştirme masraflarını kazandığı para karşılayamayacaktı.

keşke böyle olmasaydı tabi ama aoe serisi tamamen bitmedi sonuçta
  • AOE 2 tadında 4. oyunu çıkar sende keyfine bak biz de keyfimize bakalım
  • Güzel oyun, zamanında oynamıştım. Sürekli oynayanlar ve en önemlisi para yatıranlar için gerçekten kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Age of empires 4 ne zaman cikacak

İsim haklarını başka bir yapımcı alırsa belki o zaman çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuLuBuLu

ben rome 2 yi bekliyorum :)

aklıma getirdin indireyim bari
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.