Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator 2020 çıktı: PC için Xbox Game Pass fırsatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Denemez olurmuyumMicrosoftun kendisi sıkıntılı.Daha forza horizon 4 teki toreto ve online bağlanamama oyun çıktıgı günden beri çözemediler.400 tl oyuna verdik online giremiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 18 Ağustos 2020; 19:55:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Denemez olurmuyumMicrosoftun kendisi sıkıntılı.Daha forza horizon 4 teki toreto ve online bağlanamama oyun çıktıgı günden beri çözemediler.400 tl oyuna verdik online giremiyoruz.

Evet bazen çok garip sorunlar veriyor, zaten komple bir güncelleme gelecek oraya mağaza kısmını falan değiştirecekler ayrıca şu band genişlik seçeneği de getirmediler oyun indirirken tüm interneti sömürüyor. Ama şu an oynadığım oyunlarda sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Evet bazen çok garip sorunlar veriyor, zaten komple bir güncelleme gelecek oraya mağaza kısmını falan değiştirecekler ayrıca şu band genişlik seçeneği de getirmediler oyun indirirken tüm interneti sömürüyor. Ama şu an oynadığım oyunlarda sorun yaşamadım.

Alıntıları Göster

"neden xbox alayımke ? zaten bende gamepass var kendi pcmde oynarımke" ciler nerede hacı? hiç birini göremedim. exc exc diye dolanıyorlardı ?

dediğimiz gibi

Microsoft Flight Simulator 2020 çıktı: PC için Xbox Game Pass fırsatı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Hocam uçuyorsunuz işte simulasyon oyunu adı üstünde.

Mmorpg tarzı bir beklentiniz var sanırım 

Hayır öyle bir beklentim yokta sadece oyunun daha çok rekabetçi olacağını düşündüm. Sonuçta bu oyunu oynayan herkes gerçek hayatta uçak uçurmuyor, alt tarafı oyun zevk almak ve rekabet etmek daha güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt satın alma fiyatında da Türkiye'ye özel bir fiyatlandırma yapsalar güzel olur, ben 15 lira da olsa üyelik modeli ile her ay ödeme yapmak istemiyorum.

Oyunun bana ait olmasını tercih ederim. Oradaki oyunlar içinde oynayacağım tek oyun FS 2020 zaten. Bu yüzden 150tl olsun direkt alırım daha iyi.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Forzaya has bir sorun o. Diğer oyunlar sorunsuz. Denemesi ayda 15 lira

• Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Simülatör ne demek biliyor musun?

• Bu 31 ağustosta steame gelecek olan ea play bu oyunu kapsamıyor sanırsam. Anladığım kadarıyla xbox game pass ea playden hep daha geniş kapsamlı olacak.

Ea play mi yoksa game pass aboneliği mi alsam arada kaldım. Önerisi olan var mı

• Ea play, elektronic arts ın oyunlarını içeriyor bildiğim kadarıyla diğer şirketlerin oyunları yok.

• 60 fps oynayabilmem için böbrek istediler vermedim

• Selam dostlar benim bir sorunum var yardım edebilecek arkadaşlar DM veya buradan yazabilir.

Sorun şu,

flybywire a32x uçağımız ile VS irtifasını istediğim değerde tutamıyorum.

Settings kısmından pilot yardım seçeneklerinin hepsini on veya off yapsam da sorunu çözemedim..

Örnek olarak : VS 1800 AP mod'da iken 1300 de kalıyor. Önceden böyle bir sorunum yoktu. Sabit irtifada giderken sürekli elevator değeri değişiyor.

Ancak Tail'i el ile yaparsam istediğim VS değerine ulaşabiliyorum ki o da sağlıklı olmuyor. Anlamadığım neden durduk yere böyle bir şey oldu ?? Önceden Tail ve Elevator otomatik ayarlıyordu AP ile uçarken.

Fıstık gibi uçuş yaparken bu sorun yüzünden oyundan soğudum. Joystick olarak Saitek Cyborg kullanıyorum.

Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.