Şimdi Ara

Microsoft edge ile düşük bitrate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar netflix uygulaması çok hoşuma gitmiyor kullanmak istemiyorum. ama karşılaştırdığımda edge ile 2000 bitrate aldıgım filmde. netflix uygulamasında 3000 bitrate alıyorum.
    bunun sebebi nedir? çok saçma.

bazen fark açılıyor. edge tarayıcısında 1000 bitrate alırken uygulamada 3000 alıyorum.

• Aynı şey ps4 cihazındada var eğer ps4'ten izliyorsan normale göre çok daha az bitrate alırsın. NF'ten illegal olarak indirdiğim dizilerde 7500 mb/s bitrate varken şuanda 1500 3500 arası veriyorlar. mh bişeyden anlamıyor teknik bilgi vren yok Duvar kadar TV satıyorlar ama içini dolduracak Resmi yayın platforu yok...

1080p izlemek için 4k abonesi olun, 4K da verdikleri bitrate 7 mbs 1080p bitratesidir
  • 4k abonesiyim zaten:) ama edge ile az bitrate almamın sebebini anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shampp

4k abonesiyim zaten:) ama edge ile az bitrate almamın sebebini anlamıyorum.
    Sebebi Coronadan dolayı Bitrate düşüklüğü..Netflix le alakalı..2 aydır düşük bitrate var ne zaman düzelecek belli değil..Avrupa'da yavaş yavaş yükseltmişler..
  • Valla Hocam Bendede Tam Tersi Full Hd Paket Kullanıyorum 50mbps Çekiyor Edgede chrome da 720 veriyor.
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    hocam biliyorum onu zatende. windows uygulamasında fazla. edge tarayıcısında daha az bitrate alıyorum :) onun sebebini bulamadım bir türlü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.