Şimdi Ara

Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 v1.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir kullandığım bu modelin bazı tuşları basmaz oldu. Yeni modelleri çıktığı için bu modeli satıştan kaldırmışlar. Bana asıl klavyenin içi lazım. Yani tuşları eksik v.s olabilir. Elinde olan varsa alabilirim.

Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 v1.0

• Hocam bunların satışı yok. Sanırım bu bizi kuran kursunda vardı. Gidip bakayım hoca verirse yollarım sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocamım iyi haberlerini bekliyorum. Yerine başka klavye de alabilirim bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mettini -- 31 Ekim 2015; 15:11:40 >
  • Zamanında bende çok beğenerek kullanmış hatta bir tanede kardeşime almıştım. Malesef ne bende ne de kardeşimde bulunmuyor artık. Bunun yerine curve 3000 çıktı. Onu neden düşünmüyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rubber Dome klavyelere yedek parça bulman pek mümkün olmaz, zaten kısa ömürlü, kullanıp atılmak üzere dizayn edilmiş bir klavye tipidir.
  • aradım taradım bir türlü bulamıyorum.
  • Merhabalar bende mevcut sıfır ayarında hiç kullanılmadı desem yeri var . T F C tuşları basmıyor. gönderebilirim 0506 915 9111
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatac

Merhabalar bende mevcut sıfır ayarında hiç kullanılmadı desem yeri var . T F C tuşları basmıyor. gönderebilirim 0506 915 9111

T F C tuşları lazım olduğunda A S D tuşlarına mı basalım hocam? :D Teşekkürler. Ki zaten bıktım artık bu klavyeden. Daha minimal klavyelere alıştım. :D

• Bana K tuşu laIm klavye saglam ama k tusum yok kim yardımcı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.