Şimdi Ara

Microsoft dan Türk lere hakaret !!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kumanda

quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

burdaki konu bu değil, uyumayalım...

Ama bak bu propaganda.

E güzel krdeşim alıntı yaptığın şey ile söylediğin şey o kadar alakasızki, ne diyeyim ('diğim' değil)...

Sen bana ps3 alacağım için, onun hakknda yazılar yazdığım için fanboysun diyeceksin, sen kalkıp 'ms dosttur kimse farkında değildir' diyeceksin, ama fanboy olmayacksın! Yorum aziz ve muhterem halkımızın...

• Fanboy bir firma yada kişi hakkında bir kerelik görüş belirtmekle olunmaz. Hele bu kişi yada firmanın artısını veya eksini görüyorsan ve bildiriyorsan bu kişiye asla fanboy denilemez. Ben temizlik konusunda çok duyarlı olduğum için MS bu yazısına. Söylüyorum. İstersen bende yazayım istisnalar ve duyarlı kişiler hariçTürkler pistir.
  • Senin o bir kerelik görüşün 'ms aslında dosttur' ise, o bir kerenin altında kaç kereye bedel manalar yatar...
  • Bu yaptığın ön yargılı bir yaklaşımdır. Mana yazılmış yazının tamamıdır. Tek bir kelime yada cümle değil. Bir dahakine yorum yazılarını böyle değerlendir. Şunu da eklemek isterim konaminin istanbula constandious gibi bir şeyler yazmasının altında bir şeyler vardır asıl bunun yorumunu yap. Bundan korayg bahsettiğinde hiç bir fikir belirtmemen çok ilginç. Hani yazımın altında çok mana iddiası yapan biri olarak.Baksen ne yorum yapmışsın. Aslında bizim koskoca bir ülkeye 'MISIR' dememizden iyidir Neyse artık bu konu için son yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 23 Mayıs 2006; 1:21:42 >
  • Eh, konu için son yazınsa ben niye fikrimi yazayım... Tartışmayacaksak eğer, monoloğa girecek değilim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.