Şimdi Ara

microsoft garantiye giden konsol (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
5.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    microsoft garantiye giden konsol
    Bendeki garson 5 88gb di bir suru mod yuklemedim yinede oyuna girdiğimde 14gb güncelleme istedi. İçinde online mode yüklü değil.
    Birde yok okadar yer kaplamaz diye sen yalan söylüyorsun diyorlar. Bana 2tb yetmiyor. Neyse hayalperest arkadaşlara kapak olsun. Series s resmen bu devirde 32gb ipad kullanmak gibi birsey. Neyse dert benim değil onların. Sikinti yok. Ben 4k keyfime bakıyorum. Series s selam olsun. 3 sene sonra açığı series x kapatırım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• microsoft garantiye giden konsol

arkadaş o kadar karaktersiz ve aciz ki. kendini böyle ifade etmiş. özel mesaj atmış.

• diabl0 kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun diablo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • diabl0 kullanıcısına yanıt

Adı üstüne ''özel mesaj''

Özelini neden burada paylaşma gereği duyuyorsun?

Bir sorunun varsa adres belli çöz arkadaşla sorununu dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabl0

dalgamı geçiyorsunuz şu an marketteki oyunların çoğunda ne yazıyor xbox one x için güçlendirildi yazmakta. zaten fifa gibi her konsolda olan bir oyunda series s çamur gibi series s formunda yeteri kadar konuşudu. keşke one x den sizde series s den görüntü atsanız da karşılaştırsak.

one s series s evrildi

one x de series x oldu yeni nesilde nasıl ara konsol mantık sesiniz ne diyor hiç bir ara konsola bukadar çok oyun uyarlanmaz xbox marketteki nerdeyse bütün büyük yapımlar one x destekli.

Görüntü kalitesini tercih edip ömürden yemişsin hocam. 1-2 seneye One X'ten çekilecek destek.Bunun konsolun gücüyle alakası yok pazarlama mevzusu.Yeni nesil çıkınca eski nesil bay bay.

• brnbry kullanıcısına yanıt

hocam bunlar kendini anlatamayan fikirleri bile çalıntı insanlar. neden koyumayım herkes görsün nasıl bir karakteri olduğunu. küfür ve hakaret en büyük acizlik göstergesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtyrkae

Görüntü kalitesini tercih edip ömürden yemişsin hocam. 1-2 seneye One X'ten çekilecek destek.Bunun konsolun gücüyle alakası yok pazarlama mevzusu.Yeni nesil çıkınca eski nesil bay bay.

Alıntıları Göster

son bir kez one x alma nedeni mi madde olarak yazayım.

1 fiyata aşırı uygun. 2300 gibi bir rakama microsoft garantili cihaz rahat bulunuyor.

2 4k görüntü kalitesi şu anda series s den iyi.

3 hdd sıkıntısı var series s de 350gb günümüz koşullarında çok sınırlı bir alan. ortalama iyi bir oyun 100gb üzeri oluyor.

4 elimde bulunan oyunların nerdeyse hepsi. one x optimize edilmiş olması. önceden one sahibi olmam

5 gamepass ve eagame gibi ucuz oyun abonmanlığı olan platformlardaki bütün oyunların one x destekli olması. yeni eklenenler de dahil. 1 tane oyun desteklenmiyor o da uçak simülasyon oyunu

6 yeni oyunların indirimli 400tl indirimsiz 700tl üzerinde olması yüksek fiyat dolar kuruna bağlı olarak.

7 ssd olması benim çok da önem arz etmiyor. aslında çok bir etkisi yok oynanma sırasında. zaten 1 dk bekle süresi var çoğu oyun açılışında sonrasında 3 saat oyun süresinde bir daha yükleme yapılmadığından ssd ihtiyaç duymuyor cihaz. bir tek ori geç açılıyor. biraz da gta 5 rd2.

8 sabaha kadar oynasam da en ufak bir ısınma yok. hiç bir oyunda kasma yavaşlama donma vs yok. zaten cihaz epey ağır kg olarak

9 4k sony ips tv sahibi olmam mükemmel uyumlu çalışıyor. görüntüler gerçekten akıcı ve lag yok. her bir çim tek tek görmek bütün arka planın çok net olması.

10 ara modellerden her zaman uzak durmam. telefon tablet pc de her zaman ara seğmende bireyler eksik kalması. sözde o özellik var ama performansı kotu olduğu için kullanılmaz durumda oluyor.

11 3 yıl sonra 8k yada en kötü series x planımın olması. ama öncesinde denildiği gibi yeni cıkan oyunlardan one x desteğinin tamamen çekilmesini beklerim. şimdilik forza 5 ve diğer yeni gelen oyunlarda one x uygunluğu var. zaten gamepass gelmese forza 4 devam ederdim. bence grafikleri 5 yıl daha götürür beni.

12 series s ara konsol olduğu için fiyatı 3bin altına ineceği düşüncesi. ben bu formu açtığımda 4bin üzereyken bir ay olmadan 3500 altına inmesi. almak için fiyatı yeni yeni oturuyor. 2. ellinin uyanıklar tarafından yükeysek fiyata satılmaya çalışılması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 2 Eylül 2021; 1:24:18 >

• ekleme yapayım series s fiyatları sağlam düşmüş. yakında 3bin bandına gelir. şu anda sıfırını kampanya vs ile 3300 civarı alınıyor. bu rakamlara 2 yıl garantili series s almak one x göre daha mantıklı olmaya başlamış. 2. el fiyatlıda 2,800 altında olursa tercih nedeni olabilir. şuan fiyat olarak series s one x göre epey avantajlı. one x 0 fiyatı 5bin civarı çok saçma ve yüksek. uygun fiyatlı 2. el bulmak da zorlaşmaya başladı. one x için.

series s almak mantıklı. ama dediğim gibi 2200tl bandında garantili one x 4000tl civarı series s den çok daha iyi bir seçenekti. series s fiyat çakılmasından dolayı şu an series s almak mantıklı.

ilkez konsol alanlar yada ps den geçen için series s güzel seçenek. hafızası büyük olsa yada normal ssd takılabilse çok daha iyi satış rakamına ulaşırdı.

ben de 2 3 sene 8k konsola geçerim. 2300 0 cihazım oldu. şuan one x beni en az 3 4 sene rahat taşır. 1 oyun hariç şimdilik bütün oyunlarda one x desteği var.

• Çözünürlüğe bu kadar önem veriyorsan One X seni daha götürmez.Oyunlar One X'e gelecek ama çözünürlüğü dinamik 4K olacak.Büyük ihtimal 1080P-2K 30 FPS civarında takılır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.