Şimdi Ara

Microsoft BUILD: Windows RT 8.1 ön inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kikiru

quote:

Orijinalden alıntı: digimoney
    quote:

Orijinalden alıntı: teksalih
    quote:

Orijinalden alıntı: digimoney Windows 8´e gecmek icin hicbir dedenim yok neden bu kadar israrcilar anlamiyorum. Windows 7 son damlasina kadar kullanacagim. Umarim kisitlamala falan getirmezler yavas yavas. Baslat Menüsü Yerine yine Metro Ara yüzü geliyor.
    yüksek stabilite sebep değilmi?
    Hic de Stabilite ile alakasi falan yok win 7 cikincada herkez aynisini diyordu Vista cikincada, Stabilite den kastin nedir onu bir aciklayabilirmisin ? . Edit: Win 8 aptal arayüzünü kullanmak bence insanin kendi stabilitesini bozuyor (aliskanligini) bence :) ögrenmesi ayrica zaman alacakdir ya neyse.
    Bir şey öğrenmek bu kadar zor mu ? Aliskanliklarimizi degistiremedigimiz için gelisemiyoruz.Bunu anlayın artık. Her insanın aynı robot, klon gibi olmasını mi istiyorsunuz ?

ne alaka ? microsoft onun bunun firmasi ile rekabet icinde gereksiz radikal kararlar alacak bizde onun icin microsoftun fakir düsüncelerine boyun eyecegiz . adamlarin derdi herseyi kendi eco sistemine katmakdan baska birsey degil. adam gibi bir sey cikartsaydi hadi deyip gecerdik bu ne ya. hem robot veya klon oolanlar Mikinin bu kararina savunanlar hizmet bekleyen biz kullanicilariz Microsoft degil malesef arkadasim xbox one de gördügün gibi. bunun üzerine neden win 8.1 geldi saniyorsun böyle giderse eger seneye 8.2 veya windows 9 da görürsün diye düsünüyorum

• Microsoft yapmış bu sefer gerçekten mac os x kalitesine ulaşmış ve geçecek gibi görünüyor. Burdaki beğenmeyen arkadaşları anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum Windows 7ye sigara gibi kotu bir alışkanlıkları var sanırsam. Bu beğenmeyen kesim eski zihniyet ve hiçbir yeniliği istemeyen bir grup ve bütün Windows surumlerindede aynı yaygarayı koparan bir kesim benim görüşüm. Başlat menüsü yok diye demediklerini bırakmadılar resmen böyle cahillik var mıdır ya? Basit bir uygulamayla başlat menusu getirilebiliyor ve metro ara yüzü kapatılabiliyor, istersen kullan istersen kullanma. Windows 8, 7 ye göre daha stabil daha hızlı. 8 e geçmek için bir neden göremiyorum diyenler geçmeden konuşmasın bir zahmet. Geçsinler birbay kullansınlar ondan sonra yorum yapsınlar. Ve eminim ki o bir aydan sonra 7ye geri dönme gereği duymicaklar daha doğrusu dönmeyi istemeyecekler. Sadece geçmek istemiyorum diyenlere hak veririm o onun tercihidir geçmez. Fakat yok başlat menusu yokmuş yok metro arayuzu çok gıcıkmış deyipte geçmeyenler, laf olsun torba dolsun tarzında düşünen boş boğaz cahil insanlardır.

• o metro arayüzü hiç olmasa. sadece klasik arayüz olsa. windows 7 nin üzerine birşeyler ekleyerek gitselerdi ne de güzel olurdu. yapmışsın harika bir işletim sistemi zaten neden bu kadar temelden oynatıyorsun ki işletim sistemini. bence windows 7 nin hiç bir eksiği yok şu an ve ben sonuna kadar sömürücem windows 7 işletim sistemini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Windows 8 kullanmama sebeplerim:

- Metro arayüzünün abartılması (Masaüstü bir menüymüş gibi küçültülmüş ve itibarsızlaştırılmış, metro arayüzünün masaüstü olmasını isterdim)
    - Bir kere kuruldu mu hard diski tamamen silmeden geriye (W7, Vista vs.) dönememe
    - Bazı programlarla uyumsuzluk
    - Metro arayüzü hem amaç hem araç olmuş, hangi şekilde kullanacağına karar veremiyorsun. Masaüstü mü metro mu arada kalıyor insan.
    - Saçma sapan doğrulama kısıtlamaları (imzalanmamış sürücüleri kabul ettirmek bir hayli zor)
    - Windows hızlı açılsın diye bios entegresi yapılmış, ancak bir hata durumunda çok hızlı açılışa geçtiği için F8 tuşu işemiyor, kurtarma seçeneklerin erişilemiyor

Yenilik iyidir, ancak yenilik yapacağım deyip bu kadar düzensizlik getirmek normal bir durum değil. Bu yüzden çoğu kişi (kimse yazmıştım özür dilerim) beğenmiyor. En amatöründen en profesyoneline herkes "çok değişik, kullanması zor bir işletim sistemi" diyor.

WP8'lerde metro arayüzü daha kullanışlı. Hiç yoktan Masaüstü - Metro diye ayırım yapılmamış.

masaüstü adamın kuzeni felan sanırım zoruna gitmiş menü olduğu için...

• bende bunu bekliyordum ne zaman gelcek diye

• Bir Şey Sorcm Bu Win8 LoL açıyo mu

• şu surface artık türkiyeyede gelse artık

• Beş para etmez win8 istediğin kadar oyna boz sürüm çıkar :D piyasaya boşa sürme direk çöpe at daha iyi :D

• Windows 7'den kimse vazgeçmeyecek yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digimoney

Windows 8´e gecmek icin hicbir dedenim yok neden bu kadar israrcilar anlamiyorum.

Windows 7 son damlasina kadar kullanacagim.
    Umarim kisitlamala falan getirmezler yavas yavas.

Baslat Menüsü Yerine yine Metro Ara yüzü geliyor.

Nedeni tabiki PARA

• Windows 8 x64 şuanlık Osx'den sonra en iyi işletim sistemi, 8.1'i beğenmedim gereksiz olmuş.
  • Windows 8 kullanıcısıyım. Start8 ile gayet mutluydum 8.1 yükleyene kadar. Microsoft çok akıllı ya başlat butonu koymuş tıklayınca metro geliyor. Windows 7 yükledim 8.1 i kaldırıp inanın 8 e alıştıktan sonra windows 7 işkence geliyor.

• Classic Shell ile devam.

• BU SAÇMALIĞIN ADI WİNDOWS 8

• 8 kullandım 2 ay 7 ye geçtim yine kimse geçmek istemeyeceksiniz geyiği yapmasın yok öyle bir olay bence 2 side kullanılabilir durumda ha lisanslı 7 varsa gerek yok değmez aman aman bi durum yok ama dokunmatik özellikli yeni bir cihazda mutlaka diyorum birde eski tip dokunmatik kapasif olmayan ekranlarda çok iğrenç çalışıyor bilginiz olsun.

• Metro arayüzünü kullanmayı biri öğretse ya ? :)

• kötü
  • Gören de sanır ki millet bilgisayarda sadece başlat menüsünü kullanıyordu. Sabah oturuyorduk bilgisayarın karşısına açıyorduk başlat menüsünü akşama kadar onu seyrediyorduk öyle. Fena bozdular bilgisayar kullanma biçimimizi. Pis Microsoft.

Windows 7 kullandığım yıllar boyunca başlat menüsünü açma sayım herhalde sınırlıdır. Açtığımda da menü için değil arama çubuğu için açmışımdır. Ama kel ölür sırma saçlı olur işte. Kalkınca değere bindi meret.

• Ben 3 bilgisayarda kullanıyorum. Hala gecmeyenler ve gecemeyenler artık zırlayıp durmasinlar. Kullanmadan fikir sahibi olmayin. Gayet başarılı bir isletim sistemi win 8. Benim onerimle 3 arkadasim daha geçti onlarda cok memnun. Boş laf ureteceginize ucuzken niye almayip aptallik ettiniz diye derdinize yanın.

• Metro arayüzü opsiyon bir seçenek olsaydı kurulurken sorsaydı istiyor musunuz diye güzel olurdu. Bilgisayar ekranında hiç kullanmadığımız bölge sol üst bölge.sağ alta getirince masa üstü sağ üst pencereyi kapat sol alt başlat menüsü.Bence win 8 de widget olayına ağırlık verilseydi iyi olurdu mesela win 7 de masa üstüne widgetler koyabiliyoduk. Şimdi metro arayüzüne koyabildiğimiz widgetler masaüstüne koyulabilseydi tabi işlemci kullanımı vs. minimuma indirilerek güzel olurdu.tablet kullananlarda metro arayüzünü kullanırdı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.