başlıklatada belirttiğim gibi bilgisayarımda bütün internet tarayıcılarından microsoft.com a giremiyorum bağlantı hatası diyor.ondan sonra avg anti virüs yada avast anti virüs programını yuklerken ufak bir program geliyor indirmek için.bağlantı hatası diyip duruyor.programı proksi sitelerle indiriyorum bu sefer yeni virüs güncellemeleri yada program güncellemesi yapmak istediğimde bağlantı hatası alıyorum.ama web sitelerinde girebiliyorum.bu problem nedendir?yardımcı olursanız seviyorum format atmak istemiyorum.60 gb lık oyun arşivim var :(
Bir virüs problemin var, bu virüs ilgili sitelere girmene ve antivirüs yazılımı kurmana ve güncellemene engel oluyor. Bilgisayarın güncelse Başlat => Çalıştır => MRT yaz. Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı açılacak. Yardımı olabilir.
Online olarak bilgisayarını tarattırarak problemi çözebilir misin? Bir dene; ESET Online Scanner kolay kullanımlı, web tarayıcıları üzerinde çalışan ücretsiz bir hizmettir. Kullanıcılara bilgisayarlarına herhangi bir antivirüs programı kurmadan virüs temizleme olanağı sunar. http://www.eset.eu/online-scanner