Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator X [Addons]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaslar ben internette bu konuyla ilgili çok araştırma yaptım ama nedense 1 allahın kulu türk biri anlatmamıs nasıl addons yüklenir diye. Arkadaslar benwww.youtube.com/watch?v=21Hzu-ChAq4
    bu sitedeki görüntüyü elde etmek icin caba sarf ediyorum aşşagıda açıklama bölümünde adam birşeyler yazmıs addon'lar ama ben onları nerden indirecegimi bilemiyorum. İnternete cokca yazdım ama hepsi yabancı dilde 1, 2 site gördüm ama nasıl indirecegimi falan öğrenemedim. Arkadaslar uzun sözün kısası ben

www.youtube.com/watch?v=21Hzu-ChAq4

ve

www.youtube.com/watch?v=No36pU6Zdc0

görüntüleri elde etmem icin addonslar yüklemem lazım herhalde ve ben bu addonsları nerde bulabilrim ve nasıl kurabilirim?

Arkadaslar yardım eden, etmeyen yada etmek isteyen kisilere simdiden tesekkur ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mellefromage -- 10 Mart 2015; 16:11:03 >

• Okadar kişi baktı aranızdan hiçmi bilen yok bu konuyla ilgili ?
  • sistemin ne?
  • 8 Gb Ram 3.5 GHz AMD işlemcisi ve AMD ekran kartı açıkcası sistemim süper denebilecek kadar iyi hiçbir sorun yok
  • Ya allah askına 200'ü aşkın kişi bakmıs 1 kisi yorum atmıs oda yardım etmeyi kesti bi yardım istedik be cokmu allah askına arkadaslar bu rex falan ne ise yarıyor verdigim o addonları nası yükleyebilriim bi yardım edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.