Şimdi Ara

Microsoft Androidi Düşüntüğü Kadar Kendi Platformunu Düşünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows phone a 2 yıldır verdiğim şansın bitmesi üzerine androide geçiş yaptım ve amanallah ne göreyim,her iki günde bir güncelleme.kendi platformunu düşünmeyen firma android platformuna döktürüyor resmen.outlook eski 925 imde performanssız çalışırken şimdi yağ gibi takılmadan akıyor.hangi düşünceyle çalışıyor bu yetkililer hayret ediyorum.çekilir dert değil gerçekten böyle sorumsuz insanlara karşı sevdiğim platformdan soğudum.

Not:Güncellemeyi okuyun arkadaşlar,adamlar kullanıcılar için kimsenin 4 ten önce şarjının bitmesini istemeyeceğini düşünebiliyorlarmış demekki :)hani diyorduk ya şarjı çabuk tüketiyor bizim sistem... ama bunu kendi platformunda düşünebilselermiş iyi olurmuş

Microsoft Androidi Düşüntüğü Kadar Kendi Platformunu Düşünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 22 Ekim 2015; 19:00:20 >

• Hayırlı olsun öncelikle.

Size hak veriyorum gerçekten. Wp iyi olacak belki fakat şu kısa ömürden gidiyor işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yağ gibi akıyor diyorsunuz da hangi android cihazı kullanmaktasınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt
    M8s hocam
  • Teşekkürler,aynen hocam ömürden gidiyor biz beklemeye gelmedikki bu dünyaya her şey hemen olmalı hepsini görmeliyiz :D cidden baydı artık ya her güncellemede küçük küçük anlamsız şeyler ekliyorlar,hele o son çıkardıkları 950 yokmu ahh ah.Hala insanların neler istediğini anlayamamış firma 930 un tasarımı ne kadar güzeldi oysa.şöyle güzel bi neden bulabilsem geçmezdim androide ama yokki yıllardır ha geldi ha gelecek diye bekle allah bekle satarken üzüldüm ama telefonu,yine bu windows bölümünde takılmaya devam edicem ama
  • Android kullanmanız WP bölümünde takılmanıza engel değil tabi ki.

Lumia demek Nokia demektir bana göre. Ne zaman Nokia gitti benim için Lumia bitti.

• malesef :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle haklısın onedrive falan android'de canavar gibi here maps dandik ama onuda geliştiriyorlar
  • lumia 640ı alalı daha 4 ay oldu, hazirana kadar beklerim birşey çıkmazsa devamında iphone ya da xioami mi5 patlatırım (miui nexus4te kullandım) saf androide göre baya optimize edilmiş güzel yazılım diye düşünüyorum bi de ucuz

son haberlerde geçen sene 3. çeyreğe göre satışlar nerdeyse %50 düşmüş lumia cephesinde. düşündürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colaker -- 23 Ekim 2015; 9:01:19 >
  • colaker kullanıcısına yanıt
    Amiral gemi modeller ve yeni modeller çıkması için geçen süre olarak değerlendirirsek,durgunluk normal.Asıl önemli olan 2016 yılı satışları ve mağaza durumu,yoksa rakamlar çokta bişey ifade etmiyor şimdilik.
  • MrHS kullanıcısına yanıt
    muhakkak büyük bi etken, ama şirketin hissedarı siz ya da ben olsam para kaybetmeyi ya da karlılığımın düşmesini kısa vadede de olsa istemeyiz. bu haberin akabinde 1000 kişi de işten çıkarılmış diye başka bi yerde haber gördüm.

asıl düşündüren nokta bu, ekosistemin oturması beklenmeden kesip atmaları olmayacak şey değil.
  • colaker kullanıcısına yanıt
    O zaman en büyük darbeyi amiral gemi satışlarından alırlar.
    Bırakın 2016 ortalarını aralık ayında adam akıllı uygulama gelmezse kimse 950 veya 950XL almaz.Oynamaktaki amaç utmaksa ve kısa vadede olsa zarar etmek istemiyorlarsa aralıkta bu işi bitirmeliler.10575-10600 arası az bişey kaldı,ya tamam devam diyecekler.Project astoria can damarı haline geldi firmanın.
    Şöyle bi durum daha var,sonyde mobilden çekiliyor dediler adamlar fabrika açıyor.Tamamen rakip firma haberleride olabilir.950 ve 950XL bekleyen bir sürü insan var ve z5 artık kamerasıyla da en ön sıralarda yerini alacak.
    Lg g4,z5,Lg v10,i6s arasında kamerasıyla değil uygulamalarla sıyrılması gerekiyor.
    En merak ettiğim w10 ve sd808 li L950 performansı,kasmayan,şişmeyen bir sistem 3gb ramin 2.3gb boş alan kalıyor.Ne olursa olsun w10 ve sd808 li L950 benim liste başı telefonum

• quote:

Orijinalden alıntı: colaker

lumia 640ı alalı daha 4 ay oldu, hazirana kadar beklerim birşey çıkmazsa devamında iphone ya da xioami mi5 patlatırım (miui nexus4te kullandım) saf androide göre baya optimize edilmiş güzel yazılım diye düşünüyorum bi de ucuz

son haberlerde geçen sene 3. çeyreğe göre satışlar nerdeyse %50 düşmüş lumia cephesinde. düşündürüyor

w10 beklendiği içim şu aralar lumia alınmıyor bir çok kişi w10 u merak ediyor ve beklenen gibi olursa satışların düzeleceğini tahmin ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın, bayağı zaman önce mediamarkt da lumia bakıyordum. İçinde wp 8.1 yüklü idi, preview falan değil bildiğin tam surum işte. Donanımı da oyle ahım şahım bir şey değil, 520 nin hallicesi işte. O cihazda olan 8.1, halihazırdaki wp 8.0 cihazlara 8 9 ay sonra geldi.

Güncelleme gelecek diye beklemektense hazır güncel modeli almak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 27 Ekim 2015; 14:45:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Android kullanmanız WP bölümünde takılmanıza engel değil tabi ki.

Lumia demek Nokia demektir bana göre. Ne zaman Nokia gitti benim için Lumia bitti.

• quote:

+1..Ben de sırf Nokia var diye bulaştım bu Microsoft belasına..930 bozulana kadar kullanırım sonra da birdaha Microsoft yakınından geçmem..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tahoe_930

quote:

+1..Ben de sırf Nokia var diye bulaştım bu Microsoft belasına..930 bozulana kadar kullanırım sonra da birdaha Microsoft yakınından geçmem..

Microsoft bu işi bana kalırsa bozdu artık Microsoft'a ait bir cihaz düşünmüyorum.

Tabi ileride ne olur bilemeyiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.