Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator, tarihindeki en büyük dünya güncellemesini aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kanser arayüzü oyunu maalesef çok gölgeliyor

• Ben Microsoft Flight Simulator X i 2 yıl kadar gamepad le oynamadım. Gayet zevkliydi ama o oyunda görevler vardı. Son oyunu joystick ile oynuyorum. Gamepad ile oynamak isteyen çekinmesin gerekirse uçağı tek tuş ile çalıştırıyorsunuz ve tüm eğitimler mevcut oyun içinde.
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt

Series X de oynuyorum acayip akıyor oyun :)

• 2024 güncellemesi ile oyuna FSX'teki gibi senaryo modları gelecekti, tarihi bilen var mıydı yav?

Dünya güncellemesi geldi denilince o geldi sandım ama değil.

• bunla istanbuldan kalkıp cebeli tarık ordan avrupa amerika vs yapsak ne kadar vakit alıyor ? yoksa birebir gerçekçi diye 8 saat uçuş mu?
  • Arondir kullanıcısına yanıt
    Birebir gerçek uçuş saati ney ise tamamen odur tecrübe ile sabit :D :D
  • haktan24 kullanıcısına yanıt

yedek pilot lazım abi napacaz wc falan uçağıda havada bırakamassın :D Gece yola çıksak ertesi gece anca japonya ya varırız o da taiwana uğramasak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 29 Temmuz 2024; 22:12:32 >
  • Arondir kullanıcısına yanıt
    Co pilot a bırakıyorsun, çayını kahveni wc ni yap gel :D :)
  • Playstation sahibi olduğuma üzüldüğüm tek oyun.
  • Dünyanın en boş ve sıkıcı oyunu. Uçakları gerçek parayla satın alıyorsunuz ve en ucuz uçak oyunun kendi fiyatından daha pahalı, uçak modları ise berbat ve özensiz yapımlar.
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Kötü niyetli olmanıza gerek yok. Belki o mendil parasına ihtiyacı vardır insanların. Bahsettiğiniz kısımı güncelledim. Daha iyi anlatabilirdim. Ama tüm okuyucularımıza hatta eleştirinize rağmen size de kıymet veriyoruz. Eksiklerimiz olabilir. Daha iyi olacağız. Kendi adıma böyle düşünüyorum. İçeriklerimiz konusunda da haksızlık etmeyin lütfen.
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Anlıyorum sizi. Umarım dediğiniz gibi olur. Her anlamda daha iyi olur her şey. Teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.