|
Microsoft Build 2023’te yapılan en büyük 5 duyuru
-
-
Windows hata ve kritik güvenlik açıklarını bulma ve güncelleme hazırlama işini de devredin copilot a yeminle sizden daha iyi yazılım yazıp mühendislerinizi çöpe atar. Bizde kurtuluruz, sizde....😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özet geçiryorum; Yapay zekanın b.kunu çıkartıyoruz.
-
Katılmıyorum. Microsoft yapay zeka işini en fazla ciddiye alan ve bu alandaki muazzam fırsatları fark eden ilk teknoloji devi oldu. Çok doğru adımlar atıyorlar. Emekleme dönemindeki bebek yapay zekanın yapabildikleri ortada. Olgunluk dönemine gelince yeterlilikleri şu an tahmin edemeyeceğimiz seviyede olacak. Şu andaki yapay zeka ile bundan 10 yıl sonraki yapay zekayı kıyaslarsak bilgisayarlarda zamanında veri depolama aracı olarak kullanılan teyp kaseti ile günümüzün NVMe SSD'sini kıyaslıyormuşuz gibi olacak. Bakınız şu anda senin benim kullanımımıza açılan kırpılmış yapay zekanın bile yapabildiklerine şaşırıyoruz. Gelecektekini siz düşünün. Bill Gates yapay zekanın internetin icadından sonraki en önemli gelişme olduğunu boşuna söylemedi. Bana kalırsa ise elektriğin icadından sonraki en önemli gelişme. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Farklı görüşlere saygım var ama görmesini bilen için durum ortada.
-
çok doğru yolda microsoft
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sürekli gelişim halinde microsoft markası
-
Sevgili yapay zeka Windows 11'deki sorunları bul.
Taranıyor....100 1000 10000 100000 blue screen çat :)
-
Yapay zeka yine yeni yeniden
-
Filmlerdeki gibi bir yapay zeka muhtemelen 5-10 sene içerisinde göreceğiz tamamen sesli bir şekilde derdimizi anlatıp istediğimiz şeyi söyleyip işletim sisteminde kendisi bulacak yapacak vs. Bir nevi konuşarak pc kullanabileceğiz. Artık o zaman windows 17 mi çıkar hangi sürüm olur bilinmez. Bu arada artık dil öğrenmenin de tarih olması gerekiyor apple da şu işe girip airpodslarına anlık gecikmesiz çeviri yapan bot eklesinler de istediğimiz dilde çeviri yapabilelim dil bilmeden çeviri sayesinde rusça almanca vs konuşabilelim. Tabi onlarda türkçe konuşur yani herkes herkesin dilini konuşabilir anlayabilir hale gelir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X