Şimdi Ara

wireless keyboard filter 01 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayarımda dün webde gezinirken Mouse scroll'un çalışmadığını fark ettim sağdaki kaydırma çubuğunla inmeye çalıştığımda ise her tıkta bir kademe aşağı inmekteydi. Aygıt yöneticisini açıp kontrol ettiğimde "wireless keyboard filter 01" sürücüsünün yüklenmediğini gördüm. Daha önceki kontrollerimde böyle bir sorun yoktu. Yani yeni format atma durumu söz konusu değil. Bu sürücüyü kendim netten bulup yüklemeye çalıştım olmadı. "Driverpack solution" ile denedim kurulum hatası verdi. İşin içinden çıkamadım. Değerli desteklerinizi rica ederim. Şimdiden teşekkürler.

• Denemediysen sürücünün üstüne sağ tıklayıp cihazı kaldır dedikten sonra fareyi çıkarıp tak, kendi otomatik tekrar sürücüyü yüklesin.

Edit: Hatta eğer daha önce taktığın usb girişi arkadaysa öndekine takarak dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanturan -- 14 Eylül 2017; 18:39:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanturan

Denemediysen sürücünün üstüne sağ tıklayıp cihazı kaldır dedikten sonra fareyi çıkarıp tak, kendi otomatik tekrar sürücüyü yüklesin.

Edit: Hatta eğer daha önce taktığın usb girişi arkadaysa öndekine takarak dene

Hocam denedim, fakat sonuç alamadım maalesef :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.