Şimdi Ara

Microsoft, Bethesda’yı satın aldı! Eski ve yeni tüm oyunlar Game Pass’e gelecek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Bu resim gerçek mi? Valhalla diyor?

dirt 5 olabilieir ama valhalla gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman eklenir ki acaba tarih var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_clk

Zaten bir numarasını görmemiştik ki bethesta'nın.
    MS'un eline geçtiğine göre her şey olabilir. MS'un kendi alanından kazandığı paraları boş satın almalara yıkıp zarar ettiğini gördükçe içimin yağları eriyor. :)))
    Yönetimine karışmasalar diyesim geliyor ama nasıl becerebilirler bilmiyorum göreceğiz bakalım.

Dostum Microsoft dünyanın en hızlı büyüyen 4 şirketinden biri,ve ayrica dünyanın en değerli 3. Şirketi .Ayrıca Çinli oyun ve bilişim devi tencent Sony den 5 kat daha büyük duruma geldi yıllar içerisinde.Sony ise gelenekselci bir şirket oldugu için hep yerinde sayıyor,o yüzden artık gelenekselci kamburundan kurtulup özel oyunlarini PC ye çıkarmak istiyorlar,zaten yeterince kar elde edemediklerini kendileri söylüyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: okan855

Dostum Microsoft dünyanın en hızlı büyüyen 4 şirketinden biri,ve ayrica dünyanın en değerli 3. Şirketi .Ayrıca Çinli oyun ve bilişim devi tencent Sony den 5 kat daha büyük duruma geldi yıllar içerisinde.Sony ise gelenekselci bir şirket oldugu için hep yerinde sayıyor,o yüzden artık gelenekselci kamburundan kurtulup özel oyunlarini PC ye çıkarmak istiyorlar,zaten yeterince kar elde edemediklerini kendileri söylüyor .

Alıntıları Göster

Sevgili kardeşim MS'u yeterince biliyorum, IT 24 yıllık işim benim ve MS'un ne oldugunu bilmemem zor, hoşuma giden şey MS'un tekel olduğu alternatifsiz oldugu piyasalardan kazandığı lisans ücretilerine kızdığım için böyle satın alma işleri ile paralarını çarçur etmeleri o kadar.

diğer yazdıklarına katılıyorum ayrıca. ben sadece MS'un parasını çar çur etmesinden memnuniyetimi belirttim. Bu haberin üstüne birde tiktok'u alsalar süpe olurdu ama ya o iş biraz değişti son durumu bilmiyorum. :)))

• DOOM Eternal, 1 Ekim de Xbox Game Pass’a geliyor. Yıl bitmeden PC’ye gelecekmiş.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.