Bildirim
Microsoft edge ile düşük bitrate
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aynı şey ps4 cihazındada var eğer ps4'ten izliyorsan normale göre çok daha az bitrate alırsın. NF'ten illegal olarak indirdiğim dizilerde 7500 mb/s bitrate varken şuanda 1500 3500 arası veriyorlar. mh bişeyden anlamıyor teknik bilgi vren yok Duvar kadar TV satıyorlar ama içini dolduracak Resmi yayın platforu yok...
1080p izlemek için 4k abonesi olun, 4K da verdikleri bitrate 7 mbs 1080p bitratesidir -
4k abonesiyim zaten:) ama edge ile az bitrate almamın sebebini anlamıyorum. -
Sebebi Coronadan dolayı Bitrate düşüklüğü..Netflix le alakalı..2 aydır düşük bitrate var ne zaman düzelecek belli değil..Avrupa'da yavaş yavaş yükseltmişler..quote:
Orijinalden alıntı: shampp
4k abonesiyim zaten:) ama edge ile az bitrate almamın sebebini anlamıyorum. -
Valla Hocam Bendede Tam Tersi Full Hd Paket Kullanıyorum 50mbps Çekiyor Edgede chrome da 720 veriyor. -
hocam biliyorum onu zatende. windows uygulamasında fazla. edge tarayıcısında daha az bitrate alıyorum :) onun sebebini bulamadım bir türlü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X